![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
hej wam
dziekuje za odpowiedzi w sprawie nocnika ![]() zobaczymy jak to u nas bedzie jeszcze troche ![]() u nas nocka w miare o 3 jedzonko o 6 pobudka na troche ale do 7,30 udalo sie ululac ide piec muffinki bo mam dzisiaj gosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zadomowienie
|
agus i Ty tak od rana o słodkim ???? ja sobie w adwencie zrobię postanowienie słodyczowe właśnie-ban na puste kalorie i koniec
eweska a my nie mamy rajstop i nawet nie wiem czemu ? no Marudek już ma pierwsza drzemkę, zatankował to niech śpi z pół godziny przynajmniej
#4983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anula u nas nocka identyko ![]() Pepe STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() dzień dobry ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
agnieszka_pe
![]() Lolka Ciesze sie, ze Antos tak pieknie zabkowanie przechodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Myslalam duzo i postanowilam, ze narazie Nadia bedzie dostawac jenoskladnikowe sloiczki ![]() anula Super nocka ![]() Dobry ![]() U nas nocka niefajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() U nas nocka malo ciekawa! O 12 Antolek sie przesikal wiec wrzask przy przebieraniu. Zatkac musialam mlekiem, bo inaczej by nie usnal, a ja sie wlasnie kladlam spac ![]() nastepna pobudka o 4:20 i znow mleko ![]() Nie wiem co mam zrobic by przestal sie budzic w nocy na to jedno karmienie... moze faktycznie w jego przypadku to jeszcze za wczensie i unormuje mu sie to w koncu. Na noc dostaje kaszke i doprawiam butla po godzinie lub poltorej i dalej nie potrafi przespac calej nocy.. no nic... moze cos sie zmieni po mleku nastepnym... ![]() MoniaK to moze jakis spioszek tylko i nie trzeba podawac kropelek? ![]() Klaterinko u nast tez pobudki w nocy... na szczescie obylo sie bez checi na zabawy, bo bym chyba w sciane walila glowa ![]() Gusiu czyli u Was raz lepiej raz gorzej... moze jakis skok teraz wypada? ![]() 82anusia u nas tez choroba nasilila ropienie i lzawienie. Teraz jest lepiej. Antek wraca do zdrowia i ropki juz prawie nie ma. Troszke oczko lzawi, ale to nie to samo co wczesniej... mielismy dwa rodzaje kropel i tak jak u Was pomagaly na chwilke. Lekarze mi caly czas mowia, ze jelsi kropelki nie pomagaja tos zkoda faszerowac i do roku czasu powinno sie odblokowac. Wczoraj z Andziot rozmawialam i powiedziala mi, zeby masowac... wtedy mam gwarancje 99%, ze sie odetka do tego roku i nie trzeba bedzie majstrowac ![]() Pepe z okazji polroczku wszystkiego najlepszego!!!! ![]()
#4986 |
Zakorzenienie
|
Pauliziu Tak, u nas ciagle w kratke
![]() ![]() Jak sie Antosiowi w PL podoba? Pepe Najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Wróciliśmy ![]() Generalnie ostatnio coś nam wiatr w oczy wieje i tak jakoś się nie układa wszystko tak jak bym chciała. Oczywiście, są pierdoły większe i mniejsze ![]() Nie wiem kiedy dam radę Was doczytać, Jul nie śpi w dzień w domu praktycznie wcale (no może 2x po 15 minut). W nocy budzi się po 4 razy. Popsuł się ![]()
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
amarcia uwiebiam Cie
![]() sebe o 5 obudziły wzdecia ![]() wydaje mi sie ze sebie nie odpowiada zupa jarzynowa z gerbera... ale dzisiaj dostanie ta robiona przezemnie tez bym chciala zevby spal cala noc ![]() ide uspic bo ryczy ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- sebie sie chyba nie podoba juz spanie na brzuchu ![]() ![]()
Edytowane przez Grazin Czas edycji: 2011-11-11 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Wtajemniczenie
|
Caffelatte Jul ma juz 6 miesiecy wiec wszelkie marudery zwalamy na zebiska
![]() Gusia jestem zszokowana jak dobrze to znosi! nikogo sie nie boi, szybko klimatyzuje i nie mam z nim najmniejszego problemu! Skarbus moj ![]() Grazin Ty schizolcu!!! ![]() ![]()
#4990 |
Zadomowienie
|
Paulizia na pewno Antolek nie zapomni swoich popisów
![]() ![]() ![]() Włączyłam komórę dziś.. nie mam eska od Ciebie ![]() ![]() Amarcia dzięki za kolejna dawkę kawałów heheh PS. Jak piszesz coś o Lolci to czytam jakby do mnie było ![]() ![]() ![]() ![]() Gusia czyzby Nadieńka teraz złapała tą niefajna fazę z czestymi pobutkami na UU, którą my tu zbiorowo przechodziłyśmy?! a pocieszenie powiem, że minie.. więc siły dla Ciebie ![]() Anulinka kwiatek dla dużeeego już Pepusia ![]() Dziękuję za gartulacje ząbkowe ![]() Jesczez nie pochwaliłam do was mojego synka, który wreszvcie zaliczył przewrót z plecyków na brzuszek.. wprawdzie było to juz pare dni temu, zaraz po tym jak do Niemiec przyjechalismy.. ale tylko raz i póki co cisza.. nadal przewroty z brzuszka na plecyki są jego ulubionymi fikołkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro idziemy na impreze urodzinowo-imieniową-imieninową heh to poczekam do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ide po kawkę drugą, ale będzie czarna, fuuuj
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Paulizia To tylko sie cieszyc.
![]() Cytat:
![]() Cos mi sie wydaje, ze tak wlasnie jest. W czasie nocnych karmien mysle o Tobie i Daisy ![]() Nadia fika ciagle na brzuszek i marudzi, zeby ja odwrocic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
słodziak
![]() i jak, bedziesz wprowadzac inne jedzonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kawa czarna posłodzona brązowym cukrem nadal jest bleee pójdę na spacer jak będzie ciut cieplej, przy temperaturze 4 -6 stopni pół godziny chyba wystarczy ?
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Postanowilam wprowadzac tylko jednoskladnikowe dania (czyt. sloiczki
![]() Przy nastepnym szczepieniu wypytam dokladniej lekarza co i jak ![]() Nadia poki co i tak wielka fanka cyca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
Haj
![]() rozumiem, ze tu moj ostatni wystep w tej czesci, wiec baj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Wtajemniczenie
|
Wyprawiłam tż z Pepe na spacer
![]() Posmarowałam buzię Pepe kremem sos z Nivea Baby. Czym smarujecie?? Jest jakiś specjalny krem na zimę?? Proszę o podpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Wtajemniczenie
|
spadamy laseczki
![]() Moria czyń swoją powinność o matko założycielko
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.