|
|
#4981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Nie wiem, czy to formalnie obowiązkowe czy nie, ale to bez znaczenia. Nas jest na specce ok. 15 os. więc raczej być trzeba i tak. A żeby było fajniej, to przedmiot w języku obcym
|
|
|
|
#4982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dzięki Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
Z zaliczeń też się cieszyłam po uamowskich "byle przepchnąć",a tu zonk. Nie dość, że mi się liczą do średniej, to jeszcze jak prowadzący małpa, to robi problemy z drugimi terminami, zwolnieniami itp.
|
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
ja w większości nie widzę różnicy między egzaminem a zaliczeniem
wielkość materiału bardzo często ta sama.
|
|
|
|
#4985 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
Eee...akurat tylko 2 terminy to norma. Chamskie jest, teoretycznie zgodne z regulaminem, wysyłanie na komisa za nieobecność na zaliczeniu POMIMO zwolnienia lekarskiego. Z egzaminami takich cyrków nie ma.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4988 |
|
Zadomowienie
|
U nas nie ma "komisa" więc nie ma gdzie wysłać :P
|
|
|
|
#4989 |
|
Zadomowienie
|
No ja w sumie na tamtych studiach jeszcze przed sesją odeszłam, ale wiem, że 'zaliczenia' też często wymagały przyswojenia dużej ilości materiału.
Ale tutaj patrzyłam na usosie niektóre przedmioty i często widzę jakieś złożone systemy oceny, że jakieś punkty za aktywność, ileś procent to jakiś multiple test i ileś procent pyt.opisowe albo jeszcze jakieś inne projekty czy eseje.Przyjrzałam się teraz temu i yay, minusowe punkty za nieobecność ^^. Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2014-09-28 o 13:30 |
|
|
|
#4990 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4991 |
|
Przyczajenie
|
Troszkę z innej beczki
Pomóżcie! Staram się o stypendium socjalne i dostałam pismo ws. uzupelnienia dokumentów. I moje pytanie brzmi czy muszę odesłać im też to pismo co mi przysłali. Tam jest oświadczenie, że mam wpisać kiedy i gdzie otrzymałam powiadomienie i miejsce na mój podpis.
|
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4993 |
|
Przyczajenie
|
witam, jutro jade zalatwiac papiery do stypendium... to zaswiadczenie o dochodach i skladkach ma byc za jaki czas? ostatnie 12 miesiecy? 6 miesiecy? czy moze caly poprzedni rok? sorki, ale jestem zielona w tych sprawach. pozdrawiam
|
|
|
|
#4994 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4995 |
|
BAN stały
|
Na stronie COS masz dokładnie wszystko opisane
|
|
|
|
#4996 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a czy ktoś z was brał kredyt Studencki? Jak to jest teraz z oprocentowaniem i do kiedy można składać wnioski itp?
|
|
|
|
#4997 |
|
Raczkowanie
|
Podpinam się do pytania o kredyt, ciekawi mnie on... Ktoś może korzysta z tego dobrodziejstwa?
![]() A z innej beczki: wiecie może, kiedy ma być najbliższe zebranie komisji przydzielającej miejsca w DS? Na grupie Lumumbowo na facebooku są najróżniejsze opinie - od 5.10 do 10.10 - jakby nie patrzeć, 5 dni bez dachu nad głową to jednak różnica :P Dziś odpisała mi babeczka z COSu i jeszcze inna wersja - że najprawdopodobniej w tym tygodniu (co byłoby piękne, nie powiem). Słyszeliście może o jeszcze innych datach? |
|
|
|
#4998 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na dokładnie to samo. Dziś dzwoniłam, ale nic konkretnego się nie dowiedziałam.
|
|
|
|
#4999 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Wnioski składa się od stycznia, czyli po 1 semestrze, musisz mieć dwóch poręczycieli o innym nazwisku (czyli nie może to być rodzina), spłacać zaczynasz dopiero 2 lata po zakończeniu studiów. Tyle pamiętam, jak rok temu się dowiadywałam, ostatecznie nie wzięłam więc nie wiem jak to z %%. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5000 |
|
Przyczajenie
|
Za ostatni rok, czyli 2013.
Edytowane przez Agata0191 Czas edycji: 2014-09-29 o 14:08 |
|
|
|
#5001 |
|
Zadomowienie
|
No i miałam wycieczkę do Łodzi i z powrotem a legitymacji nie ma, eh
.
|
|
|
|
#5002 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj była na WZ inauguracja.
|
|
|
|
#5004 |
|
BAN stały
|
I nie powiedzieli Wam kiedy możecie przyjść po legitymacje? Jakoś mi się wierzyć nie chce
|
|
|
|
#5005 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi mi o to, że pojechałam w tę i z powrotem i wydałam 12 zł na przejazd w sumie bez sensu...
|
|
|
|
#5006 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5007 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, dobra, let it go already.
|
|
|
|
#5008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam ten ból. Ja miałam tak w sierpniu, też coś załatwiałam, ale już nie pamiętam dokładnie jak to było Wiem, że to też była taka wycieczka na darmo. Ja mam inauguracje jutro, ciekawe czy będą mieli legitymację, ja nie mam aż takiego ciśnienia, bo w sumie płacę za busa do domu 1 zł mniej więcej korzyści z tego nie będę miała. Postanowiłam, że na rozpoczęcie pójdę w spodniach i białej bluzce, może dziewczyny wyglądają mniej elegancko i oficjalnie w takim zestawie, ale w autobusach będzie wygodniej i praktyczniej dla mnie, mam nadzieję, że nie będę jedyna Ale dobra przeżywanie takich drobnostek to trochę lipa. Powinnam się zainteresować poważniejszymi sprawami, aczkolwiek chyba martwię się wszystkim naraz nawet takim bzdurami.
|
|
|
|
|
#5009 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Przeżywasz jak mrówka okres. Jeszcze nie raz będziesz tak chodzić na darmo. |
|
|
|
|
#5010 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz ? To może wcale nie będę dziwnie tam wyglądała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

. Dzięki 
wielkość materiału bardzo często ta sama.

albo jeszcze jakieś inne projekty czy eseje.
Pomóżcie! Staram się o stypendium socjalne i dostałam pismo ws. uzupelnienia dokumentów. I moje pytanie brzmi czy muszę odesłać im też to pismo co mi przysłali. Tam jest oświadczenie, że mam wpisać kiedy i gdzie otrzymałam powiadomienie i miejsce na mój podpis.

.