Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-30, 20:09   #4981
barbarybcia
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez allisonn Pokaż wiadomość
dziękuję za polecenie, wobec tego zaczynam oglądać.
Daj znać, co sądzisz

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Ze oglądam tez to podpowiem - ja oglądam na netflix.
ja też na Netflixie
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 20:12   #4982
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Silene1310 Pokaż wiadomość
Haul prezentowany na modelce, niedługo Karolina ze Stylizacji zacznie tak OOTD nagrywać, jak jej się mieszkanie już do reszty skurczy
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 20:15   #4983
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Już wczoraj Vampi wrzucała. Piękny klip i świetny kawałek, przesłuchałam już kilkadziesiąt razy i mam w głowie ciągle refren
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 20:45   #4984
floooowers
Raczkowanie

jeśli się ktoś za mną stęsknił to zapraszam

a jeśli nie to zawsze można pooglądac haul'e u Zmalowanej
Stary 2016-01-30, 20:58   #4985
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
Boszzz, a ja tu się zastanawiam kto to ta Jagodzińska Ale jak zobaczyłam essie bride to be - bingo
Też po tym się zorientowałam i pica pica pica.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Madzik o ulbionych pędzlach, które sprawiły ze makijaż jej wychodzi
AHAAAA...

Cytat:
Napisane przez donaaaak Pokaż wiadomość
Ja Doncze ogladam sporadycznie, drazni mnie jej glos inie potrafie jej scierpiec, udaje pusta lale jak dla mnie, ciagle tylko ą, ę bułkę przez bułkę
Doncze kiedyś bardzo lubiłam, teraz jakoś mnie drażni.
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:11   #4986
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Dawno mnie nie było
Ja Doncze tez kiedyś lubiłam, jednak odkąd stała się taką gwiazdką YT to wydaje mi sie, ze jej trochę sodówka uderzyła do głowy. Taka typowa pancia, nie wiem cieżko mi sie słucha tej jej wywodów, dlatego ja odsubskrybowalam. Ostatnio przez przypadek weszłam, bo wyświetlił sie filmik, ale jedyne co wyniosłam, to pochwalenie sie nowym telefonem. Na dodatek ostatnio spotkałam ja we Wrocławiu w galerii i noo szczerze nie poznałabym ja na pierwszy rzut oka... Ile to naświetlenie i odpowiedni kat daje.

Ubaw tygodnia to dla mnie Oleska haha. W gimnazjum jedna z koleżanek miała przez poł roku udawanego chłopaka w sumie lepiej sie z tym ukrywała
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:14   #4987
heater
gonna heat

Dziewczyny, które polecały mi filmy o porwaniach - DZIĘKUJĘ x milion! Przejrzałam opisy - właśnie o takie rzeczy mi chodzi Nikt z moich znajomych nie przejawia cienia zainteresowania takimi klimatami, wręcz unikają, aż czasem miałam już wrażenie, że coś ze mną nie tak.
Munka - obejrzałam na początek holenderskie "Zniknięcie" Zastanawiam się, czy jutro nie zapodać sobie wersji amerykańskiej, tak na świeżo dla porównania.
Wcześniej widziałam już "Amerykańską zbrodnię" i "Pułapkę". Aaa, i "Z tobą i przeciw tobie" http://www.filmweb.pl/film/Z+tob%C4%...ie-2010-536348 , ale to akurat lekko przemęczyłam.
heater jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-30, 21:23   #4988
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które polecały mi filmy o porwaniach - DZIĘKUJĘ x milion! Przejrzałam opisy - właśnie o takie rzeczy mi chodzi Nikt z moich znajomych nie przejawia cienia zainteresowania takimi klimatami, wręcz unikają, aż czasem miałam już wrażenie, że coś ze mną nie tak.
Munka - obejrzałam na początek holenderskie "Zniknięcie" Zastanawiam się, czy jutro nie zapodać sobie wersji amerykańskiej, tak na świeżo dla porównania.
Wcześniej widziałam już "Amerykańską zbrodnię" i "Pułapkę". Aaa, i "Z tobą i przeciw tobie" http://www.filmweb.pl/film/Z+tob%C4%...ie-2010-536348 , ale to akurat lekko przemęczyłam.
I jak "Zniknięcie"? Dla mnie to jeden z lepszych filmów pod wieloma względami, jakie widziałam w ogóle. A widziałam setki. Jeśli chodzi o "Amerykańską zbrodnię" - możesz przeczytać sobie jeszcze książkę filmy w tematyce 'okołoporwaniowej', o psycholach i mordach lubię bardzo i choć czasem ciężko mi na duszy przez kilka dni, to jednak szukam nowych. Może coś ze mną nie tak, nie wiem, ale tłumaczę to sobie tym, że przecież kocham kino, filmy to moja pasja, więc i ten temat może mnie interesować polecam też polską "Strefę ciszy" - niezła fabuła, obsada i dobrze zagrane. Masa polskich filmów z tego okresu jest po prostu genialna, ten jest bardzo w porządku - ma klimat
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:38   #4989
RudeOne
Użyszkodniczka

Dziwny dzień mam. Nie wiem co chcę zjeść, co obejrzeć. Po domu się kręcę, koty za mną. Jakby ktoś to zobaczył to ubaw po pachy. Tak wiem, problemy trzeciego świata. Nie lubię takich dni, a spać też mi się nie chce

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-01-30 o 21:43
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:44   #4990
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Dziwny dzień mam. Nie wiem co chcę zjeść, co obejrzeć. Po domu się kręcę, koty za mną. Jakby ktoś to zobaczył to ubaw po pachy. Tak wiem, problemy trzeciego świata. Nie lubię takich dni, a spać też mi się nie chcę
U mnie dzień-tradża. Wybieram nussbeissera, laysy prosto z pieca paprykowe i "Towarzysza Generała" obie części. Jakby ktoś miał dobre dokumenty do polecenia, to chętnie przygarnę!
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:47   #4991
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
I jak "Zniknięcie"? Dla mnie to jeden z lepszych filmów pod wieloma względami, jakie widziałam w ogóle. A widziałam setki. Jeśli chodzi o "Amerykańską zbrodnię" - możesz przeczytać sobie jeszcze książkę filmy w tematyce 'okołoporwaniowej', o psycholach i mordach lubię bardzo i choć czasem ciężko mi na duszy przez kilka dni, to jednak szukam nowych. Może coś ze mną nie tak, nie wiem, ale tłumaczę to sobie tym, że przecież kocham kino, filmy to moja pasja, więc i ten temat może mnie interesować polecam też polską "Strefę ciszy" - niezła fabuła, obsada i dobrze zagrane. Masa polskich filmów z tego okresu jest po prostu genialna, ten jest bardzo w porządku - ma klimat
"Zniknięcie" na początku się ciągnęło, ale potem nagle z każdą minutą było coraz lepiej i ciekawiej, choć bardzo oszczędnie pod każdym względem. Na szczęście, bo dzięki temu ma klimat. Pewnie mi się przyśni dziś twarz sprawcy No i ta końcówka.
Uwielbiam w filmach wszelkie wątki kryminalne, zagadki, zaskakujące zwroty akcji, zakończenia, które przewracają wszystko do góry nogami.
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:48   #4992
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
U mnie dzień-tradża. Wybieram nussbeissera, laysy prosto z pieca paprykowe i "Towarzysza Generała" obie części. Jakby ktoś miał dobre dokumenty do polecenia, to chętnie przygarnę!

A jaką tematykę lubisz? Bo oglądam ich dużo, mogę cos podrzucić.

My wczoraj oglądaliśmy Dear Zachary, dzisiaj Deliver us from evil. Oba mocne.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 21:49   #4993
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:

Brzmi dobrze, szczególnie te laysy, których u mnie w sklepie nie ma
Ja idę do wanny, potem wciągnę pewnie nachosy z dipem w towarzystwie jakiegoś filmu z netflixa, jak zwykle kliknę coś na ślepo :P
Stary 2016-01-30, 21:52   #4994
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
A jaką tematykę lubisz? Bo oglądam ich dużo, mogę cos podrzucić.

My wczoraj oglądaliśmy Dear Zachary, dzisiaj Deliver us from evil. Oba mocne.
Mogą być historyczne (Brauna Transformacja i Marsz wyzwolicieli świetne były) - historia najnowsza, mordercy, więzienia, problemy społeczne, polityka - wszystko w klimacie watch docs, dziś na tvp historia ma lecieć "Dzien z życia dyktatora" oglądałaś =warto?
O, "Był bunt" ostatnio bardzo mi się podobał.

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość

Brzmi dobrze, szczególnie te laysy, których u mnie w sklepie nie ma
Ja idę do wanny, potem wciągnę pewnie nachosy z dipem w towarzystwie jakiegoś filmu z netflixa, jak zwykle kliknę coś na ślepo :P
Nachosy też spoko, a wanna to już w ogóle <3

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2016-01-30 o 21:55
Stary 2016-01-30, 21:58   #4995
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
zaraz wybije 23 a ja w akcie rozpaczy postanowiłam opieprzyć śledzie (tylko sie zastanawiam czy w occie czy w smietanie) i może zagryzę pączkiem

tak sobie mysle, ze gdyby de Saussure jeszcze żył to bym do niego pojechała do Szwajcarii czy Francji czy gdzie by był i zrobiła krzywde
nienawidze tego ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 22:01   #4996
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
zaraz wybije 23 a ja w akcie rozpaczy postanowiłam opieprzyć śledzie (tylko sie zastanawiam czy w occie czy w smietanie) i może zagryzę pączkiem

tak sobie mysle, ze gdyby de Saussure jeszcze żył to bym do niego pojechała do Szwajcarii czy Francji czy gdzie by był i zrobiła krzywde
nienawidze tego ;-;
Zabiłabyś go śledziem!
Stary 2016-01-30, 22:02   #4997
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Zabiłabyś go śledziem!
w smietanie z żurawiną z biedry (BTW nie polecam, niedobre)

ej, powiedzcie mi: łobuzy wrzucają vlogi codziennie czy poniedziałek-piątek?
Ostatnio mnie jakoś wciągnęły xD
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 22:05   #4998
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Mogą być historyczne (Brauna Transformacja i Marsz wyzwolicieli świetne były) - historia najnowsza, mordercy, więzienia, problemy społeczne, polityka - wszystko w klimacie watch docs, dziś na tvp historia ma lecieć "Dzien z życia dyktatora" oglądałaś =warto?

O, to nawet te dwa co podrzuciłam pasują. Do tego Dear Zachary jest na yt. West of Memphis może Ci sie jeszcze spodobać. Dzien z życia dyktatora mi sie podobał, jak na mnie warto i można sobie po tym zapuścić stary ale jary A day in North Korea. Jeśli chodzi o tematykę społeczną świetny jest It's a girl z 2012 o sytuacji kobiet w Azji, The Suicide Tourist należy tez do moich ulubionych.
Stary 2016-01-30, 22:08   #4999
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
A Chicago?
Klasyka. Kocham Catherine

Cytat:

chociaż ja tam sie zawsze odprężam przy Camp Rock 2 i "Hairspray" :"D
A znasz kogoś kto się nie odpręża przy Johnie Travolcie tańczącym i śpiewającym wśród sznurów z bielizną?

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Siostro, widzę że mamy identyczny gust. Obejrzyj sobie "Przeminęło z wiatrem" jakąś baję Disneya, "Ze śmiercią jej do twarzy", albo coś Machulskiego. Moje pierwsze lepsze wybory z listy na Filmwebie.
Przeminęło! To mi podsunęło, że może czas nadrobić filmy z Audrey, dzięki Disneya oglądam zawsze na chandrę, Pocahontas to podstawa!

Dzięki za wszystkie polecanki, coś na pewno wybiorę!
Dzisiaj już poszedł Praktykant, o coś w tym stylu mi chodziło, nieskomplikowany, ciepły, przyjemny. Wiecie, ten rodzaj filmów, które się ogląda z rodziną w niedzielę wieczorem Dziękuję dziewczynie, która polecała
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-30, 22:13   #5000
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:

ja szczerze polecam "ostatnie dni w Wietnamie "

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 22:21   #5001
Yoooko
Zadomowienie

A to przegapiłam

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=A8HF_OLyVXw Co to jest? "Cała północ będzie padała" Jakie to straszne.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 22:26   #5002
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
O, to nawet te dwa co podrzuciłam pasują. Do tego Dear Zachary jest na yt. West of Memphis może Ci sie jeszcze spodobać. Dzien z życia dyktatora mi sie podobał, jak na mnie warto i można sobie po tym zapuścić stary ale jary A day in North Korea. Jeśli chodzi o tematykę społeczną świetny jest It's a girl z 2012 o sytuacji kobiet w Azji, The Suicide Tourist należy tez do moich ulubionych.
Dziękuję, zaraz zabieram się za czytanie o nich i szukanie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
ja szczerze polecam "ostatnie dni w Wietnamie "
Dziękuję
Stary 2016-01-30, 22:26   #5003
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
Dzięki za wszystkie polecanki, coś na pewno wybiorę!
Dzisiaj już poszedł Praktykant, o coś w tym stylu mi chodziło, nieskomplikowany, ciepły, przyjemny. Wiecie, ten rodzaj filmów, które się ogląda z rodziną w niedzielę wieczorem Dziękuję dziewczynie, która polecała
Bardzo proszę Chętnie obejrzałabym dziś coś w stylu Praktykanta.
Stary 2016-01-30, 22:29   #5004
kaledonia
zielony stworek

Gabrysia już była ?

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 22:31   #5005
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję, zaraz zabieram się za czytanie o nich i szukanie

To żeby nie było, że tylko ciężkie rzucam widziałaś Cosmos (obie edycje)? Uwielbiam.
Stary 2016-01-30, 22:34   #5006
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
To żeby nie było, że tylko ciężkie rzucam widziałaś Cosmos (obie edycje)? Uwielbiam.
Nie... ale ooo matko, uwielbiam już! Na pewno obejrzę, bo tematyka bardzo moja też! Dziękuję!
Stary 2016-01-30, 22:36   #5007
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Nie... ale ooo matko, uwielbiam już! Na pewno obejrzę, bo tematyka bardzo moja też! Dziękuję!

Są dwie edycje, A personal voyage i A space time odyssey i obie są ahhhhhhhhh nerdgastyczne. Bardzo, bardzo polecam.
Stary 2016-01-30, 22:47   #5008
szatanica1989
Zakorzenienie

Trochę mnie pocieszyło to co pisałyście o cerze po 30., ale jednak boję się, że tak jak nigdy nie miałam wyprysków ani niczego takiego, tak po 30. może zaczną się problemy... Boję się też trochę zmarszczek, jak patrzę na starsze dziewczyny to jednak widać często, że to już nie dwadzieścia pięć, tylko sporo wyżej - no ale może tak sobie wmawiam

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-30, 22:47   #5009
floooowers
Raczkowanie

dziewczyny, słyszałyście, stosowałyście w swoich miastach u kosmetyczek - paznokcie tytanowe? stosuję już od kilku miesięcy i jestem zachwycona. obecnie w miasteczku mam tylko jeden salon z tą metodą i zastanawiam się czy tylko u mnie jest takie zacofanie, czy hybrydy totalnie wyparły takie rzeczy?
Stary 2016-01-30, 23:06   #5010
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Trochę mnie pocieszyło to co pisałyście o cerze po 30., ale jednak boję się, że tak jak nigdy nie miałam wyprysków ani niczego takiego, tak po 30. może zaczną się problemy... Boję się też trochę zmarszczek, jak patrzę na starsze dziewczyny to jednak widać często, że to już nie dwadzieścia pięć, tylko sporo wyżej - no ale może tak sobie wmawiam
Jak sie nie dba tak sie ma
Jak dla mnie 3o lat to jest moment w ktorym geny przestaja wystarczac i wychodza braki w dbaniu o siebie. Dotyczy to zarowno cery jak i figury. Wtedy zaczyna odbijac sie na skorze brak sportu, zla dieta czy oglnie zly styl zycia. Kobiety ktore cale zycie mogly wrzucać wszytsko do swojego brzucha i nie tyly nagle zaczynaja tyc, bo metabolizm zwalnia a zle nawyki sa dalej.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości