|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Raczkowanie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Taki z jasniejszych ale nie aż tak bardzo. Sufit bedzie jasniutki szary sciany troche ciemniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Raczkowanie
|
Aha, to ja i tak bym wybrała fiolet, może fiolet w różnych odcieniach, pastelowych?
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Ale Cię namawiam ![]() ![]()
#5013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.dommodelowy.pl/res/doc/13...t_CZE_8609.jpg A ta lampa wisząca jaka ładna i te lampki nocne ze szkłem mlecznym- znalazłam info, że to Spotline (oj, tak ekskluzywna firma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się jednak na kolor czerwony, zobaczymy jak to wyjdzie. Ściany są już pomalowane i pokój czeka na uzupełnienie dodatkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Raczkowanie
|
Futro na ścianie zrobione! Oto efekty, mam nadzieję, że się Wam spodoba
![]()
#5016 |
Zakorzenienie
|
Mam mieszane uczucia, ale do pokoju w takim stylu pasuje. Myślę, że u mnie to kwestia do samego przekonania się do futrach na ścianie
![]() Drogo Cię wyszła ta impreza?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Przyczajenie
|
Fajnie wyszło. Jeżeli to nie problem napisz proszę coś więcej , w jaki sposób to powstało. Jaką metodą zostało zamocowane do ściany?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5018 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że bardzo niedrogo! Sama byłam pod wrażeniem! ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Dziewczyny-oczywiście to sztuczne futro :P
![]() |
#5019 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Oj...jak dziwnie... nie wiedziałam, że można "futra" użyć do położenia na ściany. Też popieram Twoje dalsze stwierdzenie, że w pokoju byłaby "za ciężka atmosfera"; mogłabyś napisać jak dba się o takie cudo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, przeprowadzamy się ztż niedługo-bardzo niedlugo bo już 1 grudnia do nowego mieszkanka jednak tam umeblowane są tylko kuchnia i łazienka, do dyspozycji mam dwa pokoje, z czego jeden przeznaczam na sypialnię i co do tego koncepcję już mam, ale nie wiem kompletnie jak urządzic pokój dzienny,może któraś z was ma dar do aranżacji wnętrz?
![]() pokoj jest zwykły kwadratowy ok 15m2 wejście jest do niego po lewej do sypialni na dole do kuchni na wprost jest duże okno mam do dyspozycji: 2 fotele ikea typu finki 1szafkę-regał biórko kanapę kilka polek do montowania na scianie i nie wiem ktore meble jeszcze wziąc ze sobą a te ktore mam to cos takiego http://www.google.pl/imgres?q=ikea+fotel+finka +be%C5%BC&um=1&hl=pl&clie nt=firefox-a&hs=V2C&sa=N&rls=org.moz illa:pl-PL ![]() http://www.google.pl/imgres?q=ikea+r...w=1024&bih=559 http://srvimg08.tablica.pl/images_ta...55_1_94x72.jpg tylko ze czerona (ale planujemy kupic z czasem cos ładniejszego) biurko zwykle malutkie jest wszytskie meble jasne drewno jeszcze mamy taki stolik maly kwadratowy z ikei nie chce go przytłoczyć ale chcialabym zeby był przytulny-szafa duza na ubrania będzie w korytarzyku więc nie przewiduje szafy juz a pokoju ![]()
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-11-26 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Przyczajenie
|
Bardzo podobają mi się te kanapy, które pokazała Niuniaczek. Ale ja z kolei mam ostatnio bzika na punkcie ich bardziej szalonych wersji: http://www.swiatrezydencji.pl/styl-zycia/prezenty/wirtualne-zakupy-na-swieta/sofa-romantyczna-prowansja
Dla mnie to niesamowite połączenie - wytworna, jak z salonu rezydencji, a jednocześnie z patchworkiem, który kojarzy mi się z narzutami w mniej wytwornych mieszkaniach. Cudo. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5022 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja będę miała kuchnię otwartą na salon. Chciałabym mieć w kuchni czerwone meble i na podłodze szary lub biały gres, a w salonie podłogę merbau. Powiedzcie mi czy Waszym zdaniem podłoga merbau nie będzie się gryzła z tymi czerwonymi meblami?
#5023 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie moze sie gryzc, ja bym wybrala ciemny braz, ewentualnie jasny
|
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5025 |
Przyczajenie
|
M_moni podłoga merbau może być jak najbardziej. Tylko kuchenne płytki nie robiłabym zbyt zimne i raczej zastosowała neutralny biały gres, wiadomo on nigdy nie jest biały do końca więc na ściany w salonie dobrałabym kolorystycznie złamaną biel. Przy tak dość ciemnej i wzorzystej podłodze możesz się pokusić o białe lakierowane meble do salonu i ewentualne czerwone dodatki typu poduszki na kanapę, lampę ozdobną podłogową. Ważne żeby się wszystko ładnie komponowało i nie było przesadzone
![]() Kolor czerwony to dość odważne posunięcie, czasami też bardzo drażniący kolor na dłuższą metę i warto zastanowić się nad jego odcieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5026 |
Przyczajenie
|
O gustach się nie dyskutuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny już 51 postów temu ktoś powinien założyć II część tego wątku. Nikt tego nie zrobił, więc ja założyłam, proszę.
![]() |
#5028 |
Przyczajenie
|
To prawda taka metamorfoza pokoju nie jest prosta, w końcu będziemy musieli się z nim dobrze czuć przez długie miesiące do kilku lat. Ja swój problem rozwiązałam programem bezpłatnym do projektowania wnętrz. Jest na tyle prosty, że każdy może sobie poradzić z projektem. Znalazłam go na www.planwoanieonline.eu. O tyle jest fajny, że znajdują się w nim prawdziwe produkty, np.; farby Śnieżki, dobrałam kolory wirtualnie i kupiłam identyczne w sklepie. Zaoszczędziłam sporo czasu i byłam zadowolona z efektu. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5030 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: urządzam mieszkanko.... pomóżcie :-)
Hej Dziewczyny. Ostatnio spodobał mi się taki wystrój jak w załączniku *.*. Widziałyście gdzieś może jakieś meble albo dodatki, które by pasowały do pokoju w takim stylu? (mam czerwono-kremowe ściany, więc wyszłoby trochę inaczej). Będę wdzięczna za jakieś wskazówki
![]()
Edytowane przez Darkoz Czas edycji: 2012-01-26 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.