|
|
#5011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Mnie tak mama wypytuje czy już rodzę a jak nie rodzę to kiedy
![]() tez mnie wszystko wkurza i płakać mi się chce
|
|
|
|
#5012 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Do tego ciągle mnie rodzina pyta, kiedy, a jak ja próbuję się do nich dodzwonić w jakiejś sprawie to nigdy nie biorą ze sobą telefonu, jak gdzieś wyłażą, więc tak na ich właśnie można liczyć w razie czego
|
|
|
|
|
#5013 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#5014 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#5015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy dziś iść na 1 spacer. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- No to kto z końca lipca zakłada nowy wątek? ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Wow dziś waga mi pokazala minus 8kg ale t taka faldka mi się zrobiła nad cięciem
|
|
#5016 |
|
MerDer 4ever
|
Jon ja robię proporcje 5 ml olejku cytrynowego i 25 ml migdałowego. Kiedys tak gdzies przeczytałam
Agg No tak zamierzam :p Jezuuuu my dalej w łożku ostatnie dni lenistwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5017 |
|
*sportaddict*
|
Agg_s spokojna głowa, za tydzień będzie kolejna część pewnie
Ja za to sobie dzisiaj uświadomiłam, że jak dobrze pójdzie, to za parę dni będę mogła jeść wszystko, co tylko chcę na pierwszy ogień wielkie sushi
|
|
|
|
#5018 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobili mi dodatkowe USG przez młodszego lekarza wszystko dokładnie pomierzyl małego i przepływu . Powiedział że wód jest ok 5,5 cm czyli nie dużo ale też nie ma tragedii .
Mały ma 3400 około. Przepływy nie są tragiczne ale też nie są dobre. Dlatego prawdopodobnie dziś zaczną mi wywoływać mają mnie jeszcze zbadać i w razie czego chcą mi założyć ten balonik i później oksytocyna . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#5019 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To współczuję ze masz tak samo niech już wychodzą te maluszki a z telefonami tak jest zawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#5020 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
wielkie!!! Ja nie założę, ja chce już rodzic!! I nadal latam do kibelka. Już powoli mam dosyć
|
|
|
#5021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak trafi Ci się nadzwyczaj spokojne dziecko to jeszcze trochę się polenisz. ![]() Cytat:
|
|
#5022 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja po dzisiejzzej nocy jestem zalamana maly wieczorem cos sobie przestawia w glowie i nie chce ssac piersi cala noc nie spalam darl sie caly czas cycka lapie tak plytko w nocy ze nic nie ssie dwa razy pociumka i w ryk w koncu o 4.20 obudzilam sie z twardymi cyckami z grudkami i musialam odviagnac dalam w ciagu 15 minut sciagnelam 150 ml cala butle dalam mu butelke chwycil bez problemu wypil ok 90ml i spac rano to samo najpierw daje trosKe z butelki i do cycka i nic dalam butle i zjadl ale o 10 dopiero wiec po 4h nie bedzie mi przybieral tak nie wiem co robic jeszcE tz mnie w☠☠☠☠ia skwitowal w nocy ze to ostatnie dziecko i ze kiedys na wsi dostalo dziecko cyca i spac i nikt sie nie cackal itp itd mam ochote mu przywalic przez sen.Czekam na polozna zlitowala sie i przyjedzie po 12 zobaczyc co sie dzieje nie wiem jak mam funkcjonowac z tym laltatorem i z tym wszystkim nie wiem ile odciagac zeby nie zrobil sie stan zapalhy ale tez zeby nie pobudzic za bardzo.nie chce sie poddac ale nie moge glodzic dziecka i nie sypiac w ogole i pozwalac zeby sie doprowadzal do takiego stanu.... jestem zalamana i chce mi sie ryczec
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi tez sie lepiej dzisiaj spało i głowa juz nie boli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#5024 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Założyłam!
Czekam na moderację czy coś takiego. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#5025 |
|
MerDer 4ever
|
Devilek to szybko chcą wywoływać, szczególnie, że nie masz skurczy jakis mega
ale ! Anna Oo to nie jestem sama ![]() Agg No zobaczymy jestem ciekawa jaki bedzie miał temperament ![]() Chilli współczuje nocki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Wgl Devilek miałyśmy razem rodzic! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5026 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić, dziś 5 doba po porodzie, a u mnie na wadze 2kg mniej niż przed ciążą
|
#5027 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() a ile przytyłaś w ciąży? |
||
|
|
|
#5028 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle, Cashmere fajnie, że waga Wam tak schodzi
Vadi w końcu jakis słodki obrazek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5029 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smutno się czyta takie rzeczy, że musicie się tak męczyć z synkiem mam nadzieję, że położna coś doradzi, daj znać koniecznie! trzymajcie się tam dzielnie Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#5030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super z tą wagą, a brzuchem sie nie przejmuj - skóra potrzebuje czasu żeby się ściągnąć. Geny masz takie, ze na 100% wrócisz do płaskiego! Cytat:
O widzisz, raz ponizej 3kg, a teraz 3400 3mam kciuki, zeby wywoływanie poszło gladko, a porod szybko, bezbolesnie i oczywiście bez nacięcia ![]() Cytat:
Cytat:
Brawo za odwagę! No i teraz nie masz wyjścia musisz donosić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#5031 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam +6kg. Chciałbym żeby jeszcze za 3kg zeszło
|
#5032 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere
![]() Chilli To tylko chwilowy kryzys, zobaczysz. Założę się, że wszystko będzie ok. I.pewnie nie raz jeszcze będą takie male akcje. Trzymaj się i nie poddawaj! A TŻ- trzeba było mu faktycznie przywalić, co za tekst! Znawca się znalazł... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta położna ogarnia dobrze sprawy laktacji? Bo jak nie, to te położne często mają swoje teorie, niekoniecznie zgodne z prawdą. Warto szukać cdl. A jak teraz, ssie pierś? Czy dalej bunt? Mógł to być jakiś chwilowy kryzys i zaraz będzie znowu dobrze ssał.
|
|
#5034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No chyba lubi. Teraz problem jak ją z niego wykurzyć. W ogole wczoraj rozmawialiśmy z TZ - na swoj termin Klaudia sie nie wyrobiła. Teraz 09.07 TZ ma urodziny, wiec moze chce sie w jego datę strzelić. A jak wytrzymam do poniedziałku to TZ sie śmiał, ze urodzi sie w miesięcznicę smoleńską. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#5035 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wczoraj wieczorem TZ też wkurzył. Już nie chce mi się wnikać szczegóły, ale też miałam ochotę mu palnąć w łeb.
Dzisiaj robi zaległa pepkowke u nas w ogrodzie. Zdecydowanie wolałabym żeby to już było za nami :P bo czuję że też się będę wkurzać.
|
#5036 |
|
MerDer 4ever
|
+6 kg?
![]() Idę po loda na pocieszenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5037 | |
|
Zakorzenienie
|
XZORA miesięcznica smoleńska nie brzmi dobrze :P ale może jakąś nagrodę Ci przyznają za tą dumna datę w razie czego :P
A miałam +6kg na wadze. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() No ale ile wyrzeczeń te 6kg kosztowało, to tylko EMMOS wie
|
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś idziemy do domku ♥️
Wszystkie badania prawidlowe. Mala duzo wagi nie spadła. Zaliczyli ja do hipotrofikow.z tego wzgl miala badania na cytomegalie i toksoplazmoze. Walczymy o laktacje na razie wszystko idzie mu dobremu. Zoltaczka.tez nie pojawiła się. Najgorzej mi ja przystawic jak śpi bo nie rozbudzi sie i martwię się że długie przerwy są między karmieniami. Ale.dajemy radę jakoś. Choć muszę czasem podać mm. Zawsze najpierw pierś a potem mm. Dzis nie dostała jeszcze mm.wcsle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę z Tobą!
|
|
#5040 |
|
MerDer 4ever
|
Cashmere domyślam sie, że nie było łatwo
ale za to efekty jakie! ![]() Karolinusia super! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

tez mnie wszystko wkurza i płakać mi się chce

nie wiem w jakich sklepach stacjonarnych sa bo zawsze przez neta kupuje
teść ma urodziny w ten sam dzień co jego siostra a ja w ten sam dzień co jego mama. Podziękujemy za takie duble
czuję się jakbym przytyła 30kg a nie 12 
ale t taka faldka mi się zrobiła nad cięciem
ostatnie dni lenistwa
na pierwszy ogień wielkie sushi

a z telefonami tak jest zawsze
wielkie!!! 

Czekam na moderację czy coś takiego.
ale