|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Cytat:
![]() No i dziekuje za odp |
|
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Healthy jest lekki, ja go bardzo lubie i od dwoch lat uzywam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Cytat:
Cytat:
|
|
#5014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#5015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu kolonie kojarzą mi sie z morzem albo górami, albo ewentualnie jakimiś wiejskimi terenami, a nie takim sobie miastem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam z Lirene city matt, średnio kryje, ale bardzo fajnie wyrównuje koloryt i nie jest ciężki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uzywam 2 i w ogole go nie czuje super wtapia sie w skore i wystarczy, ze w ciagu dnia go zmatowie pudrem i do wieczora super wyglada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#5019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5020 |
|
Zakorzenienie
|
Uzywalam CC, dla mnie mial za male krycie, dlatego wrocilam do podkladow.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- U mnie tez nie sprawdzil sie BB z Garniera. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#5023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam o kryciu nie bylo akurat mowy, tylko o umywaniu sie do CCWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5027 |
|
Konto usunięte
|
Healhty mix oczywiście słabo kryje i się ściera w ciagu dnia
mało który jest na tyle żółty żebym nie wyglądała na twarzy jak świnka pigi w porównaniu do szyi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- W sumie to może mi doradzacie, bo jednak chciałabym coś innego niż HM, coś jeszcze bardziej żółtego niż odcienie 51 i 52. W rossmannie nic nie ma, bo znam tamtejsze wszystkie podkłady, które mieli do czerwca. Jest któraś z Was taka żółta? Wolałabym coś lżejszego ale może być tez kryjący, byle nie coś bardzo kryjącego. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#5028 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78176181]Healhty mix oczywiście słabo kryje i się ściera w ciagu dnia
mało który jest na tyle żółty żebym nie wyglądała na twarzy jak świnka pigi w porównaniu do szyi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- W sumie to może mi doradzacie, bo jednak chciałabym coś innego niż HM, coś jeszcze bardziej żółtego niż odcienie 51 i 52. W rossmannie nic nie ma, bo znam tamtejsze wszystkie podkłady, które mieli do czerwca. Jest któraś z Was taka żółta? Wolałabym coś lżejszego ale może być tez kryjący, byle nie coś bardzo kryjącego. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Ja niestety nie pomogę, bo dla mnie hm był zbyt żółty, także podobnych nawet już nie szukałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#5029 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78176181]W sumie to może mi doradzacie, bo jednak chciałabym coś innego niż HM, coś jeszcze bardziej żółtego niż odcienie 51 i 52. W rossmannie nic nie ma, bo znam tamtejsze wszystkie podkłady, które mieli do czerwca.
Jest któraś z Was taka żółta? Wolałabym coś lżejszego ale może być tez kryjący, byle nie coś bardzo kryjącego. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Z żółtków to chyba DW, NARS albo MAC, ale to raczej mocniej kryjące, chociaż nie wiem jak z tym NARSem jest dokładnie. W drogeryjnych nie jestem zbyt bieżąco, ale tam raczej słabo z żółtymi tonami. |
|
|
|
#5030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie cieżko dobrać podkład bo w sklepach sprzedają tylko jasne różowe i ciemniejsze naturalne albo żółte. Ale Polki nie umieją dobierać podkładów, większość nie rozumie, że gdy ma różową cerę to musi kupić różowy podkład bo w każdym innym będzie wyglądała jakby miała maskę albo co gorsza żółtaczkę. Ile ja się kobietom natłumaczylam w rossmannie tym kobietom a one i tak wzięły to co bardziej im się podoba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#5031 |
|
Zakorzenienie
|
Az mi sie przypomniala kolezanka, ktora miala pomaranczowa twarz od podkladu, a biala szyje....
|
|
|
#5032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi oczy krwawią jak widzę te kobiety wszystkie na ulicach z białymi szynami a ciemnymi twarzami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#5033 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nowy wątek?
|
|
|
|
#5034 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78176941]No właśnie cieżko dobrać podkład bo w sklepach sprzedają tylko jasne różowe i ciemniejsze naturalne albo żółte. Ale Polki nie umieją dobierać podkładów, większość nie rozumie, że gdy ma różową cerę to musi kupić różowy podkład bo w każdym innym będzie wyglądała jakby miała maskę albo co gorsza żółtaczkę. Ile ja się kobietom natłumaczylam w rossmannie tym kobietom a one i tak wzięły to co bardziej im się podoba
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Ja mam różową twarz, ale szyję i ramiona nie, dlatego muszę mieć ciepłe lub neutralne odcienie, chłodne/różowe wyglądają słabo. Z tego co kojarzę to gdy ktoś ma różową skórę powinien zneutralizować ją cieplym odcieniem, a nie dodatkowo podbijać ten różowy odcień. No ale dobór odcienia to tak indywidualna sprawa, że ciężko tak jednoznacznie to określic. |
|
|
|
#5035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale porownanie bylo do cc z bell i jesli ktos ma cere która jest zachwycona cc z bell to healthy mix raczej nie podpasuje. Zwłaszcza kolorem bo po prostu nie jest dla bladziochow... a jak ktos mowi ze to jasny kolor to po prostu nie jest blady Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78176181]Healhty mix oczywiście słabo kryje i się ściera w ciagu dnia mało który jest na tyle żółty żebym nie wyglądała na twarzy jak świnka pigi w porównaniu do szyi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- W sumie to może mi doradzacie, bo jednak chciałabym coś innego niż HM, coś jeszcze bardziej żółtego niż odcienie 51 i 52. W rossmannie nic nie ma, bo znam tamtejsze wszystkie podkłady, które mieli do czerwca. Jest któraś z Was taka żółta? Wolałabym coś lżejszego ale może być tez kryjący, byle nie coś bardzo kryjącego. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] W drogerii to chyba ciezko bedzie o bardziej zolty. Spróbuj moze na all true match amerykanska wersje, kolor w1 czy w2. Powinny byc zolte ale nie wiem czy bardziej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#5036 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli na szyi masz inny odcień to powinnaś dobrać podkład pod kolor szyi. Chodzi o to w doborze podkładu żeby twarz i szyja miały ten sam kolor bo w innym wypadku wyglada to nienaturalnie, bo robi się maska. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Ogólnie chciałam kupić ten true match ale no u nas stacjonarnie nie dostaniesz wolałabym jednak coś kupić stacjonarnie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#5037 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78177821]Jeśli na szyi masz inny odcień to powinnaś dobrać podkład pod kolor szyi. Chodzi o to w doborze podkładu żeby twarz i szyja miały ten sam kolor bo w innym wypadku wyglada to nienaturalnie, bo robi się maska.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Ogólnie chciałam kupić ten true match ale no u nas stacjonarnie nie dostaniesz wolałabym jednak coś kupić stacjonarnie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Gorzej jak jest sie mna i ma sie szyje, twarzy i dekolt w innym kolorze ![]() To ja mogę polecić ewentualnie mac albo clarins Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78177821]
Ogólnie chciałam kupić ten true match ale no u nas stacjonarnie nie dostaniesz wolałabym jednak coś kupić stacjonarnie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] To jest tak indywidualna sprawa, ze chyba najlepiej jak się przejdziesz do perfumerii i coś Ci tam dopasują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5039 |
|
❤ bee happy ❤
|
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2017-10-22 o 20:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

ja uzywam 2 i w ogole go nie czuje 

wolałabym jednak coś kupić stacjonarnie.