Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 20:52   #5011
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę

Cytat:
Napisane przez kiszoneborowki Pokaż wiadomość
Poszukuję kawalerki w Rzeszowie do 700zł na miesiąc (okolice Dąbrowskiego)
pytamy już w nowym wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post25 718434
Stary 2011-04-25, 23:21   #5012
cheerful12
Przyczajenie

Szukam koleżanki/przyjaciółki z Rzeszowa lub okolic! ( w moim wieku, lub w zbliżonym wieku do mojego)
mam 19 lat jakiś czas temu przeprowadziłam się do Rzeszowa mieszkam tu już prawie 3 lata i mam tu wielu znajomych, jednak głównie są to koledzy/ przyjaciele, a ponieważ mam chlopaka moje kontakty z nimi sa bardzo ograniczone, ze znajomimi ze szkoly tez nie utrzymuje jakis wiekszych poza szkolnych przyjazni, raz na jakiś czas wyjdziemy do jakiegos klubu i tyle:| a z kolezankami i przyjaciółkami z dawnego osiedla straciłam stały kontakt, dlatego czuje się tu bardzo samotna:| moj facet czesto wychodzi z kumplami, a ja siedze w domu bo nie mam kolezanki z ktora mogłabym gdzies wyjść, pogadac(wszystkie mieszkaja za daleko) bardzo brakuje mi wypadów z dziewczynami na jakies piwo, imprezy czy zakupy. Ogólnie szukam koleżanki/przyjaciółki z ktorą mogłabym gdzieś wyjść, cała noc plotkować i z ktora moglabym sie czesto widywac
WIEC JEZELI JAKAS JEST CHETNA TO PROSZE ODEZWIJ SIE NA MEILA: mybestemail@onet.eu

PS moze jezeli odezwie sie kilka dziewczyn to stworzymy grupe przyjaciółek?! a spedzanie czasu w wiekszym gronie jak wiadomo daje wiecej radosci
cheerful12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 07:32   #5013
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheerful12 Pokaż wiadomość
Szukam koleżanki/przyjaciółki z Rzeszowa lub okolic! ( w moim wieku, lub w zbliżonym wieku do mojego)
mam 19 lat jakiś czas temu przeprowadziłam się do Rzeszowa mieszkam tu już prawie 3 lata i mam tu wielu znajomych, jednak głównie są to koledzy/ przyjaciele, a ponieważ mam chlopaka moje kontakty z nimi sa bardzo ograniczone, ze znajomimi ze szkoly tez nie utrzymuje jakis wiekszych poza szkolnych przyjazni, raz na jakiś czas wyjdziemy do jakiegos klubu i tyle:| a z kolezankami i przyjaciółkami z dawnego osiedla straciłam stały kontakt, dlatego czuje się tu bardzo samotna:| moj facet czesto wychodzi z kumplami, a ja siedze w domu bo nie mam kolezanki z ktora mogłabym gdzies wyjść, pogadac(wszystkie mieszkaja za daleko) bardzo brakuje mi wypadów z dziewczynami na jakies piwo, imprezy czy zakupy. Ogólnie szukam koleżanki/przyjaciółki z ktorą mogłabym gdzieś wyjść, cała noc plotkować i z ktora moglabym sie czesto widywac
WIEC JEZELI JAKAS JEST CHETNA TO PROSZE ODEZWIJ SIE NA MEILA: mybestemail@onet.eu

PS moze jezeli odezwie sie kilka dziewczyn to stworzymy grupe przyjaciółek?! a spedzanie czasu w wiekszym gronie jak wiadomo daje wiecej radosci
fajny pomysł
ale wiesz co? stworzona została już nowa część gdyż ta ma już za dużo postów.
skopiuj tą wiadomość i zapytaj nas tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post25 718434

pozdrawiam Cię gorąco, Sylwia
Stary 2011-05-19, 17:47   #5014
gosiaSHADOW
Przyczajenie

HEY dziewczyny mam do podzielenia się cieniami z everydayminerals lub na wymianę załaczam fotkę ze str everydaysa za darmo moge którejs odsypać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mysticnightabove.jpg (55,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg volcanoblossomabove.jpg (55,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg laptopabove.jpg (52,8 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez gosiaSHADOW
Czas edycji: 2011-05-19 o 18:03
gosiaSHADOW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 18:11   #5015
gosiaSHADOW
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosiaSHADOW Pokaż wiadomość
HEY dziewczyny mam do podzielenia się cieniami z everydayminerals lub na wymianę załaczam fotkę ze str everydaysa za darmo moge którejs odsypać
oraz dziewczyny która wie gdzie robią tanio rzęsy może jakas kosmetyczka w domku zrobi nie za duża kasę i mam pytanie jak któras lubi kosmetyki mineralne i chce cos zamówić z lumiere minerały i na spółkę za przesyłke sie dorzucić to pisać i pooglądac str
dziekuję pzdr
gosiaSHADOW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 20:27   #5016
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaSHADOW Pokaż wiadomość
oraz dziewczyny która wie gdzie robią tanio rzęsy może jakas kosmetyczka w domku zrobi nie za duża kasę i mam pytanie jak któras lubi kosmetyki mineralne i chce cos zamówić z lumiere minerały i na spółkę za przesyłke sie dorzucić to pisać i pooglądac str
dziekuję pzdr
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post27017058 napisz to tutaj
Stary 2011-05-25, 15:14   #5017
hdg
Raczkowanie

Dziewczyny nie wiecie może czy gdzieś w Rzeszowie dostane takie kubki?- http://allegro.pl/kubek-do-kawy-coff...588050003.html nie muszą być identyczne :P chodzi mi generalnie o to żeby były z łyżeczkami i nie kosztowały 3o zeta od sztuki.. w okolicach Rejtana nie widziałam, albo jestem ślepa- to możliwe.. ale jakby ktoś przypadkiem widział..

sorry..pisałam,że jestem ślepa..już uciekam z tym na nową stronę

Edytowane przez hdg
Czas edycji: 2011-05-25 o 15:16
hdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 13:46   #5018
Ruski Pionier
Raczkowanie

GG do Ruski Pionier
Question Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę

Hej. Orientujecie się może, gdzie w Rzeszowie można kupić stroje kąpielowe z dużą miseczką? We wszystkich sieciówkach największe jakie widziałam to D...

,, nie wiem, czego chcę ani czego potrzebuję..."

<3
Ruski Pionier jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości