|
|
#5011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post25 718434
|
|
|
#5012 |
|
Przyczajenie
|
Szukam koleżanki/przyjaciółki z Rzeszowa lub okolic! ( w moim wieku, lub w zbliżonym wieku do mojego)
mam 19 lat jakiś czas temu przeprowadziłam się do Rzeszowa mieszkam tu już prawie 3 lata i mam tu wielu znajomych, jednak głównie są to koledzy/ przyjaciele, a ponieważ mam chlopaka moje kontakty z nimi sa bardzo ograniczone, ze znajomimi ze szkoly tez nie utrzymuje jakis wiekszych poza szkolnych przyjazni, raz na jakiś czas wyjdziemy do jakiegos klubu i tyle:| a z kolezankami i przyjaciółkami z dawnego osiedla straciłam stały kontakt, dlatego czuje się tu bardzo samotna:| moj facet czesto wychodzi z kumplami, a ja siedze w domu bo nie mam kolezanki z ktora mogłabym gdzies wyjść, pogadac(wszystkie mieszkaja za daleko) bardzo brakuje mi wypadów z dziewczynami na jakies piwo, imprezy czy zakupy. Ogólnie szukam koleżanki/przyjaciółki z ktorą mogłabym gdzieś wyjść, cała noc plotkować i z ktora moglabym sie czesto widywac WIEC JEZELI JAKAS JEST CHETNA TO PROSZE ODEZWIJ SIE NA MEILA: mybestemail@onet.eu PS moze jezeli odezwie sie kilka dziewczyn to stworzymy grupe przyjaciółek?! a spedzanie czasu w wiekszym gronie jak wiadomo daje wiecej radosci
|
|
|
|
#5013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz co? stworzona została już nowa część gdyż ta ma już za dużo postów. ![]() skopiuj tą wiadomość i zapytaj nas tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post25 718434 pozdrawiam Cię gorąco, Sylwia
|
|
|
#5014 |
|
Przyczajenie
|
HEY dziewczyny mam do podzielenia się cieniami z everydayminerals lub na wymianę załaczam fotkę ze str everydaysa za darmo moge którejs odsypać
Edytowane przez gosiaSHADOW Czas edycji: 2011-05-19 o 18:03 |
|
|
|
#5015 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuję pzdr |
|
|
|
|
#5016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5017 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiecie może czy gdzieś w Rzeszowie dostane takie kubki?- http://allegro.pl/kubek-do-kawy-coff...588050003.html nie muszą być identyczne :P chodzi mi generalnie o to żeby były z łyżeczkami i nie kosztowały 3o zeta od sztuki.. w okolicach Rejtana nie widziałam, albo jestem ślepa- to możliwe.. ale jakby ktoś przypadkiem widział..
![]() sorry..pisałam,że jestem ślepa..już uciekam z tym na nową stronę
Edytowane przez hdg Czas edycji: 2011-05-25 o 15:16 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5018 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Orientujecie się może, gdzie w Rzeszowie można kupić stroje kąpielowe z dużą miseczką? We wszystkich sieciówkach największe jakie widziałam to D...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

jakiś czas temu przeprowadziłam się do Rzeszowa