|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie
Mój nie ostatni, bo wrzuciłam tam ostatnio kilka rzeczy i od zeszłego piątku sprzedało się 5 sztuk. Więc nieźle w porównaniu z poprzednimi okresami.
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie wkurzylam na wylegarnie. Maja jakis blad. Zglaszalam i zero zainteresowania.
Otóz nie wyswietla mi paru prac wogole, dopiero po odswiezeniu sie pojawiaja. 17 i 18 pozycja. Pech chcial ze mialam zainteresowanie jedna para kolczykow, bo ktos pare razy rezerwowal i padlo akuerat na nie. DZiwnie bo jak otwieram moja strone to tych prac nie ma, za drugim razem czy po odsswiezeniu juz sa. Zas po paru godzinach znowu ich nie ma ;/
|
#5013 |
|
Raczkowanie
|
czy tylko u mnie wystepuje problem z dodaniem prac w firefoxie w modnej?
w IE wszystko gra... |
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
dodawalam prace spod FF (wersja 3.0.4) i nie mialam problemow - dzis sie pojawily.
Co Ci sie dzieje?
|
#5015 |
|
Raczkowanie
|
ogolnie jak wszystko tam wpisuje to jest niby ok, ale jak zatwierdzam to jest problem z tagami. Robilam na wszystkie mozliwe sposoby i ciagle to samo ;/ no i teraz siedze w IE
|
|
|
|
#5016 |
|
Rozeznanie
|
nie chcę być nieuprzejma, ale sprawy techniczne należy załatwiać na forum galerii, a nie tutaj... nie zawsze zaglądam na wizaż, poza tym to my odpowiadamy za skrypt a nie dziewczyny z wizażu, które nic Ci nie pomogą, bo nie mają o tym bladego pojęcia
|
#5017 |
|
Wtajemniczenie
|
czy jak na wylu usune wszytskie prace z kolekcji to ikona ekspozycji mi zniknie? Wolalabym zeby jej nie bylo, skoro nic sie pod nia nie kryje
|
|
|
|
#5018 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli dobrze pamietam to zniknie.
|
#5019 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisali mi z Pakamery!!!..., że mnie nie przyjmują
Mam świetne prace, świetne zdjęcia i och ach, ale biżuterii mamy aż zanadto... Ta odpowiedź to była wymuszona, napisałam im wczoraj "miłego" maila, poskutkowało
|
|
|
|
#5020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni potrafią pisać, niemożliwe...
|
|
#5021 |
|
Raczkowanie
|
Mnie w podobnym tonie odpisali z Decobazaru ale przynajmniej szybko
|
#5022 |
|
Zakorzenienie
|
Z Deco to mi napisali, że nie mam im nic do zaoferowania...
A z ArsNeo nadal cisza...
|
#5023 |
|
Wtajemniczenie
|
z trendy i arsneo cisza
z paki tez cisza, ale skoro maja za duzo bizu to i mnie nie zechca. na wylu wystawilam nowe prace, znikly mi ikonki pustch galerii
|
|
|
|
#5024 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz znowu napisałam pace "miły" list, zbaczymy. Podsumowałam trochę ich postawę, może się przejmą i znajdą miejsce dla takiej małej duszyczki jak ja
|
|
|
|
#5025 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze sie nie przejma
|
#5027 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zatytuowałam mail "problemy z funkcjonowaniem strony" i już
|
|
|
|
#5029 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5030 |
|
Zakorzenienie
|
Libra, wczoraj.
Senanque, napisałam, że wile osób robi biżuterię dużo gorszą i sprzedają, bo sa w pakamerze od dawna, a nowi nie mają szansy się wybić. |
|
|
|
#5032 |
|
Wtajemniczenie
|
mam rezerwacje na wylu. Ciekawe czy ktos kupi
A paka taka super, ze znow ma reklame w twoim stylu, a ludzi traktuje jak...ekhm
|
|
|
|
#5033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko w przeciwieństwie do Śmieszki - ja napisałam grzeczniej... ![]() ,,....że bardzo będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź i wykazane mi zainteresowanie.....'' tak mnie nauczono , że jeśli czegoś chcę - to trzeba ładnie poprosić., i nie wykazywać żadnej postawy roszczeniowej - bo co mi to da- jeśli będą chcieli to przyjmą , a jeśli nie to trudno... - przynajmniej będą mieli dobre zdanie o mnie, ( nie urażając Śmieszki) i o moim zachowaniu. a że mają dużo biżuterii i duży ruch - to fakt niezaprzeczalny... |
|
|
|
|
#5035 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł wykaz z banku - potwierdziły się moje domysły, że Wylęgarnia moich marnych 2 dych mi nie przelała.
Ja się przymierzam do nowego zgłoszenia do Paki, tylko fot nie chce mi się obrobić... |
|
|
|
#5036 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i napisałam do wylęgarni bardzo niemiły meil. mam tego dość gry gry gry
|
|
|
|
#5037 |
|
Zakorzenienie
|
nanavel jak napisałaś to kasa powinna być w przyszłym tygodniu. Ja już za każdym razem piszę...
Edit: byłam na poczcie przed 20.00, zanim wyszłam sprawdzałam czy dane kolejnego klienta przypadkiem nie doszły, bo nie chce mi się tam codziennie latać, nic nie było, a jak wróciłam to oczywiście już było... Wrrryyy...
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2008-11-14 o 21:00 |
|
|
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się skuszę i jak zrobię coś lepszego, to się zgłoszę do paki. Długo już nie wysyłałam żadnych zgłoszeń, może paka mnie zechce za jakiś czas
|
|
|
|
#5039 |
|
Zakorzenienie
|
Fall, ja pisałam grzecznie i wogóle, ale tak, żeby zrozumieli o co mi chodzi. Jak wcześniej napisałam, żeby mi odpisali, bo wcześniej nie dostałam odpowiedzi to puścili to płazem. Starałam się trochę jak Libra, na litość
Basiulek, musiałabyś zrobić coś w innej technice niż jest i z innych materiałów, bo jak coś takiego co pojawiło się w pace to nie przyjmą. Mi tak napisali
|
|
|
|
#5040 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim piszą to samo. Jeśli już odpisują.
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Mam świetne prace, świetne zdjęcia i och ach, ale biżuterii mamy aż zanadto...

.
A kiedy do nich pisałaś?