![]() |
#5011 |
Wiedźma
|
Dot.: jak schudnąć?
Kochane moje Dziewuszki i Babiszonki, Czarowniczki i Czarodziejki...
Ponieważ nie wiem, jak będzie u mnie z czasem przez najbliższe dni, skorzystam z wolnej chwilki i złożę Wam całkiem areligijne życzenia z okazji magicznej pierwszej wiosennej pełni. W ten sposób z pewnością tego nie przegapię. A życzenia składać trza przecać... Szczerze mówiąc nie znoszę tego obyczaju, bo cóż można wymyślić, poza standardowym: "zdrowia, szczęścia, pomyślności"? Jasne, że życzę Wam wszystkiego dobrego, bo inaczej nie fatygowałabym się składaniem jakichkolwiek życzeń. ![]() Myślę, że korzystając z olśnienia, jakie przeżyłam ostatnio wysyłając życzenia kumplowi mogę Wam życzyć, żeby Wasze marzenia spełniały się na tyle późno, byście zdały sobie sprawę, jak bardzo są ważne, i na tyle wcześnie, byście nie czuły się sfrustrowane i zniecierpliwione. Życzę Wam zdrowia, żebyście je mogły z radością tracić spełniając swe pragnienia i kasy, bo przecież część marzeń można sobie bez problemów kupić, nie czekając na to, aż się spełnią same. I jeszcze: farta. Nie takiego zwykłego szczęścia, ale takiego, które sprawia, że chwytając się brzytwy pokaleczycie nią swego wroga, nie siebie. Na końcu wreszcie życzę Wam, żebyście były uważne i nie przegapiły chwil, dni i lat, kiedy jesteście szczęśliwe. Może nie ma na co czekać, może to teraz? W załączniku dowód, że wiosna nadeszła: kotki na drzewie.
#5012 |
Zadomowienie
|
Witam moje kochane Robaczki
![]() Na razie sie witam ................ ![]()
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczęta!
![]() Sabbatku, życzenia piękne... ![]() Cytat:
I spróbuję zaryzykować stwierdzenie, może będzie to miało magiczną moc, że jestem w tej chwili szczęśliwa.... ![]() Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2007-04-06 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
kOCHANE MOJE PIĘKNOŚCI
![]() Także i mi udzieliło się świąteczne zamieszanie, stąd moja wizyta tak późna dzisiaj. Ja także korzystając z okazji ŻYCZĘ WAM WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH OSÓB. ABY TE ŚWIĘTA PRZYNIOSŁY WAM RADOŚĆ, RELAKS I ODPRĘŻENIE OD CODZIENNEJ GONITWY.... ![]() NO I WESOŁYCH FASZEROWANYCH JAJEC , OCZYWIŚCIE ![]() ![]() Jak zdołam to jeszcze zajrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zadomowienie
|
Witam moje kochane
![]() Widze,ze tu wszystkie zapracowane....Zreszta,u mnie nie inaczej....tyle,ze u nas juz dzisiaj wolne od pracy...caluje was.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zadomowienie
|
Witajcie Leweczku,Dorinko,Johannko ,Sabbath
![]() ![]() ![]() ![]() Toogrusiu dobrze,ze oczka już sa w lepszym stanie i moglas napisac do nas. ![]() W sumie myślalam,ze dzisiaj bedzie spokojniejszy dzień ale zabiegana jestem,dlatego rozumiem wszystkie Robaczki,których niema. ![]() Na wszelki wypadek juz też złozę życzenia ale postaram sie jeszcze wpaśc Smacznych jajec,szyneczki,mokrego dyngusa,spełnienia marzen,żebyscie zawsze były szcześliwe,zdrowe i uśmiechnięte. Zwolnijcie......nie bądźcie takie zabiegane,zebyście mialy czas dla siebie na swoje pasje i marzenia. Wszystkiego dobrego Moje Kochane ![]()
#5017 |
Zadomowienie
|
Dla wszystkich tu kochanych czarownic,ale pieknych czarownic....
Zdrowych,Pogodnych Swiat Wielkanocnych, pelnych wiary,nadziei i milosci. Radosnego,wiosennego nastroju, serdecznych spotkan w gronie rodziny i wsrod przyjaciol oraz wesolego "Alleluja" Kochane,zycze wam tego z calego mojego serduszka:niko,switeziank o,dorinko,lewku,mara,taka taka,sabbath,fredziunia,t oogra....... ![]() ![]() Zyczenia takze dla wszystkich odwiedzajacych ten watek! |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
A u Ciebie Johanno już święta przygotowane? U siebie je spędzasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Zadomowienie
|
Ja kochana juz prawie wszystko porobione,jeszcze dzisiaj reszta,co nie moglam robic bo mialam jedna raczke tylko,to sobie dzisiaj porobie.
A tak to swieta spedzamy zawsze z rodzina i przyjaciolmi,w niedziele przyjda przyjaciele a w poniedzialek jedziemy do mojej rodziny.Tak,ze widzisz nudno nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
Ja Johanno nie robię u siebie Świątm jeszcze nie w tym roku.... Jak będę miała upragnione własne mieszkanie to z największą przyjemnością.
My spędzamy Święta u mojej mamy w I Dzień Świąt a Poniedziałek spędzimy u teściowej, czyli mamy mojego Tża ![]() ![]() Czyli jak widzisz roboty nie mam żadnej, coś tam wykombinuję i zabiorę do mamy, jajca faszerowane zapewne. A powiem Ci szczerze, że moja mama uwielbia przygotowywać święta u siebie, zbiera się wtedy cała rodzinka, i jest bardzo miły nastrój. |
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
ja Wam również życzę wszystkiego co najlepsze. Sabbath świetnie to ujęła,więc ja sie podpinam. A podczas Świąt odpoczywajcie, jedzcie i pijcie do woli, w miłej atmosferze. Ja w niedzielę na śniadanie pędzę do rodziców, z jajcami faszerowanymi Dorinki, z mazurkiem, i jeszcze jakąś sałątką. W poniedziałek pewnie pojedziemy do babci. Mam nadzieję, że zaraz będę mogła wyjśc do domku. |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Zakorzenienie
|
Witajcie piękne i szczupłe, jak zwykle nie mam czasu przyszłam do Was w przerwie między zakupami, i zaraz musze lecieć
![]() Witam fredziunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5025 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nesko,
z takim podejściem egzamin zdasz śpiewająco! Bez nerwów i stresów będziesz jechała jak marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5026 |
Zakorzenienie
|
[quote=Lewek;4079420
Mam nadzieję, że zaraz będę mogła wyjśc do domku.[/quote] Ja też Lewku na to liczę, nie mam nic do roboty i tylko dlatego nie wzięłam urlopu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dodatek niestety nie częst tu zaglądam ![]() Wszystkiego dobrego dla Ciebie i rodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5030 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, ja to nawet lubię takie dni jak ten, owszem atmosfery pracy nie ma, m.in. dlatego, że telefony rzadziej dzwonią, ludzi mniej łazi, a ja mogę na spokojnie zrobić wokół siebie porządek.
Nesko, Ty gaduło, ciekawe jak podejdzie do tego egzaminator ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5032 |
Zakorzenienie
|
Nesko, a jak remonty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Zakorzenienie
|
w toku myślę że może na wakację skończy się.Na razie zasadziłam kwiatki na balkon maciejka już wykiełkowała , warszawianki będą kiełkowałay przez jakiś czas, do mieszkania zasadziłam sobie groszek pachnący niski
![]() .Ogólnie tak... dłonie mam do wymiany nie dość że poobijane motkiem to na dodatek "wyżarte" przez zaprawy... nie wiem już czym mam je smarować, robię kompresy z parafiny i gliceryny ale skóra i tak pęka. To samo z włosami suche matowe i sztywne, mam waxa ale nie mam czasu go nakładać, mam odżywkę joanny bez spłukiwania do włosów suchych i farbowanych , ale za słaba jest... poleccie mi coś bez spłukiwania dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5034 |
Zakorzenienie
|
Hmm... do włosów to ja właśnei też wax używam, choć również rzadko, bo to trzeba siedzieć z folią i ręcznikiem na głowie tyle czasu.....
A tak poza tyum to nic nie mam sprawdzoengo. Czy ja dobrze pamietam, że takie malutkie to mieszkanie będziecie mieli? Długo ten remoncik trwa, ale jak się robi samemu to faktycznie tak może wyjść. A o tych wszsytkich dolegliwościach to coś wiem, bo również sama zajmowałam się gładzeniem, malowaniem itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i czasem kasy zabraknie i trzeba poczekać... Lewku a jak u Ciebie przygotowania przedświąteczne??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5036 |
Zakorzenienie
|
Nesko ostatnio furore robia tabletki Omega3, więc może i na włosy i dłonie by Ci pomogły. Nawilżają wprawdzie od wewnątrz, a żadnej godnej polecenia odżywki nie znam, ale zajrzyj na KWC- tam na pewno coś znajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zabrzmi strasznie ale nie mam czasu na czytanie recenzji wolę z Wami pogadać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5038 |
Zakorzenienie
|
Alleluja! czy jakos tak...
Wszystkiego Dobrego na te Swieta Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Zakorzenienie
|
Nesko, zatem Tobie zyczę rychłego znalezienia pracy, która da Ci satysfakcję i godziwe wynagrodzenie
![]() ![]() Moje przygotowania jakby stoją w miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja już uciekam, jeszcze raz wesołych świąt!!!!! Buziaki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.