jak schudnąć? - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-06, 03:47   #5011
Sabbath
Wiedźma

Dot.: jak schudnąć?

Kochane moje Dziewuszki i Babiszonki, Czarowniczki i Czarodziejki...
Ponieważ nie wiem, jak będzie u mnie z czasem przez najbliższe dni, skorzystam z wolnej chwilki i złożę Wam całkiem areligijne życzenia z okazji magicznej pierwszej wiosennej pełni. W ten sposób z pewnością tego nie przegapię. A życzenia składać trza przecać...

Szczerze mówiąc nie znoszę tego obyczaju, bo cóż można wymyślić, poza standardowym: "zdrowia, szczęścia, pomyślności"?
Jasne, że życzę Wam wszystkiego dobrego, bo inaczej nie fatygowałabym się składaniem jakichkolwiek życzeń.

Myślę, że korzystając z olśnienia, jakie przeżyłam ostatnio wysyłając życzenia kumplowi mogę Wam życzyć, żeby Wasze marzenia spełniały się na tyle późno, byście zdały sobie sprawę, jak bardzo są ważne, i na tyle wcześnie, byście nie czuły się sfrustrowane i zniecierpliwione. Życzę Wam zdrowia, żebyście je mogły z radością tracić spełniając swe pragnienia i kasy, bo przecież część marzeń można sobie bez problemów kupić, nie czekając na to, aż się spełnią same. I jeszcze: farta. Nie takiego zwykłego szczęścia, ale takiego, które sprawia, że chwytając się brzytwy pokaleczycie nią swego wroga, nie siebie.
Na końcu wreszcie życzę Wam, żebyście były uważne i nie przegapiły chwil, dni i lat, kiedy jesteście szczęśliwe. Może nie ma na co czekać, może to teraz?

W załączniku dowód, że wiosna nadeszła: kotki na drzewie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koty.jpg (56,8 KB, 7 załadowań)
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 07:00   #5012
nika672
Zadomowienie

Witam moje kochane Robaczki
Na razie sie witam ................

nika672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 07:56   #5013
Lewek
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczęta!

Sabbatku, życzenia piękne...

Cytat:
Na końcu wreszcie życzę Wam, żebyście były uważne i nie przegapiły chwil, dni i lat, kiedy jesteście szczęśliwe. Może nie ma na co czekać, może to teraz?
Uczę się tego, żeby dostrzegać plusy każdej sytuacji, w jakiej się znajduję.

I spróbuję zaryzykować stwierdzenie, może będzie to miało magiczną moc, że jestem w tej chwili szczęśliwa....

Edytowane przez Lewek
Czas edycji: 2007-04-06 o 08:28
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:17   #5014
dorinka30
Zakorzenienie

kOCHANE MOJE PIĘKNOŚCI

Także i mi udzieliło się świąteczne zamieszanie, stąd moja wizyta tak późna dzisiaj.

Ja także korzystając z okazji ŻYCZĘ WAM WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH OSÓB. ABY TE ŚWIĘTA PRZYNIOSŁY WAM RADOŚĆ, RELAKS I ODPRĘŻENIE OD CODZIENNEJ GONITWY....
NO I WESOŁYCH FASZEROWANYCH JAJEC , OCZYWIŚCIE

Jak zdołam to jeszcze zajrzę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:24   #5015
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Witam moje kochane
Widze,ze tu wszystkie zapracowane....Zreszta,u mnie nie inaczej....tyle,ze u nas juz dzisiaj wolne od pracy...caluje was....
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:40   #5016
nika672
Zadomowienie

Witajcie Leweczku,Dorinko,Johannko ,Sabbatha gdzie reszta naszych wspanialych Czarowniczek;Switezianko Maro,Taka taka..........

Toogrusiu dobrze,ze oczka już sa w lepszym stanie i moglas napisac do
nas.

W sumie myślalam,ze dzisiaj bedzie spokojniejszy dzień ale zabiegana jestem,dlatego rozumiem wszystkie Robaczki,których niema.

Na wszelki wypadek juz też złozę życzenia ale postaram sie jeszcze wpaśc

Smacznych jajec,szyneczki,mokrego dyngusa,spełnienia marzen,żebyscie zawsze były szcześliwe,zdrowe i uśmiechnięte.
Zwolnijcie......nie bądźcie takie zabiegane,zebyście mialy czas dla siebie na swoje pasje i marzenia.
Wszystkiego dobrego Moje Kochane

nika672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 10:11   #5017
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Dla wszystkich tu kochanych czarownic,ale pieknych czarownic....

Zdrowych,Pogodnych Swiat Wielkanocnych,
pelnych wiary,nadziei i milosci.
Radosnego,wiosennego nastroju,
serdecznych spotkan w gronie
rodziny i wsrod przyjaciol
oraz
wesolego "Alleluja"

Kochane,zycze wam tego z calego mojego serduszka:niko,switeziank o,dorinko,lewku,mara,taka taka,sabbath,fredziunia,t oogra.......

Zyczenia takze dla wszystkich odwiedzajacych ten watek!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 10:16   #5018
dorinka30
Zakorzenienie

A u Ciebie Johanno już święta przygotowane? U siebie je spędzasz?
Stary 2007-04-06, 10:27   #5019
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A u Ciebie Johanno już święta przygotowane? U siebie je spędzasz?
Ja kochana juz prawie wszystko porobione,jeszcze dzisiaj reszta,co nie moglam robic bo mialam jedna raczke tylko,to sobie dzisiaj porobie.
A tak to swieta spedzamy zawsze z rodzina i przyjaciolmi,w niedziele przyjda przyjaciele a w poniedzialek jedziemy do mojej rodziny.Tak,ze widzisz nudno nie bedzie A ty jak?
Stary 2007-04-06, 10:49   #5020
dorinka30
Zakorzenienie

Ja Johanno nie robię u siebie Świątm jeszcze nie w tym roku.... Jak będę miała upragnione własne mieszkanie to z największą przyjemnością.
My spędzamy Święta u mojej mamy w I Dzień Świąt a Poniedziałek spędzimy u teściowej, czyli mamy mojego Tża (To nie moja oficjalna teściowa, ale pewnie już niedługo będzie )

Czyli jak widzisz roboty nie mam żadnej, coś tam wykombinuję i zabiorę do mamy, jajca faszerowane zapewne. A powiem Ci szczerze, że moja mama uwielbia przygotowywać święta u siebie, zbiera się wtedy cała rodzinka, i jest bardzo miły nastrój.
Stary 2007-04-06, 11:08   #5021
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Ja Johanno nie robię u siebie Świątm jeszcze nie w tym roku.... Jak będę miała upragnione własne mieszkanie to z największą przyjemnością.
My spędzamy Święta u mojej mamy w I Dzień Świąt a Poniedziałek spędzimy u teściowej, czyli mamy mojego Tża (To nie moja oficjalna teściowa, ale pewnie już niedługo będzie )

Czyli jak widzisz roboty nie mam żadnej, coś tam wykombinuję i zabiorę do mamy, jajca faszerowane zapewne. A powiem Ci szczerze, że moja mama uwielbia przygotowywać święta u siebie, zbiera się wtedy cała rodzinka, i jest bardzo miły nastrój.
Dorinko jak bym byla w Polsce to by swieta tak samo wygladaly jak u ciebie.Tez w jedno swieto zawsze u rodzicow,drugie u tesciowej.Moja siostra tez jeszcze nie robila zadnych swiat u siebie.Dawniej jeszcze pare lat temu byla taka tradycja,ze kazde swieta robili dziadkowie,ale teraz sa juz starsi i moja mam objela te funkcje,teraz ma dziadkow obslugujemy Powiem ci szczerze,mieszkam tutaj juz 15 lat ale naszych polskich swiat,naszycz tradycji,samego nastroju tu nigdy nie bedziesz miala,nigdy tego nie zaznalam.Tutaj jest calkie inaczej,dla nich to poprostu pare wolnych dni od pracy....Dlatego zawsze staram sie jak moge jechac do Polski,jest bardzo trudno bo ja musze pracowac kazde swieta,nie mozemy wtedy brac urlopu,ale raz na jakis czas znajdzie sie ktos kto przyjdzie za mnie w nastepstwie i wtedy jedziemy do Polski.
Stary 2007-04-06, 11:11   #5022
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sr.johanna Pokaż wiadomość
Tak to jest nesko,nie ma to tego,tylko zaraz fiuuuu na miasto Tez bylam w szoku ale..gdzie chcesz sie nauczyc jezdzic ..na parkingu bedziesz cale zycie jezdzila-tak mowil moj instruktor,i wtedy moglam go pierwszy raz udusic Ale mial racje(jak za kazdym razem,zreszta ),pare razy i bedziesz widziala,strach troszke minie
A teraz sie kochana napij .Pozdrawiam
hahahah no tak oczywiście masz rację, podziwiam mojego instruktora że pojechał ze mną do tego wilanowa bo na pierwszej godzinie okazało sięże nie umiem skręcać hahahhahahahahhahahah, ogólnie jak narazie jest bardzo miły, a nawet jak mi gada to nie przejmuję się i obracam wszystko w żart ,staram się traktować naukę jazdy tak jak powiedział mój instruktor jako świetną zabawę
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 11:13   #5023
Lewek
Zakorzenienie

Dziewczynki,
ja Wam również życzę wszystkiego co najlepsze. Sabbath świetnie to ujęła,więc ja sie podpinam. A podczas Świąt odpoczywajcie, jedzcie i pijcie do woli, w miłej atmosferze.

Ja w niedzielę na śniadanie pędzę do rodziców, z jajcami faszerowanymi Dorinki, z mazurkiem, i jeszcze jakąś sałątką. W poniedziałek pewnie pojedziemy do babci.

Mam nadzieję, że zaraz będę mogła wyjśc do domku.
Stary 2007-04-06, 11:16   #5024
neska951
Zakorzenienie

Witajcie piękne i szczupłe, jak zwykle nie mam czasu przyszłam do Was w przerwie między zakupami, i zaraz musze lecieć mam nadzieję że w święta nadrobię zaległości w czytaniu

Witam fredziunia
Stary 2007-04-06, 11:18   #5025
Lewek
Zakorzenienie

Witaj Nesko,
z takim podejściem egzamin zdasz śpiewająco! Bez nerwów i stresów będziesz jechała jak marzenie.
Stary 2007-04-06, 11:23   #5026
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=Lewek;4079420
Mam nadzieję, że zaraz będę mogła wyjśc do domku.[/quote]

Ja też Lewku na to liczę, nie mam nic do roboty i tylko dlatego nie wzięłam urlopu , ale już nie czuję atmosfery pracy
Stary 2007-04-06, 11:25   #5027
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Witaj Nesko,
z takim podejściem egzamin zdasz śpiewająco! Bez nerwów i stresów będziesz jechała jak marzenie.
hmmmm nie wiem czy zdam ale na razie mam frajdę z tej jazdy , podczas jazdy opowiedziałam instruktorowi film na którym byłam oststnio w kinie "300" gadaliśmy o Kieślowskim , dekalogu [ opowiedziałam mu mój ulubiony czyli "3"] itp zagadałam go chyba na śmierć hehehehhehe
Stary 2007-04-06, 11:31   #5028
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Witaj Nesko,
Tak trzymac Nesko,dolaczam sie do odpowiedzi lewka. Najwazniejsze,ze masz frajde z jazdy,reszta i rutyna sama przyjdzie...bedziesz widziala Wesolych swiat Nesko...bo zauwazylam,ze cie nie wpisalam na wczesniejsza moja liste z zyczeniami...przepraszam. ..
Stary 2007-04-06, 11:38   #5029
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sr.johanna Pokaż wiadomość
Tak trzymac Nesko,dolaczam sie do odpowiedzi lewka. Najwazniejsze,ze masz frajde z jazdy,reszta i rutyna sama przyjdzie...bedziesz widziala Wesolych swiat Nesko...bo zauwazylam,ze cie nie wpisalam na wczesniejsza moja liste z zyczeniami...przepraszam. ..
nic nie szkodzi ja wiem że u nas w wątku niekiedy zamieszanie jest,
na dodatek niestety nie częst tu zaglądam

Wszystkiego dobrego dla Ciebie i rodzinki Zdrowych i spokojnych Świąt
Stary 2007-04-06, 11:42   #5030
Lewek
Zakorzenienie

Dorinko, ja to nawet lubię takie dni jak ten, owszem atmosfery pracy nie ma, m.in. dlatego, że telefony rzadziej dzwonią, ludzi mniej łazi, a ja mogę na spokojnie zrobić wokół siebie porządek.

Nesko, Ty gaduło, ciekawe jak podejdzie do tego egzaminator Napewno oczarujesz go swoją elokwencją
Stary 2007-04-06, 11:44   #5031
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nesko, Ty gaduło, ciekawe jak podejdzie do tego egzaminator Napewno oczarujesz go swoją elokwencją
to była dopiero 2 godzina jazd więc może Pan Roman jakoś mnie poskromi
i nie da mi gadać tyle...
Stary 2007-04-06, 11:47   #5032
Lewek
Zakorzenienie

Nesko, a jak remonty?
Stary 2007-04-06, 11:55   #5033
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nesko, a jak remonty?
w toku myślę że może na wakację skończy się.Na razie zasadziłam kwiatki na balkon maciejka już wykiełkowała , warszawianki będą kiełkowałay przez jakiś czas, do mieszkania zasadziłam sobie groszek pachnący niski.
.Ogólnie tak... dłonie mam do wymiany nie dość że poobijane motkiem to na dodatek "wyżarte" przez zaprawy... nie wiem już czym mam je smarować, robię kompresy z parafiny i gliceryny ale skóra i tak pęka. To samo z włosami suche matowe i sztywne, mam waxa ale nie mam czasu go nakładać, mam odżywkę joanny bez spłukiwania do włosów suchych i farbowanych , ale za słaba jest...
poleccie mi coś bez spłukiwania dobrego
Stary 2007-04-06, 12:03   #5034
Lewek
Zakorzenienie

Hmm... do włosów to ja właśnei też wax używam, choć również rzadko, bo to trzeba siedzieć z folią i ręcznikiem na głowie tyle czasu.....
A tak poza tyum to nic nie mam sprawdzoengo.

Czy ja dobrze pamietam, że takie malutkie to mieszkanie będziecie mieli? Długo ten remoncik trwa, ale jak się robi samemu to faktycznie tak może wyjść. A o tych wszsytkich dolegliwościach to coś wiem, bo również sama zajmowałam się gładzeniem, malowaniem itp.
Stary 2007-04-06, 12:08   #5035
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... do włosów to ja właśnei też wax używam, choć również rzadko, bo to trzeba siedzieć z folią i ręcznikiem na głowie tyle czasu.....
A tak poza tyum to nic nie mam sprawdzoengo.

Czy ja dobrze pamietam, że takie malutkie to mieszkanie będziecie mieli? Długo ten remoncik trwa, ale jak się robi samemu to faktycznie tak może wyjść. A o tych wszsytkich dolegliwościach to coś wiem, bo również sama zajmowałam się gładzeniem, malowaniem itp.
tak malutkie ale co z tego jak sami z pomocą przyjaciół wszystko robimy...
a i czasem kasy zabraknie i trzeba poczekać...
Lewku a jak u Ciebie przygotowania przedświąteczne???
Stary 2007-04-06, 12:08   #5036
dorinka30
Zakorzenienie

Nesko ostatnio furore robia tabletki Omega3, więc może i na włosy i dłonie by Ci pomogły. Nawilżają wprawdzie od wewnątrz, a żadnej godnej polecenia odżywki nie znam, ale zajrzyj na KWC- tam na pewno coś znajdziesz
Stary 2007-04-06, 12:11   #5037
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nesko ostatnio furore robia tabletki Omega3, więc może i na włosy i dłonie by Ci pomogły. Nawilżają wprawdzie od wewnątrz, a żadnej godnej polecenia odżywki nie znam, ale zajrzyj na KWC- tam na pewno coś znajdziesz
dziękuję kochana za odzew
to zabrzmi strasznie ale nie mam czasu na czytanie recenzji wolę z Wami pogadać a i tak zaraz lecę na dalszy ciąg zakupów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 12:11   #5038
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Alleluja! czy jakos tak...
Wszystkiego Dobrego na te Swieta Dziewczyny
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 12:20   #5039
Lewek
Zakorzenienie

Nesko, zatem Tobie zyczę rychłego znalezienia pracy, która da Ci satysfakcję i godziwe wynagrodzenie

Moje przygotowania jakby stoją w miejscu Ale zbyt wiele tego nie mam. Najgorsze to porządki, które muszę zrobić najlepiej jeszcze dziś. A do rpzygotowania to mam tylko ciacho i jajca No i jakaś sałatka....
Stary 2007-04-06, 12:57   #5040
Lewek
Zakorzenienie

Dziewczynki ja już uciekam, jeszcze raz wesołych świąt!!!!! Buziaki!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości