![]() |
#5011 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Dzień dobry
![]() U nas bielutko i dalej sypie. Tz mi uciekł pług montować, bo jedna odśnieżarka mu nie wyrabia ![]() MadziuO u mnie w domu często piekłyśmy "pleśniaka" - tylka dawayśmy w środek dżem, albo powidła. U mnie niestety piekarnik do placków kaput, tylko mięsko w nim piekę, bo nie rośnie ![]() Radość współczuje Twoim dzieciaczkom i Tobie. Nie ma nic gorszego niż chore dzieci. Trzymajcie sie mocno ![]() Esti jestem pod wrażeniem umiejętności Julii. Pięknie zajada, u nas tak czysto by nie było, jeśli w ogóle chciałby jeść:rolleys: Dziś w nocy mały się przebudził o 5, wiec podaję mu picie, a on a KAKUSIA (kaszka). No nic musialam wstać i zrobić tą kakusię. Tż spal w salonie, bo boi się, że się zarazi. Małemu przechodzi, jeszcze psikam mu tantum werde do gardełka, pije syropki, ale oczka mu już tak nie świecą jak żarówki. Natomiast ja>>> gardło puściło, kaszel już przechodzi, tylko jeszcze katar. Wczoraj cały dzień przeleżałam, a maly tłukł sie po mnie:rolleys: No i w nocy pierwsze mocne kopniaki poczułam ![]() co jeszcze komu... może później, idziemy poleżakować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zadomowienie
|
i u nas sie bialo zrobilo.nie duzo ale jest snieg.zaraz spylamy na dwor bo sloneczko ladnie swieci i zaraz roztopi.
reszta filmikow sie laduje
#5013 |
Raczkowanie
|
hej
![]() u nas sypie ![]() ![]() franio dostal czapke od babci ale szczerze powiem ze jest -dla mnie-BRZYDKA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zadomowienie
|
#5015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas tez ciutkę śniegu popadało ale błoto nadal spod niego spoziera więc nie jest tak fajnie jak u większości z Was
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Raczkowanie
|
one_shot ona zakrywa zatoki i to bardzo konkretnie tylko ze franio sie wscieka jak ja mu zakładam ta czapke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Wtajemniczenie
|
lachkasia gratuluję kopniaków...ja ruchy wcześnie dosyć czułam za to dzisiaj w nocy też obudziłam się przez kopniaki
![]() A Ty który tydzień jesteś? Madziu u Nas też napadało ale zimno i wieje....brrr Tati cudowna ![]() Franka nie mogę z minki Frania na pierwszym zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zadomowienie
|
Esti nam sie kończy 20 tydzień, od wtorku zaczynamy 21.
Franiu Franio przeuroczy ![]() ![]() Madziu Tatianka bombowa, ślicznie gada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Raczkowanie
|
Witam w niedzielne popołudnie
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Pewnie wyobrażacie sobie co czułam, jak dzieciaki miały ponad 40 stopni i temperatura nie spadał. Do synka przyjechała doktorka dyżurująca, bo nawet po podaniu podwójnej dawki gorączka nie spadała. Esti widzę czytam i widzę, że mamuś więcej się szykuje, ja tez bym chciała....tylko pod warunkiem, że miałabym nianie ![]() ![]() ![]() Co do ciebie, to widzę, że połowa ciąży za tobą ![]() Lachkasia wow...to już prawie środek ciąży, gratuluję pierwszych mocnych kopniaków ![]() Madzia Tati jest cudowna ![]() ![]() Franka Franiu fajnie wygląda w czapuli, nawet ten szary kolor nie przyćmi jego slicznej buźinki. Tak na marginesie, my się chyba nie znamy, ostatnio jak byłam to zobaczyłam nową osóbkę, ale teraz napiszę WITAJ ![]() Jeszcze dopiszę, żeby nie dublowac postów ;-) Mam pytanie, jak założyć album ? na czym polega itp ? Proszę wytłumaczyć jak żółtodziobowi ;-)
Szczęście to jedyna rzecz która się mnoży gdy się ją dzieli. 12 marca przyszła na świat moja ukochana córcia ! Edytowane przez Radość Czas edycji: 2008-11-23 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zadomowienie
|
#5021 |
Zadomowienie
|
ale jajka- u nas jest niesamowita snieżyca i burza.jak tak dalej pojdzie to do rana bedzie ŚIEGU po kolana.
i ciag dalszy gadania Tatinki http://www.wrzuta.pl/film/5DSB1yskRe...ada_ksiazeczke
#5022 |
Raczkowanie
|
witaj radosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zadomowienie
|
radosc w profilu masz takie cos jak STATY, takie zakladki sa.i tam jest "albumy zalozone przez...".pozniej tylko "zaloz album" i dalej sobie poradzisz chyba
![]() my tez mamy fotki z dzisijszego spaceru, co prawda ilosc sniegu w poludnie a teraz jest kolosalna, pozniej wrzuce.u nas teraz wichura, zawieja i malo laterni nie powyrywa a mielismy isc do carrefoura po kena ![]() Franka mi sie ta czapka podoba. Radosc to sie mialas z dzieciaczkami.oby juz nie chorowaly ![]()
#5024 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
![]() nic jeszcze nie czytalam, nie bylo mnie tu 3 dni, jutro mam wolne, zajrze rano lub dzis wieczorem jak witula pojdzie spac u nas wsio ok, tylko doba za krótka ![]() buziole, tesknimy ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.