|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
Zgłosiłam do moderatora, że wątek przekroczył 5 tys. postów - może za chwilę będziemy mieć kolejną część
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2008-12-11 o 20:30 Powód: literówka |
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
alesmy sie opisaly
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj tylko zapach do kontaktu Ambi Pur zielona herbata
|
|
#5014 |
|
Konto usunięte
|
a ja wczoraj zawitalam do rossmana i ledwo udalo mi sie cokolwiek kupic! byl taki tlok, ze co przystanelam przy jakiejs polce to mnie zaraz ktos zaczal popychac
nienawidze tego przedswiatecznego zakupowego szalenstwa ![]() na szczescie udalo mi sie zakupic pilniczki do paznokci i blyszczyk z Lovely, taki bialy z drobinkami brokatu, kupilam na probe, bo akurat w promocji byl chociaz to chyba moj blyszczyk kilkunasty w kosmetyczce
|
|
|
|
#5015 |
|
Konto usunięte
|
błyszczyków nigdy za wiele.
|
|
|
|
#5016 |
|
Raczkowanie
|
UWAGA!
Dziewczyny musze was ostrzec. NIE KUPUJCIE kulek do kapieli ( rozowych i fioloetowych) za 7,99 3 sztuki. Sa w taki trojkatnym opakowaniu, ustawione w piramidke, jedna kula na drugiej. To Dziadostwo zafarbowalo mi cala wanne . Ale nie zeby delikatny fioletowy kolor, tylko intensywne slady ze z kilometra widac. Na dodatek jak tylko to zobaczylam to spuscilam cala wode. I nic, nawet przez te kilka minut to g... zdazylo zafarbowac.Przez 2 godziny szorowalam ją, zeby to zmyc. Nie sa to moje pierwsze kule musujace do kapieli i wiem ze nie ma prawa zostac zaden slad po ich rozpuszczeniu. MASAKRA Nie kupujcie !!!!!!!!!! A swoja droga zaraz napisze do rossmana, co za chlam sprzedaje. Pozdrawiam |
|
|
|
#5017 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za tandeta! Ja często używam proszków kolorowych do kąpieli z Rossmanna i nigdy nic nie zafarbowało :/
|
|
#5019 |
|
Zadomowienie
|
ja też wygrałam ten konkurs świąteczny
. Piszą ze nagrody będą w wybranych sklepach od 13.12 czyli jutro, tyle ze jutro nie moge wiec jak pójde w poniedziałek to sie chyba nic nie stanie?
non permettere al passato di "rubarti il futuro " Edytowane przez chmurka80 Czas edycji: 2008-12-12 o 13:35 |
|
|
|
#5020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też odebrałam w poniedziałek zamiast w sobotę. Ale nie nastawiaj się na nie wiadomo jaką nagrodę. Tak jak pisałam, ja dostałam zestaw z Rexony
|
|
|
|
|
#5021 |
|
Zadomowienie
|
Któraś wizazanka tu pisała,żę te zestawy świąteczne made in rossmann mają okropne składy...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5022 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis wydalam w rossie 106zł
kupilam:- C-Thru Black Diamond 75ml - cudny zapach, a normalnie kosztuje 20zł wiecej [promocja jest] ![]() - oliwke Hipp - w koncu musze sprobowac - peeling St. Ives morelowy x2 - dla mnie przeciwtradzikowy, dla mamy jako gratis do prezentu zwykly ![]() - podpaski na noc facelle - maszynki do golenia gillette sensor 3 - rozowe ![]() - folia spozywcza - krem lirene design your style matujacy chyba tyle
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#5023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten krem Lirene Design Your Style jest dobry?
|
|
#5024 |
|
Miss Pudernica
|
Wczoraj kupiłam herbatkę zimową, a dzisiaj pobiegłam po kolejną, są pyszne
obie mam z czarnę herbatą, bo zielonej nie lubię. I kupiłam jeszcze pędzel do różu z Premium F.Y.B.
|
#5025 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam gazetnik który był w promocji za 39,90zł i prostownicę. Gazetnik bo jest świetny na prezent a prostownicę bo nie używam ale jakby mi kiedyś przyszła ochota to za takie śmieszne pieniądze może leżeć w szufladce
Zaopatrzyłam się też w 2 wstążki po 3m za jedyne 2,50. Są piękne i prezenty owinięte nimi wyglądają cudnie.Jestem pod wielkim urokiem świątecznych rzeczy w Rossmanie. Edytowane przez side85 Czas edycji: 2008-12-12 o 17:48 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5026 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, wlasnie bede go testowac
dam znac
|
|
|
#5027 |
|
Zakorzenienie
|
OK, myślałam, że to już wypróbowany kosmetyk
|
#5028 |
|
Zakorzenienie
|
Czy często bywają promocje na ten zapach C-Trhu? Bo widzę, że teraz jest akurat, ale chyba już nie wydolę finansowo, a jeszcze się czym psikać mam tak na trochę
![]() Dziś sobie go wypróbowałam i jestem pod jego urokiem |
|
|
|
#5029 |
|
Konto usunięte
|
ja właśnie kończę słoiczek. ładnie pachnie, ma przyjemną konsystencję, szybko się wchłania (chociaż nie do całkowitego matu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5030 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Umbra za opinię
|
#5031 |
|
Konto usunięte
|
cypress, nie ma za co.
![]() pani ćmo- fajne zakupy. zamierzam też kupić tonik i krem z serii Garniera dla wrażliwców. z dwufazowca jestem bardzo zadowolona, chociaż jest droższy od Ziaji to starcza na dłużej (tzn. tak mi się wydaje, bo dopiero zaczełam używać). a tonik i krem kuszą mnie po lekturze KWC.
|
|
|
|
#5032 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ten pseudo-mus pseud-matujący zrobił masakrę na twarzy
strasznie przesuszył i zapchał. Porażka.
|
|
|
|
#5033 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez dziekuje Umbrze
![]() Cytat:
a peelingi morelowe St. Ives sa genialne i uwaga! uzalezniaja ![]() Cytat:
||
|
|
|
#5034 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Pozatym jakaś ładna wstążka w domu zawsze się przyda do zapakowania na szybko jakiegoś prezentu, bo nie zawsze jest czas na bieganie po sklepach za takimi drobiazgami.Zastanawiam się nad zakupem jeszcze jednej, chociaż wybór kolorów ograniczony jest do typowo bożonarodzeniowych. |
|
|
|
|
#5035 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te wstążki kupiłam 2 lata temu, rok temu i w tym roku też mam zamiar kupić - świetne są!
|
#5036 |
|
Konto usunięte
|
Orientujecie się czy w Rossmannie są takie woreczki na prezenty? Miałam takie w zeszłym roku, w tym nie mogę znaleźć. Chyba wiecie o co mi chodzi, to takie gotowe, mają tylko otworek na górze, wkładasz prezent i wiążesz wstążką
|
|
|
|
#5037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() posmarowalam sie kremem - pierwsze wrazenia? cudowny zapach zielonego jablka, zaskakujaco szybko sie wchlania + efekt matu! zero tlustej warstwy po kremie na twarzy, a ja to lubie zobaczymy jak sie bedzie dalej spisywal.a co do oliwki hipp - jest cudowna, zakochalam sie
||
|
|
|
#5038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytam jeszcze opinie o kremie w KWC i być może zdecyduję się na niego ![]() A co do oliwki Hipp - jeszcze jej nie miałam, ale kiedyś napewno wypróbuję
|
|
#5039 |
|
Konto usunięte
|
to co z ta nowa czescia?
widzialam nowy axe czekoladowy, ma juz ktoras?( to oczywiscie dla mezczyzn ) ja widzialam sama reklame na szybie rossmana,ale cyz jest to nie zauwazylam
|
|
|
|
#5040 |
|
Zakorzenienie
|
Też widziałam ten czekoladowy Axe, ale nie wąchałam go
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

nienawidze tego przedswiatecznego zakupowego szalenstwa 
chociaz to chyba moj blyszczyk kilkunasty w kosmetyczce

co za tandeta! Ja często używam proszków kolorowych do kąpieli z Rossmanna i nigdy nic nie zafarbowało :/

obie mam z czarnę herbatą, bo zielonej nie lubię. I kupiłam jeszcze pędzel do różu z Premium F.Y.B.