![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Dziewczyny, załozyłam drugą część wątku (bo niestety Tequili nie ma...)
Zapraszam i jednocześnie proszę moderatora o zamknięcie wątku ! ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post11940894
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo. Nie uważam sie za bardzo ładna, mam policzki wystające, piegi, moją zmorą są uda. Jestem niewysoka. No i te włosy jasne obrzydły mi strasznie ale wszyscy mi gadaja ze szkoda marnować takiego koloru farbowaniem bo już takie same mi nie odrosną (btw ciekawe czy to prawda?) Ps. kto zakłada 2 cześć bo Tequilki nie ma - czy piszemy w tej dalej?
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekroczyłyśmy 5000, kto założy nowy wątek, bo chyba łamiemy regulamin?
![]() |
#5014 |
Rozeznanie
|
Tylkokasia ale oni w Uk jacyś przewrażliwieni są. Ja zawsze wyglądałam "dojrzalej" nigdy przed 18 nie miałam problemu z kupowaniem alkoholu, koleżanką w gimnazjum fajki kupowałam
![]() No Tequilla miała założyć ale jej nie ma ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-18 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.