|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Ile wyżysz? ;] | |||
| 45 i mniej |
|
129 | 28,79% |
| 45-55 |
|
223 | 49,78% |
| 56-66 |
|
76 | 16,96% |
| 67-77 |
|
12 | 2,68% |
| 78 i więcej |
|
4 | 0,89% |
| nie twój interes |
|
4 | 0,89% |
| Głosujący: 448. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !! cz. II
Mam tak samo ; /
|
|
|
|
#5012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę zaglądać i mam nadzieję, że Twój stan zdrowia szybko się poprawi i będziesz mogła bez problemu jeść to na co masz ochotę
|
|
|
|
|
#5013 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero za jakieś dwa tygodnie mam kontrolę u alergologa, więc pewnie trochę potrwa zanim się dowiem co mnie uczula... Ale banany czy ser camembert jak najbardziej są dla mnie bezpieczne, więc podjadam gdy tylko mogę
Obecnie jestem na diecie niskosalicylanowej (inaczej aspirynowej) która zakłada spożywanie produktów zawierających jak najmniej salicylanów przez kilkanaście dni, a potem stopniowo wprowadza się produkty mogące wywoływać potencjalne zagrożenie.
|
#5014 |
|
martaem
|
Cześć kobietki
![]() A więc tak, mam 24 lata, 161cm i 46kg... Ten problem istnieje od zawsze można powiedzieć. Był okres że wyglądałam trochę lepiej, miałam 50 kg i buzie taką fajną miałam... ehh no i jakoś tak ciągnę z dnia na dzień ale ostatnio przeglądałam z koleżanką zdjęcia i było jedno czy dwa na którym miałam te 50 kg i tak ładnie wyglądałam a teraz taka szkapa... ehh. O nieistniejących cyckach nie wspomnę... Byłam pewien okres na Peritolu, i było fajnie... jadłam, naprawdę dużo jadłam, ale wszystko poszło w brzuch, Peritol się skończył i to by było na tyle... chciałabym chociaż te 50kg.
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

Będę zaglądać i mam nadzieję, że Twój stan zdrowia szybko się poprawi i będziesz mogła bez problemu jeść to na co masz ochotę