|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
a było tak pięknie.... I imprezka na całego
![]()
#5012 |
Wtajemniczenie
|
cholerko, jaka ty dzis bojowa
![]() koszko,trzymam mocno kciukasy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
koszka trzymam kciuki u rąk i nóg
![]()
#5015 |
Copyraptor
|
A dziewczyny które tylko podglądają - widzimy was!
![]() ![]() Red - a jak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
#5017 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5018 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem co sie w ogole dzieje pisze ze nie wierzy ze cos z tego bedzie ale dalej chce ze mna byc ;(((((((((
ja po prostu nie rozumiem teraz po co on chce ze mna byc jak nie widzi miedzy nami zadna przyszlosc? Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-11 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś byłam w podobnym związku i zrezygnowałam z tego, pewnie też po części, że chłopak nie ten... nie wiem co Ci doradzić... ja jestem w domu, ale będę musiała zniknąć na kolejne zajęcia ![]()
![]() |
#5020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KochajMnie, na pewno miałabym żal do TŻta, gdyby coś takiego zrobił. uważam, że nie powinno się takich intymnych spraw wyciągać przy kimś praktycznie obcym. jakoś takie to dla mnie, nietaktowne? nie na miejscu? nie wiem. ale skoro jemu coś takiego przyszło do głowy.. prawie się nie znają, a on jej już tak bardzo zaufał? faceci czasem mają takie dziwne pomysły. radzę uważać, by te ich więzi się ZA BARDZO nie zacieśniły, bo mogłaby być dla ciebie sporym zagrożeniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
kobietki wskakiwać na nowy wątek :d
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5022 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. W końcu znalazłam najnowszą wersję tego wątku, nie uwierzycie ale trudne to było :P
Melduje się zatem kolejna zazdrośnica, złośnica i czarownica w jednym. Piszę dopiero teraz bo przed wczoraj podjęłam decyzję o tym aby się za siebie wziąć. Niestety poprzedziło to wertowanie różnych stron z pogranicza psychologii i psychiatrii ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu wiem, jak źle ze mną NIE jest ![]() Wracając do Adama i Ewy... Mam niską samoocenę, jestem zaborcza i zdarzyło mi się mojego TŻta zapytać za co jest ze mną bo przecież mógłby sobie znaleźć bardziej pewną siebie, mniej wybuchową dziewczynę.. Eh to chyba było sięgniecie pewnego rodzaju dna z mojej strony. On mnie kocha, ponad wszystko. Ja go też, tyle że z miłością do siebie miałam problemy ( ba akceptacją). Mam nadzieję że powiedzenie sobie: "I po co Ci to? po co przypominasz mu o swoich wadach? czasem irracjonalnych" sprawi że będę mówić o tych lepszych stronach:P Chciałabym żeby kochał cudowną kobietę, jaką we mnie widzi a nie taką czarownicę jaką ja czasem w sobie widzę. A czarownica ze mnie taka że do niedawna też robiłam wyrzuty o to że się nie odezwał na skypie ( nie mieszkamy niestety razem, nawet nie w jednym mieście), już tego nie robię :P Ale teraz jestem bardziej cięta na jego koleżanki:/ Nie na wszystkie, na te którym on się podoba, albo wydaje mi się że się im podoba :P Ale tak dla śmiechu, przestałam robić awantury o cześć, teraz jak jakaś się nadarzy i jakoś jego uwagę przykuje, rzucam się mu na szyję i demonstruję do kogo należy ![]() jeszcze raz witam was wszystkie ![]() ![]() edit: przełączam sie na nowy wątek, za zaśmiecanie przepraszam, dokopać się do niego nie mogłam :P) Edytowane przez Trusk4wk4 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
Już 3 część
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.