![]() |
#5011 | |
BAN stały
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
![]() A u mnie byl dziadek, pozniej pojechalam do TZ i z nim spedzilam mile popludnie i niedawno wrocilam ![]() Teraz leniuchuje sobie, w koncu ostatni dzien swiat ![]() Dajcie Cocaine spokoj... Pewnie spedza mily wieczor z TZtem ![]() Swoja droga to ktoras z nas moglaby juz dawno zalozyc nowa czesc, a nie tylko siedziec i czekac na Cocaine..... Ale swoja droga to.... ktoz zrobi to lepiej? ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-04-05 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Zakorzenienie
|
COCA nikogo nie atakowałam, że jest zacofany gdybym ja tak się odniosła do którejś z was jak nafi do mnie to byś juz ponownie robiła zaś krucjatę na mnie
![]() ![]() Nafi skoro tak uważasz, że zacofaniem jest miec jakieś reguły w ubiorze to w teatrze i operze też są zacofani bo każą się ubierać w określony sposób ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Wtajemniczenie
|
Jak tam laski po świetach, objedzone? Ja własnie jem kolacje, schabik w sosie śliwkowym i buraczki
![]() Sweet bo Koka zakładała wszystkie wątki i to chyba dlatego. |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zakorzenienie
|
E.J i jak bylo u rodziny tz?
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
hejka piękne
![]() wlasnie wygodnilam tż. siedzial od 13. bylo rodzinne spotkanie. calkiem ok wyszlo. "posiedzialam" potem z tz w pokoju. wiec swieta zaliczam do udanych. teraz jakas ostra dietką ![]()
#5016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
Dajcie link do nowej części.
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
ja robie
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Nie miałam pomysłu na tytuł, mam nadzieję, że wybaczycie ![]() Ważne że będziemy razem heh ![]() Jakby jakies pomysły to pisać! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post18374208 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.