![]() |
#5011 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Tak. Namioty na stos. Wygodne łóżko TAK
Mój i komputer? Jedynie strony dotyczące giełdy, mail. Właściwie wszystko powiązane z pracą. Portale? Broń Boże Ja facebook i inne sprawy. Nie. Jedynie ten wizaz od 2004. Ale stara jestem. Bardzo długo tylko czytałam nie pisałam. Ale wieczory gdy Tż w domu. Wtedy razem spędzamy czas. Komputery idą w kąt. Wtedy rozmawiamy, jaki film, razem czytamy na tarasie, krzyżówki. Co cięższe to facet? Jasne, mój nosi wodę, soki, takie cięższe zakupu. Wiecie dziewczyny do czego nie mogę się przyzwyczaić. Co mnie w nocy budzi. Ok jest to miłe. W nocy mój ciągle jest przytulony do mich pleców a ręka na moim brzuch. On mało się rusza w nocy: śpi na plecach albo na 1 boku. Jak się przebudzę to albo na boku śpi albo na wznak to wtedy trzyma swoją rękę na mojej nodze. Cały czas jakiś dotyk. Dziwne, do ex to musiałam sama się przytulać a ten sam się przytula. Perfidnie wyuczony, że zawsze ktoś z nim spał. Edytowane przez Ola-zz Czas edycji: 2014-07-02 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Wtajemniczenie
|
My się śmiejemy, że wyrośliśmy z przytulania podczas snu
![]() ![]() ![]() Przytulanie, pieszczoty tuż przed snem a później każdy na swój boczek i dobranoc ![]() Co do dziecka - u nas jest dzieciowe równouprawnienie. Córką zajmujemy się obydwoje, obydwoje się bawimy, wychodzimy na place zabaw, spacery, wszystko z nią robimy. Jak mała miała około dwóch latek, to był problem, bo wszystko ja. Tacie robiła kontrę, on się denerwował i nic z tego nie wychodziło a mnie szlag trafiał, że ja potrafię a on nie. Teraz jest super, wszystko dopracowane. Z tym, że śmiejemy się, że przybytek mamy rozdzielony: mnie słucha córka i co ja powiem, tak ma być, a piesiula słucha pana i on tylko na nią spojrzy a ona już jest u siebie ![]() Kiniu, poważnie potraktowałabym temat wychowania dziecka i jego metod. Skoro Ty się na niektóre rzeczy nie godzisz, on nie może tego robić z synkiem. Macie być w jednej drużynie a nie utrudniać sobie. Prawda jest taka, że on narobi głupot, z którymi Ty później będziesz walczyła sama. Wiadomo, że byłoby inaczej jakbyście mieszkali razem, ale póki jest jak jest musicie się wspierać na odległość. Zresztą uważam, że w Waszym przypadku niszczy Was to, że jesteście razem a jednak osobno. A co do Krakowa - tak, piękne i cudowne miasto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
BAN stały
|
Kingo: Mój wyjeżdża z żonatymi kolegami. Żony zostają. Wypady na ryby mają max. 2 razy w roku. To jest pierwszy kiedy mnie zna. Więc jednej jedynej kobiety nie zabierze. Ryby nie biorą mnie.
Ola: Ciesz się, że twój tak jest przytulony w nocy. Wiadomo, przykre potwierdzenie, że wiele lat spał z żoną ona była w tym łóżku. Sam nie spał. Przyzwyczajony do drugiej osoby w łóżku. Mój po wszystkim to leży rozwalony na plecach i muszę się sama przytulać. Uuuuu ![]() Stara jesteś raczej na forum tak to młoda jak ja ![]() Powiadasz kolejny zegarek no ładnie. ![]() ![]() Nie martw się nieudanym obiadem. Sama pisałaś, że nie jesteś za pan brat z kuchnią. Własny do i dajesz sobie radę. Nie otruty Tż. Chyba, że zapomniałaś wspomnieć, że już wdową jesteś? Ale chyba humor masz więc wszystko ok. Naszły głupoty. ![]() Fajne macie avatarki muszę coś wybrać. Nie mogę zdecydować. ![]() A bycie świadkową – wspaniała rzecz. Byłam raz, bosko. Chcę jeszcze raz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zadomowienie
|
Mnie TŻ też przytulał jak szliśmy spać, lubił przytulić się do moich pleców i mnie objąć głównie właśnie ręka na brzuch, na piersi
![]() Ale co to za spanie, jak co chwilę się budziłam. A potem ja niewyspana i on plus pobity. Albo zabierał mi kołdrę. Violetta- myślałam że co weekend na te ryby? Ale teraz piszesz że 2 razy w roku- to bardzo rzadko, nie ma co się denerwować. Jak pisałam wyżej- lepiej na ryby niż na imprezę czy picie. To tak jak ty byś raz na jakiś czas z koleżankami szła na ping ponga czy wycieczka rowerowa.. Myślałam że częściej na te ryby jeździ. |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Co do wyjazdów. Mój nie wyjeżdża, jego była żona zaraz po ślubie odcięła go od wszystkich kolegów, zostali mu tylko Ci ze szkoły, ale rozsiani po całej Polsce i spotykają się wspólnie co roku na zjeździe szkolnym w pierwsze niedziele czerwca (w tym roku i mnie zabrał). Co do namiotów ja jestem ZA! Marzą mi się takie wakacje, a nie non stop pensjonaty, hotele, chcę łono przyrody. No ale może chcę bo nigdy nie byłam i jak już pojadę to będzie mi źle? W wakacje pod namiotem to chyba trzeba tylko liczyć na piękną pogodę. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- aha, a co do Krakowa to dziś mieliśmy masakrę, bo pogoda paskudna. Do południa jeszcze jakoś, ale później się rozlało, nie zabraliśmy parasola więc zmarznięci i przemoknięci wracaliśmy. Ale dzieci zadowolone, choć idąc na Wawel miały już dość, grobowe miny miały a ja się smieję, że pewnie myślały o Lechu. Moja najstarsza się śmieje, że jak miała o nim nie myśleć, jak zginął tragicznie w jej urodziny hehhhehe |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
po drugiej stronie szafy
|
Wątek przekroczył 5000 postów - zakładacie nową część, czy ja mam to zrobić?
#5017 |
Zakorzenienie
|
Juz sie robi
![]() ![]()
Edytowane przez paulinika Czas edycji: 2014-07-03 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.