Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Napisane przez parodia
Mnie Tż od roku namawia, on oglądał wszystkie 3 sezony
Kaszaki czy jak to się nazywa  takie małe wypukłe kropeczki wokół oczu, mam je od paru lat, a mama sobie teraz przypomniała, że jakiejś znajomej się powiększało i w końcu musiała chirurgicznie usuwać  Poszłam do kosmetyczki, a ona, że to nie kaszaki, żebym poszła do dermatologa, bo mogą świadczyć o złej pracy trzustki  to pójdę, zobaczymy 
|
oo nawet nie wiedziałam, że to może być coś z trzustką. W liceum jedna dziewczyna miała ich pełno na oku/ oczach, nie pamiętam dokładnie. 
Cytat:
Napisane przez BeaS
Ja też je uwielbiam, dobrze mi z nim.
Polecam każdemu. Odkąd mam takie podejście wszystko jest na looozie. 
A tak na poważnie to naprawdę takie podejście jest dobre. Prawie się nie denerwuję, a jeśli to na chwilę i zaraz przechodzi, bo czym mam się denerwować?
I kolejny raz polecam przeczytać książkę, którą ma Szatek, ale z niej nie korzysta [  ] 'Potęga podświadomości' Joseph Murphy [nie będę odmieniać xD]
ed. i nie ma co podziwiać tylko przyjmować taką filozofię [  ] życia, a będzie lepiej, gwarantuję. 
a pracy od września nawet jeśli będę szukać to już nie w Warszawie. 
|
ja odkąd pamiętam nie przejmuję się wszystkim tak jak niektórzy, to jest bardzo dobry sposób. Bo tak na prawdę czegoś już nie zmienimy, a nie potrzebnie się nakręcamy. Lepiej 'na luzie' do czegoś podejść.
A podświadomość jest w stanie sprawić na prawdę wiele!
Cytat:
Napisane przez BeaS
|
to nie niespodzianka, zdolniacha jesteś 
Cytat:
Napisane przez Claaire
A tak w ogóle to miałam fajny sen
Szłam sobie szłam a tu maluchem podjechały po mnie Beata, Ewa i Olga  i coś tam robiłyśmy, ale musiałam iśc do domu na chwilę. I weszłam sobie do wanny się kąpać (wy czekałyście przed klatką) a tu nagle wyskoczył glonowy potwór i zrobił mi całe nogi zielone. a ja załamka co mam zrobić, jeszcze przecież musiałam sobie rzęsy wytuszować  no ale ok, potem wyszłam, Olga ciągle coś mówiła po angielsku (to przez te studia ), ale nic nie rozumiałyśmy, bo tak szybko jakoś mówiła 
|
Ty masz te sny glonowy potwór 
Cytat:
Napisane przez rehab4181
byłam się przejechać na rowerze do koleżanki przez takie nowe osiedle. wiadomo, domy jeszcze budują to pełno robotników  a ja głupia zapomniałam. i co chwilo było "eeee" albo "piękna chodź do nas".
bleeeeeeeeeeeeeee.
|
lowe to normalnie -.-'
Cytat:
Napisane przez bedeliciuos
byłam dzisiaj na jazdach, już 10 godzin wyjeżdżone 
coraz lepiej mi idzie, prócz wczoraj, jakiś dramat wczoraj był.
wymuszałam pierwszeństwo, stawałam na pasach, jechałam 70 w terenie zabudowanym 
a instruktor wczoraj do mnie tak:
-Dominika?
-tak?
-ile tu mozna jechać?
-50
-a ile masz?
-eeee 70?
ale super jest
kochanego mam tego gościa 
dzisiaj cofałam, auto z tyłu stało, i sie go pytam czy jeszcze mam miejsce czy już hamować a on mi na to: "jedź, dopóki nie będzie takiego PUK"  no ale od razu powiedział że żartował 
|
czasem tak jest, że robimy coś w trakcie jazdy co jest całkowicie bez sensu fajnie, że Ci się podoba.
Cytat:
Napisane przez rehab4181
a więc  ?
Aneczka91 - Ania podkarpackie. Rzeszów/Kraków
BeaS – Beata woj. lubelskie. Medycyna
bedeliciuos - Dominika, małopolskie. Kraków - analityka medyczna lub chemia lub farmacja
blue_apple - Marta woj. mazowieckie. Warszawa/Łódź/Gdańsk - biotechnologia, farmacja, kosmetologia, analityka medyczna
Chiddy - Monika - woj.łódzkie, Łódź,matura 2006. Filologia angielska - dziennie, administracja publiczna - zaocznie
Claaire - Ala woj. podkarpackie. Kraków
czijo - Olga woj. małopolskie UJ, AGH, UEK
effciaa16 - Ewka woj. kujawsko-pomorskie Bydgoszcz - zarządzanie firmą
KaasiaaK – Kasia woj. mazowieckie. Kraków (PK/AGH)
Karmenka - Karolina woj. łódzkie Biotechnologia - Warszawa, Łódź, Kraków
malenstwo5 - Ola woj. opolskie. Psychologia/dziennikarstwo
martus9191 – Marta woj. lubelskie. Lublin (UM) -tutaj też się pozmieniało, o ile się nie mylę 
mtynai – Martyna woj. warmińsko-mazurskie. Skandynawistyka, geografia - Gdańsk -tutaj się pozmieniało o ile kojarzę 
parodia – Justyna woj. łódzkie. Łódź PŁ
Plesiunia_ – Ania woj. mazowieckie. Historia/politologia/stosunki międzynarodowe
Reg17 – Kamila woj. pomorskie. Gdańsk UG
rehab4181 – Dorota woj. łódzkie. Zarządzanie, logistyka, administracja
Riddim - Kamila woj. warmińsko-mazurskie. Biotechnologia, analityka, inżynieria biomedyczna i technologia chemiczna
Samaramorganx – Baśka woj. dolnośląskie. Historia/historia sztuki Uniwersytet Wrocławski Plan2: ekonomia Legnica
star15 – Martyna woj. podlaskie. Etnologia/psychologia UW
weronika112 - Weronika woj. łódzkie. Kognitywistyka/psychologia
|
to do mnie proszę wpisać na razie - WSB, UTP
nadrabiam Was,jeszcze jakieś 5 stron