|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
gosbaj ja też ale mi nie jedna a wiecej sie zakręciło bo przeczytałam tż-towi i nie nie mogłam jakos tak sie powtrzymac
![]() ![]() chyba ktosik musi założyc nowy wątek ![]() chciałam jutro iśc na tą kontrol ale winda od rana zepsuta ![]() ![]() jutro same od 6rano do póznego wieczora bo tż na pogrzeb.
#5012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
pozwolilam sobie zalozyc bo zaraz automatycznie by nam to zrobili ...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post23020024 Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2010-11-03 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
wiem że nie wszystkie maluszki mają zęby, jak i nie wszystkie jeszcze raczkują a tym bardziej zaczną chodzić w kolejnym wątku..
Coraz trudniej nam bedzie trafić z tytułem pasującym do wszystkich bo maluchy są coraz starsze i rozwijają się w innym tempie ![]() Ale musimy coś założyć i tak jak poprzednim razem wiele mamusiek mówiło że do raczkowania to u nich daleko, a patrzcie jak się ruszyło ![]()
#5014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.