|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
dziewczyny - ja w porównaniu z Wami to już staruszka - 30 na karku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a jesli chodzi o podyplomowke to moze kiedys sie przemoge i poprosze rodzicow, wiem, ze to rodzice i pewnie mi pomoga ale chcialabym byc samodzielna, dlatego tez nie mam odwagi a co tu w ogole tak cicho dzisiaj? ![]() nas dzisiaj zaprosili moi rodzice do restauracji na obiad takze pojedlismy sobie, potem pojechalismy nad morze pospacerowac, nastepnie do galerii handlowej ale tam szybko sie poddalismy bo za duzo fajnych rzeczy a kasy brak ![]() ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-26 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też zauważyłam, że dziś pustki na forum. Chyba wszystkie SPD zrobiły sobie odwyk od komputera ![]()
Pokłóciłam się ze Szczęściem, Nadzieję kopnęłam w d..., Miłość wyzwałam od szmat, a ze smutkiem piję wódkę ![]() Edytowane przez Anett23 Czas edycji: 2010-09-26 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Konto usunięte
|
ja niedawno pożegnałam siostę i chłopaka, objedli się u mnie obiadem, potem muffinami i jeszcze na drogę dostali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale tu dzisiaj pusto ![]() ![]() ja byłam dzisiaj w pracy ale szybko się uwinęłyśmy z drugą księgową i zrobiłyśmy wszystko w 3h ![]() byłam na zakupach w Biedronce i straciłam tam 50 zł ![]() ![]() ![]() nakupowałam twarożków, mleko, płatki śniadaniowe, wędlinę, ser,dżem, wafelki jakieś, płatki kosmetyczne, pieczarki, mąkę, olej i masło ![]() jeszcze w innym sklepie straciłam 20 zł ale musiałam trochę warzyw kupić bo trzeba się jakoś odżywiać ![]() co do studiów i pracy to ciężko tak naprawdę wybrać kierunek który by był przyszłościowy i żeby studiowanie sprawiało nam radość i satysfakcje ja skończyłam licencjat z turystyki i nie powiem bardzo fajne studia, mnóstwo wyjazdów i praktyk, miałam w szkole 4 języki na bardzo wysokim poziomie, ale studiowałam turystykę bo mnie to interesuje, praca po niej to jedynie hotele i biura podróży czyli male pole do popisu potem poszłam na mgr z ekonomii bo myślałam że dzięki temu będę pracowała w wymarzonym biurze, niestety nikt nie chciał mnie zatrudnić podczas studiów i odbyłam dwa staże, w międzyczasie zrobiłam kurs na księgową i w sumie tylko dzięki temu mam pracę teraz bo jestem niby sekretarką ale też młodszą księgową..firma po prostu szukała kogoś kto ma doświadczenie w pracy w biurze i jednocześnie zna się na księgowości, żeby nie zatrudniać dwóch osób do tego ![]() teraz chcę pogłębiać wiedzę i idę na mgr na rachunkowość bo chcę w przyszłości otworzyć biuro rachunkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5017 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny tak już zamulałam, że włączyłam sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=j_Kktmzk8us i skakałam po naszym ogromnym pustym salonie- od razu mi lepiej ![]() Anett nie wiesz, że to co zje się w weekend to nie tuczy? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do części III - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470633
Matka Założycielka wróciła! ![]() Ps. Wtopiłam. Nie zmieniłam w tytule wątku części II na część III ![]() Czy jakiś przemiły moderator mógłby dodać rzymską jedynkę na końcu? ![]()
#5019 |
Raczkowanie
|
I tak mi wmawiaj, to niedługo będę musiała sobie ciuchy na miarę szyć
![]()
#5020 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() laptop naprawiony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5021 |
Wtajemniczenie
|
hello lili
![]() Byłam w szkole i na dodatek w sobote mieliśmy gości: brat tż z laską. Więc mało spałam, ale dzisiaj odespałam, prawie 9 h spałam ![]() No i musze wam sie pochwalić jakiego mam obrotnego tż. Tzn to miała byc niespodzianka, ale po pijaku się wygadał w sobote. Od roku remontuje dla nas wynajete mieszkanie !!Ja jeszcze w to uwierzyc nie moge. Okazuje sie, że zarabia ciut więcej i robi dla nas to mieszkanie. Nie powiedzał gdzie ono jest, wiem tylko, że ma 3 pokoje. Chciał mi je pokazać jak juz wszystko będzie skończone i tam mi sie oświadczyć, ale głupek się wygadał. Nadal to bedzie dla mnie niespodzianka, bo wiem tylko, że jest mieszkanie i nic poza tym. Pewnie jeszcze z pół roku lub nawet rok zajmie wykończenie i zrobienie mebli ( tż robi sam meble). Trzeba tam założyć instalacje gazową. Wolała bym za rok bo wtedy mały do przedszkola a ja do pracy i zawsze jakoś będzie lżej. Tym bardziej, że nie wiem co tam będzie trzeba dokupić, jakie sprzęty . Napewno odkurzacz, chyba pralke bo nie wiem czy na wynajętych są takie rzeczy na stanie ?? Martwie się troche o reakcje mojej mamy, bo zostanie sama w duzym domu jak pójdziemy, a ten dom zapisała na nas. Ale tż ma racje, że mama się we wszystko wtrąca, nic nie możemy po swojemu zrobić, no i miała nam zostawić pietro, a minęły 3 lata i nadal się na parter nie zniosła. No i dlatego tz chce iść na wynajęte żeby mieć spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#5022 |
Zakorzenienie
|
Halo, Dziewczęta! Zapraszam do części III
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.