|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Prawdziwa miłość przetrwa każdą rozłąkę' - część 3 wątku o ZNO :)
ulżyło mi
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam laski, że zaszalałyście wczoraj x) TYLE stron zapisać
![]() A ja wczoraj byłam już zmęczona i wgl jakaś nie do życia więc poszłam spać A teraz idę umyć głowę i coś zjeść
|
#5014 |
|
Raczkowanie
|
Sorcia dziewczynki, że mnie tak długo nie było, ale miałam /mam/ problem z TŻ. Ale już jestem zwarta i gotowa do postowania
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
mery, mamy już nową część wątku
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez wiolusia00 Czas edycji: 2011-03-23 o 18:14 |
|
|
|
#5017 |
|
Przyczajenie
|
wpadłam na to forum całkiem przypadkiem, zaciekawił mnie wątek bo kiedyś też byłam w związku na odległość.. trwało to jakieś 2 lata, dzieliło nas 500km. i powiem tak: dla wszystkich wątpiących - taki związek MA SENS
wielu ludzi tego nigdy nie zrozumie, takie związki są specyficzne, nie można ich porównywać do takich "normalnych" związków. kiedy byłam w takim związku ludzie którzy mnie otaczali zniechęcali mnie do tej miłości, pieprzyli o zaufaniu i innych bzdetach, ze moze zdradzic itd. g*wno prawda zdradzic moze nawet ten z ktorym widujesz się na co dzień. według mnie zaufanie musi być, wiadomo, ale przede wszystkim i to jest najważniejsze MUSI NAM NAPRAWDĘ ZALEŻEĆ NA TEJ OSOBIE, MUSIMY MIEĆ WSPÓLNE PLANY I DĄŻYĆ DO TEGO BY JAK NAJSZYBCIEJ BYĆ RAZEM.teraz kiedy patrze na to wszystko z perspektywy czasu to mysle ze warto nawet przezyc taka milosc, nauczyc sie pokory, ze nie wszystko musi byc tu i teraz. pozdrawiam
|
|
|
|
#5018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli ktoś ma wątpliwości czy spróbować, to mówię: TAK! Bo nawet jeśli z jakiegoś powodu się nie uda, to zyska się wiele siły i odkryje w sobie uczucia, jakich wcześniej się nie znało. Nauczy się doceniać bliskość drugiej osoby i cieszyć KAŻDĄ chwilą spędzoną wspólnie
|
|
|
|
|
#5019 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkich
bardzo spodobala mi sie nazwa watku, wiec postanowilam dolaczyc ![]() Twoje imię: Izabela Imię Twojego TŻ: Rodion [Rosjanin] Wiek Twój: 23 Wiek TŻ: 21 [lol] Odległość, która was dzieli: obecnie około 8000 km [Hanoi]. od sierpnia bedzie to tylko 1200 km [St Petersburg]! Kiedy ostatnio się widzieliście?: 3tyg temu Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO?: sama nie wiem, chyba wlasnie ta odleglosc i w moim wypadku roznica czasu ... i drogie bilety lotnicze ![]() Jak długo jesteście razem? 7 miesiecy ja i R poznalismy sie w Hanoi gdzie mieszkalismy razem w akademiku. wlasciwie od samego poczatku spedzalismy razem 24/7, od poczatku wlasciwie tez razem zamieszalismy. mamy tam wspolnych znajomych,mielismy swietne zycie mimo roznych problemow ktore w tak dziwnym kraju wydaja sie byc 10x wieksze niz normalne,przejechalismy autostopem Kambodze i Laos i ogolnie bylo idealnie. aleja musialam wracac do Polski, on wciaz tam siedzi. internet dziala tam srednio szybko, 5h roznicy, ale juz za 65 dni bedziemy razem na 3 tygodnie w St Petersburgu mysle ze zwiazek na odleglosc ma sens i jest wykonalny, pod warunkiem ze oby dwie osoby tego chca i sa gotowe na poswiecenia i kompromisy
|
#5020 |
|
Konto usunięte
|
jest już nowy wątek.. a dokładnie 18 część
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.