|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.25. Nowa kolekcja jest juz na stronie każda maniaczka aż zaciera dł
beżowa holly,
szybkie zdjęcie komórką, reszta wieczorkiem kolor delikatnie ciemniejszy niż na tej fotce
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2011-12-18 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Przyczajenie
|
Dot.: etorebka cz.25. Nowa kolekcja jest juz na stronie każda maniaczka aż zaciera dł
Witajcie!!
![]() ![]() Piszę do Was pierwszy raz ![]() Jednak już podjęłam decyzję i wraz z mamą kupiłyśmy sobie po dwie torebki.... Szaleństwo ![]() Wczoraj wieczorkiem już przelałyśmy pieniążki i czekamy na potwierdzenie przyjęcia wpłaty..... Mam nadzieję, że torebusie przyjdą już jutro ![]() 1. Cesi pudrowy róż 2. Pei brązowa 3. Vivien czarna 4. VivienII brudny róż (nie widziałam jeszcze jej zdjęć w katalogu ![]() Wiem, że dwie ostatnie wyglądają tak samo, ale jedna jest moja, a jedna mamy ![]() Buziaki!!!! ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Zdjęcia będą jak jutro do mnie dojdzie ![]() Buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Raczkowanie
|
jeju, uwielbiam Was, wrzucajcie fotki
![]() O co chodzi z tym biedronkowym humorem ? ![]() ja cały czas liczę budżet na vivien 2 pudrowy róż i emili czarną... ale to może mi się jeszcze zmienić ![]() Tak btw to każda torebka powinna być od razu opisana, żeby było wiadomo o czym mówicie ;> Ale myślę, że zaraz szybko się wszystkich na pamięć nauczę ![]() A u mnie piękna pogoda, tylko wietrzno trochu.. no i też słyszałam, że ma być śnieg i minus 4.. chyba w niedziele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5015 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kupiłam i odeslałam. Do tego miała brudną podszewkę i jakiś kawałek materiału latający wewnatrz pod podszewką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
BAN stały
|
hej
![]() w klasie ciąg dalszy syt.dotyczącej rozpylania naszego pyłu przeciw pani od biologii. pani dyrektor każe nam wymyślić sobie karę..... ![]() ![]() oczywiście nas nie wysłuchała nawet ![]() ![]() aż szkoda pisać ![]() ![]() idę Was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- aaaaa, nowy wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta jak to jest z reklamacją na e-torebce?
Muszę najpierw wysłać jakiegoś meila czy odrazu przesyłam na podany adres wraz z paragonem ![]()
#5019 |
Zakorzenienie
|
Bo my już w nowym wątku.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517819
#5020 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5022 |
Przyczajenie
|
Ma ktoś czarną wersję Marti? Jak jest z jakością jej wykonania (zależałoby mi na miękkiej ekoskórce). Przymierzam się do zakupu, ale wciąż się waham.
P.S. I ode mnie zniżka na zakupy: etorebka kod a12bc92a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.