|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
taaaak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- My już po szczepionce. To była 3 dawka 5w1, następna za rok. Teraz szczepienie przeciwko żółtaczce 6 wcześnia. Lilia waży 6600 i ma 66 cm. Przy wkłuciu nawet nie pisnęła, tylko delikatnie się skrzywiła ![]() I uwaga: ubrałam ją w body ze spódniczką rozm.80! i bluzkę rozm.62 ![]() ![]()
![]() |
#5012 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!
Wiecie co ,te noce to normalnie jakaś masakra. Ciągle ganiam na siku (dzisiaj 6 razy), brzuch w nocy pobolewa a wstaję rano i jak gdyby nigdy nic. Nic nie boli, rewelacyjnie się czuję. ale śnił mi się czop ![]() ![]() Miałam dzisiaj pozałatwiać trochę formalności w sądzie i banku ale zadzwoniła kuzynka że wpadną z moją koleżanką z aparatem i mi w końcu zdjęcia ktoś popstryka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba koleżanka z lekka się pospieszyła
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-07-12 o 09:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Dorcia ta koleżanka chyba sie troche pospieszyła ![]() Kasiek ja dzisiaj miałam to samo-chyba z 5 razy wstawałam. Chyba przygotowanie przed wstawaniem na karmienie ![]() Wogole wczoraj cały dzień miałam wrażenie, ze Mała mi sie przesunęła w dół. Jak chodziłam miałam uczucie jakby mi mogla zaraz wypaść z brzucha. Do tego inaczej czuje jej ruchy. Sa bardziej bolesne ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Kurcze Frank szaleje a mnie w piatek pobieraja rate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A kolezanka faktycznie się pospieszyła i synuś malutki 1850 kg. Broniła pracę i stres zrobił swoje ![]() kasiek a jak sprawy spadkowe??? coś się posunęło???
------------------------------------------------ Ewunia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49cwa1dd033ibe.png ![]() ![]() ![]() Olgusia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69n4vy31f0.png Edytowane przez dorcia1465 Czas edycji: 2011-07-12 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zadomowienie
|
Pokażę Wam mój foliak,bo zapomniałam,ze miałam wstawić kiedys tam
![]()
#5016 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nic nie mów o tym franku bo az sie boje ![]() Juz sie z tz zastanawialismy co w takiej sytuacji robić...... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
![]() ale się obżarłam arbuzem, zaraz mi uszami wyjdzie u nas się zrobiło cieplutko, idziemy niedługo po te wyniki moczu a potem do pani doktor mamy nadzieje że nic tam w tych wynikach złego nie bedzie oj wspólczuje z tym frankiem, słyszałam że nie macie zaciekawie |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Zadomowienie
|
mi pobierają w niedzielę, znam ten ból.
Cytat:
![]() chyba mam to co stokrotka - skurcze przepowiadające, czasami coś zaboli. I albo mam schizofrenię, ale mojemu psu coś się stało w ucho ![]() ![]() Madzik ruszaj z nowym wątkiem, mamy 5000 postów ![]()
![]() |
#5020 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale nie sciemniam,naprawde tak jest ![]() Cytat:
![]() wiem o czym mowisz,dla mnie to jakas maskra jest i zastanawiam sie czym to jest spowodowane bo jem tych slodyczy co raz wiecej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]() ![]() no rusze ale nie mam tytulu -jaki w koncu ma byc?????????? ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- JESTESMY TUTAJ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28089390 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.