|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torty powoli pieczemy bo za chwilę ROCZKI świętujemy - Mamusie IX-X 2010 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() no to decydujcie sie dziewczyny ktora zaklada ??
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torty powoli pieczemy bo za chwilę ROCZKI świętujemy - Mamusie IX-X 2010 cz. IV
ja stawiam na mamy wrześniowo-październikowe 2010
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | |
Wtajemniczenie
|
Ej no. Mialysmy wybrac tytul, a nie sie rozpisywac
![]() Mi wlasiciwie nowy tytul to wsio rybka. Ten co Kasia zaproponowala jest ok. Moj tez sie boi glosnych dzwiekow. Gabisun zazdroszcze. Monya wspolczuje ![]() To moze byc ten najprostszy. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
yyyy a jak to się robi???? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zakorzenienie
|
no to tytul mamy juz wybrany
![]() Cytat:
buhahah no dokladnie ![]() ja nie wiem jak sie zaklada bo nigdy tego nie robilam.. Abz a moze Ty znow powtorzysz ten "honor" i zalozysz watek ? ![]()
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek to nic skomplikowanego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- link do nowego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post37456961 zaraz skopiuję listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.