![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() edit. doszły wszystkie ciuchy dla Igi. Jutro idzie w dzianinowej sukience do przedszkola. Wszystko jej się podoba ![]() czekamy jeszcze na płaszcz i ost. kieckę,bo licytacja dziś się zakończyła u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/bawelniana-sukiene...170836703.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-03-05 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
najgorsze w tym wszystkim , że ukojenie przynosi przytulenie się tylko do mamy
![]() testowałam już na tż, ale gdzie tam Olka roni łzy jak grochy, wrzask w nocy daje po uszach nie chodzi nawet o ssanie, czasem wystarczy zasmoczkowanie , ale w ramionach mamuski wiosenno-letnie garderoby na topie dobrze, że Olka już ma zgromadzone zapasy, bo nie wyobrażam sobie wycieczek po sklepach zresztą, może dziwna jestem , ale w stacjonarnych sklepach nie umiem się odnaleźć oglądam własnie sandałki na all, może coś z Sunway, wybiorę dzieciakom , bo raz, że cena w miarę, a druga sprawa to fason z zakrytymi palacmi, Olce do pierwszych kroków, a Mikiemu na rowerek |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego jednak ceny w głupiej pasmanterii pod nosem zabijają, o typowych dziecięcych nie wspomnę bo też taki mam pod nosem. o ha_end_emach nie wspomnę,bo ost. byłam wręcz zniesmaczona i więcej tam nie wlezę ![]() no ale skoro moja teściowa daje za kieckę letnią dla Igi na TARGU (!) 49zł to o czym mówimy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
Jowisz, skacze
![]() ![]() ![]() Kasik dzieki za odpowiedz Wiki od biedy ma pełna szafę i ciuchów spokojnie wystarczy ..........więc czemu wciąż cos kupuję ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2012-03-05 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
hmm
a co z tytułem na kolejny wątek? będziemy dodawać tylko kolejne nr następnej serii? do skakanki muszę nabyć sportowy biustonosz, Shock Absorber, żeby mi się biust nie zrobił jak uszy spaniela ![]() na razie mam tylko skakankę z licznikiem z biedronki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Jutro zaloze nowy watek
![]() Mozemy juz czterolatki umiescic w tytule watku ![]()
#5017 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko ten magic 4 to ten? mogłabys zerknąć
http://allegro.pl/super-lekki-wozek-...165340296.html
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() Widzę, że nowy wątek się szykuje ![]() U nas kiepsko, młody chory, coś mu zaszkodziło. Druga noc nie przespana ![]() ![]() ![]() W nocy nawet po berodualu się nie poprawiło. Koszmar, tak mnie żołądek z nerwów bolał ![]() ubieram się do lekarki
#5019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Judi trzymam kciuki za Was :ckiuki: daj znac jak wrocicie co u Tymusia ![]() U nas ziab -4 aktualnie. Byl facet spisywac wode z wodomierza, a wczoraj dostalismy rachunek za gaz od 31.12. do 27.02 na 1800 zl ![]()
![]() |
#5020 |
Raczkowanie
|
Judi dużo zdrówka dla Tymka
![]() Ja też raczej na spokojnie podchodzę do tematu wiosenno-letnich ciuchów dla Pauliny, bo w szafie już trochę jest rzeczy. Ale jak coś ładnego wypatrzę w sklepie to czemu nie ![]() ![]() ![]() Rozglądam się jeszcze za butami dla Pauliny, ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko. Kalosze już ma, to najważniejsze ![]() Znowu się wkurzam na Allegro, bo przez ostatni tydzień było sporo roboty (nie tylko Jowiszkowa robi wiosenne zakupy ![]() ![]() ![]()
#5021 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek!
Zapraszam! Kliknij TU
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.