|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: opisowe stare krowy ;)
Ale wielu jest ludzi, którzy mogliby dać trochę "grosza" tym, o których się tak głośno mówi, że potrzebują, a nie zdzierać z i tak biednych obywateli jak my Polacy, o zamiast kupować wielkie drogie domy na 500m2 .
Aktorów, wokalistów, piłkarzy i takich tam różnych celebrytów/ gwiazdeczek jest wiele i jakby tak każdy dał trochę, to by wiele mogło zdziałaćA ja idę spać
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Wypięła się na nas!
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Olka to jest racja, ale nie tamci chcą jeszcze więcej :P moze ja też idę spac, bo mnie zmuliło przez sekundą, idę może mnie znurzy! do jutra moje robaczki *
|
|
|
|
#5013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poprzewracało ci się. Doris to teraz fejsbukowy pokemon haha
|
|
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
No ona zdradza nas! swoje naj naj naj wizażowe koleżanki!
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- idę lulkać *** <3 |
|
|
|
#5015 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewoje
![]() Doris i Olcia tu były, a mnie to ominęło ![]() Ja tam Ronalda nie lubię, co prawda gra świetnie, ale zachowuje sie jakby był pępkiem świata. Kto normalny mówi publicznie: Nie lubią mnie, bo jestem bogaty, przystojny i świetnie gram w piłkę Zdania na jego temat są i zawsze będą podzielone, ja tam nigdy go nie lubiłam i nie polubię ![]() Dzisiaj idę do reala na spotkanie o prace ![]() No i Hiszpania wygrała, co prawda ucierpiały moje nerwy przy oglądaniu tego meczu, wylałam parę łez, ale udało się
|
|
|
|
#5016 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post34983324
nowy wąteczek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

Aktorów, wokalistów, piłkarzy i takich tam różnych celebrytów/ gwiazdeczek jest wiele i jakby tak każdy dał trochę, to by wiele mogło zdziałać

Jak mu kiedyś zabraknie na chleb to zacznie doceniać każdy grosz i nie wwalać go w niepotrzebne sprawy, bo dla mnie wszystko, co sztuczne, dorabiane jest kompletnie zbędne
Doris to teraz fejsbukowy pokemon haha

Zdania na jego temat są i zawsze będą podzielone, ja tam nigdy go nie lubiłam i nie polubię