|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
poprawiony link przecież
wchodziłam przed chwilą i działał
|
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty założyłaś już wcześniej, a nie po przekroczeniu. Nie podoba mi się ta cała nagonka na nowy wątek. a w ogóle prosiłaś o zamknięcie tego? |
|
|
|
|
#5014 |
|
w krainie snu i marzeń
|
pisałam do złośliwca. kochana proszę Cię skończ już
|
|
|
|
#5015 | |
|
Wtajemniczenie
|
jaaaaa
![]() Cytat:
) ja pozmywam więc okej nie myłam, idę robić obiad a gary stoją zjedliśmy, odnosi talerze do kuchni a tam cała w garach
|
|
#5016 |
|
Wtajemniczenie
|
przyszłam się tylko przywitać...
|
|
#5017 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
A zimno jak cholera. Ja brałąm antybiotyk i jak byłam w domu byłam zdrowa, nic mi nie rzęziło... Tylko wyszłam na zimno zaczął się znowu kaszel. I teraz efekt taki, że antybiotyk skończony, a ja dalej chora. yyy, a kiedy miał wymienić? My coś pisałyśmy już na ten temat? W zeszłym tygodniu zamówił, w czwartek odebrał i w piątek wmontował. ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Cytat:
Dokładnie. Po cholerę zakładać nowy jak stary jest jeszcze w obrotach... żeby już stał i czekał? Czekał nie będzie, bo już tam się pisze, a jeszcze parę osób tu się nacytowało i tu odpowiadaProponuję zakładać nowy wątek na spokoju i nie w środku pogaduch.
|
|
#5018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
używałam kilka razy jeżeli chcesz i się nie obrazisz to Ci go oddam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

", a on 'no przecież mówiłam, że pozmywam, moglaś tego nie robić'
Ja na początku pierwszej ciąży też miałam przeboje..jedna młoda lekarka powiedziała mi w czasie usg że pęcherzyk jest pusty, zarodka nie ma i trzeba"to" wyłyzeczkowac...nie wierzyłam i pobiegłam od razu do mojego gina zapłakana oczywiscie a on ze wszystko w porządku...no i mam córcie 5-letnia...co za lekarka...ja rozumiem drobne pomyłki...ale żeby aż takie...
A zimno jak cholera.
Przecież nic się nie stanie jak tu będzie 5100 postów, a nowy wątek zostanie założony w nocy, kiedy nie plotkujemy.
Dokładnie. Po cholerę zakładać nowy jak stary jest jeszcze w obrotach... żeby już stał i czekał? Czekał nie będzie, bo już tam się pisze, a jeszcze parę osób tu się nacytowało i tu odpowiada