W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE???????? - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-03, 10:26   #5011
strawberry
Wtajemniczenie

Dot.: W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE????????

W czerwcu mam slub ostatnio kupilam sukienke i chcialabym prosic o rade jakie dodatki powinnam do niej ubrac??? wszelkie zdjecia i propozycje mile widziane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 339538179.jpg (117,3 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img8834vn7.jpg (71,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img8835lr8.jpg (99,4 KB, 5 załadowań)

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 15:28   #5012
BaBy Girl
Rozeznanie

a nie będzie Ci troszke za gorąco w tej sukience?widze ze jest pod szyje...ale juz skoro sie zdecydowalas-proponuje czarna kopertowke,butki czarne plus jakas bransoleta biala lub czarna.nie dawaj duzo dodatkow bo sukienka sama w sobie juz ma wiele wzorkow.pozdrawiam
Stary 2008-04-03, 16:43   #5013
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BaBy Girl Pokaż wiadomość
a nie będzie Ci troszke za gorąco w tej sukience?widze ze jest pod szyje...ale juz skoro sie zdecydowalas-proponuje czarna kopertowke,butki czarne plus jakas bransoleta biala lub czarna.nie dawaj duzo dodatkow bo sukienka sama w sobie juz ma wiele wzorkow.pozdrawiam
mysle ze nie slub bedzie popołudniu ok. 15:30 sukienka jest z bawełny... bardzo przewiewna ... dziekuje za rady

Stary 2008-04-03, 18:42   #5014
niezorientowana
Raczkowanie

GG do niezorientowana

strawberry, zgadzam się z BaBy Girl... czarna koppertówka, czarne butki i bardzo mało delikatnej biżuterii
i uwaga, nadszedł ten dzień, że w końcu się odważyłam i załączam swoje zdjęcie z prośbą, wrecz błaganiem o pomoctak jak pisałam, mam w planach wyglądac zaraz po pannie młodej, żeby lekko utrzec nosa mojemu byłemu wiem, że do dziecinne ale nic na to nie poradzę załączę też dwie propozycje sukienek i powiedzcie mi proszę, czy takie będą pasowac do mojej latynowskiej pupyna tym podwójnym zdjęciu chodzi mi o tą jaśniejszą sukienkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (53,9 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k8.jpg (10,5 KB, 156 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie003.jpg (53,0 KB, 153 załadowań)

Edytowane przez niezorientowana
Czas edycji: 2008-04-03 o 18:48 Powód: złe załączone zdjęcie
niezorientowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 21:21   #5015
margitta
Zakorzenienie

Słuchajcie a ja mam takie pytanie, czy taka sukienka to jest przesada na wesele?

(niekoniecznie w tym kolorze, na pewno jakiś spokojny)

Wesele latem, bardzo eleganckie, w dobrym lokalu w mieście, panna młoda jest moją przyjaciółką i być może przyszłą szwagierką Zawsze chodzę w krótkich i raz chciałam długa sukienkę, a ciężko znaleźć coś skromnego w tym stylu...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 314.jpg (118,4 KB, 137 załadowań)
Stary 2008-04-03, 23:57   #5016
Dorotic26
Przyczajenie

Cześć dziewczyny,

ja również mam problem z dodatkami do sukienki. Może tutaj dostanę poradę . Załączam zdjęcie mojej sukienki (to ta zielona). Koleżanka poradziła mi do niej złotawe buty, z tym że ta sukienka ma srebrne klamry, z ala cyrkoniami nad lewym biodrem (nie wiem czy je dobrze widać, obok załączyłam drugie zdjęcie żeby pokazać jak one wyglądają) dlatego ja myślałam o srebrnych dodatkach. Gdybym kupiła złotawe buciki to założę też taką biżuterię, ale zastanawiam się czy nie będzie się to gryzło z tymi klamrami. Co wy o tym myślicie?? Ta moja zielona ma to do siebie, że w zależności od światła, raz się wydaje bardziej złotawa raz bardziej zielona, więc może złote dodatki będą jednak odpowiedniejsze. Czekam na wasze opinie. Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.JPG (38,4 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.JPG (11,8 KB, 61 załadowań)
Dorotic26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 07:29   #5017
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Słuchajcie a ja mam takie pytanie, czy taka sukienka to jest przesada na wesele?

Wesele latem, bardzo eleganckie, w dobrym lokalu w mieście, panna młoda jest moją przyjaciółką i być może przyszłą szwagierką Zawsze chodzę w krótkich i raz chciałam długa sukienkę, a ciężko znaleźć coś skromnego w tym stylu...
Suknia jest piękna. Kolor bajeczny.
Zazwyczaj jestem zwolenniczką nieco lżejszych w formie sukienek na wesele, ale jeśli lokal jest bardzo elegancki to wysonduj może wśród innych gości, zapytaj pannę młodą. Jeśli będą inne panie w długich sukniach to na pewno warto.

Cytat:
Napisane przez niezorientowana Pokaż wiadomość
strawberry, zgadzam się z BaBy Girl... czarna koppertówka, czarne butki i bardzo mało delikatnej biżuterii
i uwaga, nadszedł ten dzień, że w końcu się odważyłam i załączam swoje zdjęcie z prośbą, wrecz błaganiem o pomoctak jak pisałam, mam w planach wyglądac zaraz po pannie młodej, żeby lekko utrzec nosa mojemu byłemu wiem, że do dziecinne ale nic na to nie poradzę załączę też dwie propozycje sukienek i powiedzcie mi proszę, czy takie będą pasowac do mojej latynowskiej pupyna tym podwójnym zdjęciu chodzi mi o tą jaśniejszą sukienkę
Tą niebieską słabo widzę, ale ta biała na pewno nie będzie podkreślać pupy. Choć powiem szczerze że na tym zdjęciu nie wyglądasz na osobę o szerokich biodrach.
Chyba że nie zrozumiałam i właśnie chcesz podkreślić pupę ......
Ta jasna sukienka bardzo mi się podoba. Jest w sam raz na wesele tylko oczywiście w innym kolorze.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 07:53   #5018
BaBy Girl
Rozeznanie

Cytat:

no kochana,ta jasna sukienka rewelacyjna!! mysle ze bedziesz w niej wygladała bardzo ładnie a ta niebieska...też ładna,ale zbyt...niebieska
Stary 2008-04-04, 07:56   #5019
Angie144
Zadomowienie

GG do Angie144 Send a message via Skype™ to Angie144

niezorientowana - sukienka którą załączyłaś jest prześliczna, ta pierwsza !! Do latynoskiej pupy idealna, jeśli chcesz by szczęki szukał na podłodze to bierz i się nie zastanawiaj. Bardzo zgrabna, lekka, dziewczęca i zarazem seksi - to chyba dokładnie o to Ci chodzi
Koniecznie się nam w niej pokarz
Ta druga mi się nie podoba.

margitta - jeśli przyjęcie ma być w eleganckim lokalu to myślę że sukienka jest odpowiednia. Mi jakoś tak nie za bardzo się podoba, no ale to już kwestia gustu.

Dorotic26 - z tego co widać na zdjęciu to chyba faktycznie złoto by bardziej do niej pasowało... sama nie wiem, może inne dziewczyny doradzą Ci coś mądrego
Angie144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 09:34   #5020
niezorientowana
Raczkowanie

GG do niezorientowana

dziękuje bardzo dziewczynki za poradykompleks latynowskiej pupy mam od kilunastu latmoże i specjalnie tak się ustawiłam do zdjęcia, żeby nie było widać dokładnie głupie, niby chcę, zebyście mi pomogły ale nie ustawiam sie tak dokładnie do zdjęcia, zeby było widać mnie wyraźnieczyli teraz zajmuję się poszukiwaniem takiej sukienkijak nie znajdę do połowy kwietnia to idę do krawcowej, zeby mi uszyła. Kolor tak jasny na pewno nie będzie, wybieram między jakimś niebieskim a fioletem. Zobaczę co mi się napatoczy
Angie144... no bapewnie, że chce, żeby mu wyskoczyła szczęka, a nawet niech się toczy mu gdzieś po podłodzejak tylko będę miała sukienkę to ją zaprezentujęjeszcze raz bardzo dziękuje
Stary 2008-04-04, 09:41   #5021
dkaszuba
Raczkowanie

GG do dkaszuba

Cytat:
Kobieto, gdzie ta pupa , spoko figurka Ta pierwsza, bardzo ładna sukienka!!

Cytat:
Sukienka ładna, kolor też. Ja teraz postawiłam na krótką sukienkę, bo właśnie za dużo mam w szafie takich długich, a uważam że póki mogę pokazać trochę nóg trzeba korzystać, bo potem tylko długie . I powiem Ci, że krótka sukienka też może wyglądać elegancko, jeśli masz się w tej długiej źle czuć, szukaj krótkiej . To moje skromne zdanie

Cytat:
Napisane przez Dorotic26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

ja również mam problem z dodatkami do sukienki. Może tutaj dostanę poradę . Załączam zdjęcie mojej sukienki (to ta zielona). Koleżanka poradziła mi do niej złotawe buty, z tym że ta sukienka ma srebrne klamry, z ala cyrkoniami nad lewym biodrem (nie wiem czy je dobrze widać, obok załączyłam drugie zdjęcie żeby pokazać jak one wyglądają) dlatego ja myślałam o srebrnych dodatkach. Gdybym kupiła złotawe buciki to założę też taką biżuterię, ale zastanawiam się czy nie będzie się to gryzło z tymi klamrami. Co wy o tym myślicie?? Ta moja zielona ma to do siebie, że w zależności od światła, raz się wydaje bardziej złotawa raz bardziej zielona, więc może złote dodatki będą jednak odpowiedniejsze. Czekam na wasze opinie. Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam .
Kolor tej sukienki to chyba stare złoto, tak mi się widzi . Złoto może i będzie pasowało, ale chyba będzie się zlewało i tak smutnie wyglądało, a może by iść w jakieś dodatki koloru bordo, tak jakoś mi przyszło na myśl, taki spokojny nie jarzący kolor, a jednak ożywi całość, hmm..... bo nic innego mi się nie nasuwa....

......................... .

a teraz pokaże się Wam jak wyglądam w mojej sukience, w końcu ją dostałam, tylko pewnie pójdzie do przeróbki, bo jakoś tak mi ją do góry ciągnie i chcę aby krawcowa mi "złapała" ją pod biustem z tymi górnymi fałdkami, żeby na biuście ładnie się trzymało (ale namotałam )
Co sądzicie o tym naszyjniku? może być, czy za ciężki? i tak myślę czy ewentualnie złote buty i torebka by pasowały?
Aha i co sądzicie o długości, bo kilka osób radziło mi aby skrócić, a mi odpowiada długość poniżej kolan, tylko strasznie się ekektryzuje i nie wiem co na to poradzić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4603.jpg (62,2 KB, 178 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4598.jpg (106,5 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4597.jpg (47,1 KB, 171 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4600.jpg (55,9 KB, 96 załadowań)
Stary 2008-04-04, 10:16   #5022
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Suknia jest piękna. Kolor bajeczny.
Zazwyczaj jestem zwolenniczką nieco lżejszych w formie sukienek na wesele, ale jeśli lokal jest bardzo elegancki to wysonduj może wśród innych gości, zapytaj pannę młodą. Jeśli będą inne panie w długich sukniach to na pewno warto.
Cytat:
Napisane przez Angie144 Pokaż wiadomość
margitta - jeśli przyjęcie ma być w eleganckim lokalu to myślę że sukienka jest odpowiednia. Mi jakoś tak nie za bardzo się podoba, no ale to już kwestia gustu.
dziękuję za opinię Chyba faktycznie zrobię wywiad.

Cytat:
Napisane przez dkaszuba Pokaż wiadomość
Sukienka ładna, kolor też. Ja teraz postawiłam na krótką sukienkę, bo właśnie za dużo mam w szafie takich długich, a uważam że póki mogę pokazać trochę nóg trzeba korzystać, bo potem tylko długie . I powiem Ci, że krótka sukienka też może wyglądać elegancko, jeśli masz się w tej długiej źle czuć, szukaj krótkiej . To moje skromne zdanie
heh no ja właśnie mam calą szafę krótkich sukienek i to w podobnym kroju (bez ramion, w okolice kolan i rozkloszowana). Nie mówiąc już o tym, że autentycznie nigdy nie mialam na sobie długiej sukni (no poza pierwszą komunią) a mam już swoje lata

Cytat:
a teraz pokaże się Wam jak wyglądam w mojej sukience, w końcu ją dostałam, tylko pewnie pójdzie do przeróbki, bo jakoś tak mi ją do góry ciągnie i chcę aby krawcowa mi "złapała" ją pod biustem z tymi górnymi fałdkami, żeby na biuście ładnie się trzymało (ale namotałam )
Co sądzicie o tym naszyjniku? może być, czy za ciężki? i tak myślę czy ewentualnie złote buty i torebka by pasowały?
Aha i co sądzicie o długości, bo kilka osób radziło mi aby skrócić, a mi odpowiada długość poniżej kolan, tylko strasznie się ekektryzuje i nie wiem co na to poradzić

naszyjnik mi się bardzo podoba - jest niesamowicie oryginalny i na pewno odbiega od stereotypów. Zależy czy chcesz się wyróżniać
Stary 2008-04-04, 10:42   #5023
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Z tyłu sukienka leży świetnie. Z przodu niestety na biuście faktycznie nie bardzo.....
Zanim dasz ją do przeróbki może spróbuj pokombinować ze stanikiem. Może bardziej unoszący piersi uratowałby sytuację? Jeśli chodzi o długość to ja też jestem zdania że mogłaby być minimalnie krótsza.
Naszyjnik jest bardzo fajny i pasuje do sukienki. Jeśli buty złote to wg mnie tylko sandałki na paseczki.
Kiedyś były takie spraye przeciw elektryzowaniu, ale już od dawna nie mam takich problemów jak płuczę w płynach. Może wypłucz ją w płynie do płukania?
Stary 2008-04-04, 10:49   #5024
niezorientowana
Raczkowanie

GG do niezorientowana

naszyjnik świetny, długość sukienki całkiem ok a co do elektyzowania to jest taki środek chyba Ania się nazywa, tylko u mnie cieżko go było dostać.
Stary 2008-04-04, 12:37   #5025
madziulka_
Zakorzenienie

[quote=strawberry;7105975]W czerwcu mam slub ostatnio kupilam sukienke i chcialabym prosic o rade jakie dodatki powinnam do niej ubrac??? wszelkie zdjecia i propozycje mile widziane [/quote
Strawberry gdzie kupiłaś tą sukienkę?Bardzo mi się podobaPodaj namiary please!Masz może zdjęcia jej na sobie?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 13:00   #5026
Angie144
Zadomowienie

Cytat:
Wygląda super!!
Z przodu tylko ją musisz 'naprawić' bo wszystko jest zdecydowanie za wysoko, tył - rewelacja!!! Lepiej niż na modelce
Jeśli chodzi o długość to mi się podoba, wydaje ni się że jest OK, a jeśli Ty z taką się dobrze czujesz to najważniejsze.
Naszyjnik jest super i świetnie pasuje do tej sukienki.
Złote dodatki będą pasowały, butki faktycznie jakieś leciutkie z paseczków - będzie super!! Masz już pomysł na uczesanie?
Stary 2008-04-04, 13:49   #5027
sylwusiaaniolek
Wtajemniczenie

GG do sylwusiaaniolek

Witam Was kochane moze Wy mi pomozecie... w kwietniu mam wesele kolezanki. powiedzcie czy pasuje to do siebie i czy pasuje wogole tak pojsc na wesele???
a do tego jakies butki pozniej trzeba dobrac i torebeczke ale to juz mniejszy problem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img8760xc4.jpg (94,6 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 339052168.jpeg (92,2 KB, 35 załadowań)

Uczę się szyć na maszynie

Moje małe "dzieła" Galeria - zajrzyj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737889
sylwusiaaniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 14:10   #5028
dkaszuba
Raczkowanie

GG do dkaszuba

Cytat:

heh no ja właśnie mam calą szafę krótkich sukienek i to w podobnym kroju (bez ramion, w okolice kolan i rozkloszowana). Nie mówiąc już o tym, że autentycznie nigdy nie mialam na sobie długiej sukni (no poza pierwszą komunią) a mam już swoje lata

--------
naszyjnik mi się bardzo podoba - jest niesamowicie oryginalny i na pewno odbiega od stereotypów. Zależy czy chcesz się wyróżniać
więc śmiało kupuj długą suknię, a ta zielona jest śliczna
dzięki za rade

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Z tyłu sukienka leży świetnie. Z przodu niestety na biuście faktycznie nie bardzo.....
Zanim dasz ją do przeróbki może spróbuj pokombinować ze stanikiem. Może bardziej unoszący piersi uratowałby sytuację? Jeśli chodzi o długość to ja też jestem zdania że mogłaby być minimalnie krótsza.
Naszyjnik jest bardzo fajny i pasuje do sukienki. Jeśli buty złote to wg mnie tylko sandałki na paseczki.
Kiedyś były takie spraye przeciw elektryzowaniu, ale już od dawna nie mam takich problemów jak płuczę w płynach. Może wypłucz ją w płynie do płukania?
DZIĘKI..., ze stanikiem raczej nie pokombinuje, nawet nie bardzo jest co podnosić , ale trzeba coś zrobić żeby się sukienka tak mi w gorę nie przesuwała ajj.....
tak mi się właśnie wydaje, że do tego naszyjnika i czarne i złote dodatki by można dopasować. Mam właśnie złote sandałki na paseczki, a tylko raz je miałam ubrane do brązowej sukienki

Cytat:
naszyjnik świetny, długość sukienki całkiem ok a co do elektyzowania to jest taki środek chyba Ania się nazywa, tylko u mnie cieżko go było dostać.
hmm.... muszę za czymś takim się rozglądnąć

Cytat:
Napisane przez Angie144 Pokaż wiadomość
Wygląda super!!
Z przodu tylko ją musisz 'naprawić' bo wszystko jest zdecydowanie za wysoko, tył - rewelacja!!! Lepiej niż na modelce
Jeśli chodzi o długość to mi się podoba, wydaje ni się że jest OK, a jeśli Ty z taką się dobrze czujesz to najważniejsze.
Naszyjnik jest super i świetnie pasuje do tej sukienki.
Złote dodatki będą pasowały, butki faktycznie jakieś leciutkie z paseczków - będzie super!! Masz już pomysł na uczesanie?
no właśnie mam nadzieję że da się naprawić hihi.... sprawdzę czy moje sandałki będą pasowały, może potem pokaże ich zdjęcie. Co do włosów to jeszcze nie wiem

WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WASZE OPINIE!!!!

Cytat:
Napisane przez sylwusiaaniolek Pokaż wiadomość
Witam Was kochane moze Wy mi pomozecie... w kwietniu mam wesele kolezanki. powiedzcie czy pasuje to do siebie i czy pasuje wogole tak pojsc na wesele???
a do tego jakies butki pozniej trzeba dobrac i torebeczke ale to juz mniejszy problem
obie rzeczy są ładniutkie, ale jakoś nie pasuje mi zestawienie ich razem, nie wiem, może się mylę, ale to moje zdanie
Stary 2008-04-04, 14:28   #5029
Angie144
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm... jakoś tak właśnie to do siebie za bardzo nie pasi, niby kolory takie same i wzory podobne a jednak jakoś się gryzie...
No i tak w ogóle to na wesele to chyba niezbyt pasuje, na ślub tak ale na wesele i zabawę to jakoś tak nie za bardzo chyba.

Ta bluzka chyba mi nie pasuje, może do tej spódnicy jakiś biały topik, coś lekkiego na ramiączka...?? Bo na ramiona i tak musiałabyś coś założyć, bo kwiecień to nawet na ten krótki rękawek będzie raczej za chłodny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 14:38   #5030
sylwusiaaniolek
Wtajemniczenie

GG do sylwusiaaniolek

dziekuje dziewczyny to szukam jakiejs innej bluzeczki najlepiej jakas w stonowanym kolorze? biala albo czarna?

Stary 2008-04-04, 14:43   #5031
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Strawberry gdzie kupiłaś tą sukienkę?Bardzo mi się podobaPodaj namiary please!Masz może zdjęcia jej na sobie?
sukienke kupilam na allegro u Wiola171 niestety jeszcze nie dostalam jej jesli bede miała ją w domku zrobie zdjecia na sobie i pokaze tutaj

sylwusiaaniolek nie pasuje mi ta bluzka ogolnie mi sie nie podoba... mozesz próbowac cos z białą

co powiesz o tych ???
http://www.allegro.pl/item333624070_...asowana_l.html
http://www.allegro.pl/item334387350_...ki_nowa_l.html

dkaszuba bosko wygladasz + za odwage

Stary 2008-04-04, 14:51   #5032
sylwusiaaniolek
Wtajemniczenie

GG do sylwusiaaniolek

ta pierwsza nawet fajna ale tak na bialo pojde? juz sama niewiem co zrobic
a ta druga mi sie nie podoba.. zaraz wkleje jakis inny komplet moze bedzie lepszy

Stary 2008-04-04, 16:36   #5033
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
dziekuje dziewczyny to szukam jakiejs innej bluzeczki najlepiej jakas w stonowanym kolorze? biala albo czarna?
A może biała gorsetowa góra?
Stary 2008-04-04, 19:19   #5034
Angie144
Zadomowienie

No mi też się wydaje, że jakaś bluzeczka na ramiączka, delikatna lub może właśnie gorsecik... poszukaj i pochwal się
Stary 2008-04-05, 10:05   #5035
gaga87
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak sie chodzi ubranym na poprawiny? Chyba juz mniej 'balowo' powinno byc?

Bo nie wiem w co sie ubrac, sukienke na wesele juz mam, a pomyslu na stroj poprawinowy nie. Pojawil sie jeden - mianowicie isc w brazowych spodniach satynowych w kantke i do tego zloty gorset z brazowymi akcentami. Tylko, ze ja raczej nie jestem przekonana do spodni.... Jak myslicie?

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 11:47   #5036
Dorotic26
Przyczajenie

gaga87

Wszystko zalezy od tego gdzie wesele i w jakim towarzystwie. Ja ostatnio bylam we wrzesniu u kolezanki i na poprawiny zalozylam spodnie od jasno-szarego kostiumu i czerwona bluzke koszulowa. Inne dziewczyny mialy np. spodnie satynowe w kancik i jakies gorsetowe bluzeczki, albo bluzeczki na ramiaczkach. Pod koniec kwietnia mam wesele u kuzyna i na poprawiny zaloze sukieneczke (jesli bedzie ladna sloneczna pogoda), badz czarne spodnie w kant i do tego satynowa bluzeczke (jezeli bedzie brzydko i deszczowo). Zalezy od tego co lubisz i w czym sie czujesz lepiej.
Dorotic26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 15:27   #5037
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotic26 Pokaż wiadomość
gaga87

Wszystko zalezy od tego gdzie wesele i w jakim towarzystwie. Ja ostatnio bylam we wrzesniu u kolezanki i na poprawiny zalozylam spodnie od jasno-szarego kostiumu i czerwona bluzke koszulowa. Inne dziewczyny mialy np. spodnie satynowe w kancik i jakies gorsetowe bluzeczki, albo bluzeczki na ramiaczkach. Pod koniec kwietnia mam wesele u kuzyna i na poprawiny zaloze sukieneczke (jesli bedzie ladna sloneczna pogoda), badz czarne spodnie w kant i do tego satynowa bluzeczke (jezeli bedzie brzydko i deszczowo). Zalezy od tego co lubisz i w czym sie czujesz lepiej.
wlasciwie jak teraz zadalas pytanie gdzie i w jakim towarzystwie, to sobie cos uswiadomilam. Otoz jest to wesele kuzyna TZa, wiec bedzie sporo osob z jego najblizszej rodziny, ale uswiadomilam sobie wlasnie, ze te poprawiny chyba beda takie na luzie, bo wjada 2 świniaki i ileś beczek piwa
Tak wiec mysle, ze spokojnie te spodnie przejda Dawno nie bylam na poprawinach bo teraz zwykle wesela 1 dniowe sie robi, wiec dzieki za przedstawienie aktualnych poprawinowych realiow

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-06, 09:36   #5038
caroline121
Raczkowanie

Ja tez zwracam się z "weselnym" pytaniem. Za tydzień idę na wesele, dodaję zdjecie sukienki, butów i torebki. Ale mam mały problem z resztą dodatków. Wybrać kolczyki, naszyjnik czy jedno i drugie? A może wystarczy ta wzorzysta sukienka? Na zdjęciu dodałam perełki, ale nie jestem do nich przekonana. Jak myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM0613a.JPG (114,6 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0614.JPG (244,5 KB, 71 załadowań)
caroline121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 09:46   #5039
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline121 Pokaż wiadomość
Ja tez zwracam się z "weselnym" pytaniem. Za tydzień idę na wesele, dodaję zdjecie sukienki, butów i torebki. Ale mam mały problem z resztą dodatków. Wybrać kolczyki, naszyjnik czy jedno i drugie? A może wystarczy ta wzorzysta sukienka? Na zdjęciu dodałam perełki, ale nie jestem do nich przekonana. Jak myslicie?
Ponieważ sukienka jest bardzo wzorzysta, torebeczka jest przekładana przez ramię-ja zrezygnowałabym z czegokolwiek na szyję i założyła jakąś wypasioną bransoletkę na rękę!Wtedy fajnie to będzie pasować do siebie

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 10:30   #5040
caroline121
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedź, to w sumie niezły pomysł Pokombinuje coś z tym co mam, a jak nie to dokupię. Ale też czerwoną? Może lepiej będzie założyć białą lub czarną?
caroline121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości