|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
ja rowniez...łazienka czeka a Karolcia nie gotowa
![]() Cytat:
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
hej. przyszłam się tylko przywitać i powiedzieć, że mocno kciuki trzymam za Aaaggę
wracam do nauki bo popołudniu na egzamin jadę. ![]() rano byłam na badaniach, mocz, morfologia, anty HBs i poziom żelaza. wyniki popołudniu, ale pewnie odbiorę w poniedziałek, no chyba, że mi ktoś podejdzie. ![]() Miłego dnia dziewczyny wpadnę wieczorkiem, żeby sprawdzić co słychać
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie dziewczyny...ostatnio jestem mile zaskakiwana przez ludzi!
1) W środę jak byłam na wizycie u gina miałam na 16:00 wchodzą za 10 a tam pełno kobiet... i mówią, że jest godzina poślizgu ... bardzo miło![]() 2) Dziś na wynikach zostałam przepuszczona do pobrania krwi, przez starszą Panią... 3) potem chciałam iść do lekarza po receptę...a zarejestrowana nie byłam... to siedziało dwóch Panów( 50-70lat) i też powiedzieli proszę wejść przed nami i dzidziusia nie męczyć hihi ![]() Miło prawda???
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2012-02-24 o 11:38 |
|
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny Karolcia się spisała pięknie i szybko ...dawać na nowy wątek czekam tam na Was
![]() PS:Karolcia wybacz ...mój pospiech sorki!
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2012-02-24 o 11:49 |
|
|
|
#5017 | |||
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Cytat:
![]() W nocy miałam takie głupie sny, że nie mogłam urodzić, a wszyscy czekali w napięciu dookoła, że brzuch miałam za mały i bałam się o dzidzię...Albo najlepsze-że mi wody odeszły, a to mi się siusiu chciało, i obudziłam się, żeby wstać do toalety...Tak mnie to wystraszyło, że chyba sobie zakupię podkład poporodowy i będę podkładała na noc, bo nigdy nie wiadomo, kiedy odejdą hihi Cytat:
A szybko mi zaczęło ich przybywać, bo niemal z dnia na dzień gdzieś od ok 34/35 tc, wtedy gdy dzidziuś gromadzi tłuszczyk Teraz znów przystopowało, więc może zbliżam się do mety, gdzieś czytałam że przed porodem można schudnąć właśnie o 0,5-1 kg...Cytat:
Aż ciężko coś wybrać. No to czekamy na nowy wątek
|
|||
|
|
|
#5018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

wpadnę wieczorkiem, żeby sprawdzić co słychać
bardzo miło
A szybko mi zaczęło ich przybywać, bo niemal z dnia na dzień gdzieś od ok 34/35 tc, wtedy gdy dzidziuś gromadzi tłuszczyk