|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł | |||
| Tuptać zaczynamy i siniaczki nabijamy-mamunty wrzesniowo=pazdziernikowe 2011 |
|
2 | 7,14% |
| Maluchy pierwsze roczki świętują i coraz więcej łobuzują |
|
1 | 3,57% |
| Jescze tylko jeden kroczek i za chwile bedzie roczek |
|
14 | 50,00% |
| Świeczki na torty kupujemy, bo za chwilę roczki świętujemy |
|
2 | 7,14% |
| Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek |
|
4 | 14,29% |
| Mamy wrześniowo październikowe 2011 |
|
5 | 17,86% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź
Małgosia się zadeklarowała.
|
|
|
|
#5012 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź
I ja jestem
miałam jechac do UP i lidla ale mała wypiła mleko i zasnęła
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal prosze o zalozenie watku przez Justyne poniewaz chce sobie jeszcze z wami popisac i skorzystac z tego ze jeszcze mam neta. Malgosi nie ma i niewiadomo kiedy bedzie wiec blagam o nowy watek
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam w takim razie do nowego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35389175 Pierwszy post doprowadzę do porządku i uruchomię linki w mierę możliwości bo Zosia zaczęła marudzić! |
|
|
|
#5015 |
|
Raczkowanie
|
cze dziewczynki
wbijam sie bez nadrabiania i nie wiem co aktualnie na tapecie ![]() Mam nadzieje, ze u Was wsjo w porzadku! ...ale na tytul nowego watku zaglosowalam, zeby nie bylo ![]() u nas dobrze Gdyby nie katar, juz 9ty dzien leje sie Majci z nosa. Cale szczescie noce w miare.no to sobie teraz was poczytam
|
#5016 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
Niestety nie udzielam sie już w wątkach ale strasznie się cieszę, że nadal jesteście i z łezką w oku, wspominając pierwsze posty do Was zaglądam |
|
|
|
#5017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

miałam jechac do UP i lidla ale mała wypiła mleko i zasnęła

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)