|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, jabłka jemy no i na głos się śmiejemy! III-IV 2012 cz.3 (13)
Cytat:
Gosiu dzięki ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- aalegna bokeh super! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Zadomowienie
|
hej! od rana 4 strony do nadrobienia
![]() Byliśmy dzis na zakupach i kupiłam płyn do kapieli i oliwkę hippa bo ziajki nie mogłam nigdzie dostać, zobaczę jak po tym Madzia bedzie, bo zauważyłam że mimo kapieli w oilanie miała suchą skórę na nóżkach, to może też po rajtuzkach, bo zauważyłam to w te dni kiedy je nosiła, ale po oliwce powinno być lepiej ![]() Położyłam ją dzis do łóżeczka, ciekawe czy pośpi dłużej nie czując mleczka tuz obok ![]() Co do śpiworków to ja mam jeden na 6-12m ale jeszcze nie używałam bo jest taki grubszy, raczej na zimę, może jutro kupię cieńszy jak znajdę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Krakus z Poznaniakiem pokłócili sie o groszówkę ![]()
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
Hej,
u nas nocka spokojna Ania budziła się po 5 i udało mi się ją przetrzymać z jedzeniem do 6 ![]() A ja wczoraj padłam pod wieczór dostałam temperatury aż mój mąż odwołał wykłady na prawko bo wiedział że nie dam rady ogarnąć dzieciaków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.