|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013
Cytat:
dziś właśnie kupiłam suknię z Wings Bridal i zapłaciłam za nią 2950zł, jestem w niej zakochana po uszy... no i ta suknia (Marietta) przechodzi na następny rok wraz z nową kolekcją, stąd jej cena nie jest obniżona, ale i tak.. |
|
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013
bardzo ładna
![]() ale my już tu jesteśmy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36169998
|
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynyyy!!!
Znów kilka dni mnie nie było, ale powiem Wam, ze nie próżnowałam ![]() Byliśmy na spotkaniu z fotografami, którzy najbardziej nam się spodobali. Może i są więksi profesjonaliści, ale "nasi" fotografowie spodobali nam się również z charakteru! Robią piękne zdjęcia, a do tego we dwoje są w takiej cenie,. aj przeważnie jest jeden fotograf. Do tego płyty ze zdjęciami, minimum 300, album i duże zdjęcie w antyramie Na spotkaniu było sympatycznie, bardzo dużo nam opowiedzieli i pokazali dużo różnych zdjęć. Może jeszcze z jednym fotografem się spotkamy, choć czuję, że i tak ich wybierzemy. A czy Wy już macie umowy podpisane na fotografowanie?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

1 MAJA 2013