Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-22, 15:32   #5011
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Lonia dla sprzedajacego!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 15:33   #5012
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
justa ja tez ostatnioi z tego wkur...ienia na świat mam ochote zapalic..boje sie ze po porodzie wroce do tego

ja nie wiem dojotka czyt to objaw, mysle ze sie przekonamy

kurde ale mi dziąsla krwawią..jak myje to jedna wielka krew jest
u mnie z dziąsłami jest to samo;/ krwi tyle ze o jej;/ ale ponoć to normalne w ciazy.

Ja to tez na mojego tak sie wkurzam i rycze zaraz, wczoraj sie na niego w☠☠☠☠iłam bo nie chciał z eman w warcaby zagrac;p tylko sherka se oglądał niezłe znas dzieci:P i ja mubach tv wyłaczyłam to ten se właczył to ja mu drugi raz wyłaczyłam i ten jak sie nie w☠☠☠☠ił myslałam ze cos rozniesie i sie zdenerwowoalm i sie nie odzywałam do niego oczywiscie płaczek mi sie wlaczył, a ten odrazu budziaczki mi daje, przeprasza całuje, kiedys to jak sie nie raz pokłocilismy to gdzie tam on do przepraszania obrazony łaził dopoki ja go nie przeprosiłama teraz jak sie tylko obraze to odrazu on mnie przeprasza całuje i przytula, chyba mu mnie zal, ze ja taka bezradna cięzarna ;p

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 15:33   #5013
Dojotka1987
Zakorzenienie

Stary 2012-10-22, 15:34   #5014
marti86
Zakorzenienie

Justa dokladnie-sama sie na sile poszerza
wspolczuje przejsc z fryzjerem-tymabardziej ze efektu nie wiadac:/

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 15:38   #5015
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
u mnie z tymi naczyniami to tez tak jest pełno ich mam, i zawsze w dwa dni ida wszystkie szklanki sztucce i talerze;/ bo nie chce sie przeciez umyc brudnego i w nim zjesc/wypic tylko nastepny trzeba brac, a potem sterta;/ wczoraj mojemu wieczorem mówie zeby umył a ten gada ze dzis to jzu nei bo niedziela dzien swiety ( no taki dla niego swiety ze wkosciele nie był) i ze niby w poniedziałek umyje, ale wkurzyłam sie i stwierdziłam z eja wsyfie nie bede przeciez siedziec i umyłam je wczoraj wieczorem 10 minut roboty i czyste naczynka, ale ten do takich robot to leniwy jest strasznie.

A tak w ogóle to czesc wam Ja dzis pransko robiłam miaął bcy piekna pogoda a tu gówno;/ nic mi na zewnatrz nie powysychało bo mgła, na chwile opadła dosłownie na godzine to ja lece wywieszam ubrania i co? musiałam zaraz zdjac boo znowu mgła naszła normalnie jak na jakichs bagnach tyle tej mgły;/ paskudztwo. ale spotkała mnie dzis przemiła niespodzianka zamawiałam na all posciel rozek i przescieradło ale przesyłka długo nie przychodziła wiec napisałam do sprzedawcy a ten mi napisał ze przeprasza ze siedzi z zona na porodówce od dwóch dni i dalej nic(chyab chodziło o poród ze jeszcze nic;p) i ze zlecił realizacje przesyłki komus innemu ale ta osoba sie nie wywiaząła bla bla i ze dorzuci jakis gratis, mysle oki niech bedzie , pewnie wrzuci jakis sliniak albo pieluche i wielkimi gratis a ja dzis dostaje patrze a tu rozek mi dorzucił gratis mówie wam jak fajnie i to taki ładny dopasował do poscieli fioletowy i takim sposobem mam juz 3 rozki dla tej mojej córci
ooo to dokładnie tak jak moj jak mu powiem ze ma cos w niedziele zrobic to wielkie oburzenie a w kosciele ostatnio to byl chyba 26 lat temu ;p

Ale super ze z tym rozkiem sie tak udało

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja nie moge ostatnio oglądac takich rzeczy bo od razu rycze

wogole proodu to na youtubie nawet boje sie obejzrec..wole nie oglądac i tak czy siak mnie to czeka

czy dekajka dzis sie odzywala???
Dekajka juz z samego rana buszowała pojechała do tesciow mieli coś załatwiać z papierami jakimis

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Ja po porodzie jak skoncze karmic to sie nie dosc ze napierdziele jak dzik to jeszcze papierocha zapale aaaa co! wszystkie newsy piwne z lata zgarne i bede pila - chociazby do lustra
Tylko to sie pewnie skonczy tym ze wypije jedno piwo, zapale pol papierosa i bedzie zgon

posikłama sie

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 15:40   #5016
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Ja tak zawsze mowie zeby wymyl, wkurzam sie zostawiam to z pol dnia a potem i tak sie wieczorem konczy ze wkurzona myje bo nie daje rady

Marti! ja poszlam do niby najlepszej fryzjerki tutaj! tylko szkoda ze nikt mnie nie uprzedzil ze sie zajmnie mna praktykantka :/

A ta laska co maluje teraz w TLC mnie drazni..... w moze jestem kompletnie nie tolerancyjna ale jest tak wielka ze moglabym inaczej sie ubierac....
no i u mnie to samo jest, bo oni sie przyzwyczaili ze wkoncu i tak to my umyjemy bo juz nie zniesiemy tego widoku zasyfionych naczyn.
Mój to teraz jeszcze kilka razy umył jak wciazy jestem. Raz to na poczatku ciazy taka chora byłam katar sie lał z nosa łeb mi roznosiło a garczków pełna sterta to mowie umyj, prosze sie pincet razy godzina 18/20/22/ i dalej nic wkoncu w☠☠☠☠iłam sie wstałam w pizamie i posżłam myc dopiero go sumienie ruszyło i umył, i do tamtej pory jak mu powiem to umyje tyle ze dokłada to najpozniej jak sie da. Ale np odkurzac czy myc okien to mi nie pozwala, sam odkurza:P az sie zdziwiłam jak ładnie to osttanio zrobił, musze mu wpajac duzo rzeczy bo mamusia go tak nauczyła zeby po sobie nie myc, nie odkurzac , nie prasowac, tylko wszystko mamusia latałą z talerzykiem i widelczykiem.

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 15:46   #5017
Ma_majka
Zakorzenienie

KONIEC!!!

ZAPRASZAMY DO CZĘŚCI XV:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=652205
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 16:02   #5018
weronika23
Zakorzenienie

justys ja ja chce 25 bo tz ma wtedy urodznki ehhhhh ale mialby prezent a tak na serio jutro ide wybrac wyniki tego syfu i moge prostooo na porodowk bo mam juz dosc tylko gabrysi mi szkoda bo od ostatniego pobytu w szpitalu jak znikne jej na 10 min to placze za mna

ehhhhh wspolczuje fryzjerow ja poki co zapuszczxam

gusiak co ty mowisz tz sprzata pozazdroscic normalnie

na mnie mozecie krzyczec ale w sobote napilam sie nie cale pol lampki wina a jak mis ie spaloooo
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 18:12   #5019
ausente
Zadomowienie

hejo !
melduję się że żyje.
TŻ wrócił po 3 , trzeźwy i z zabawkami dla Melci i ubrankami w tym ... piękna rozowa sukienką.
Nie wiem co ta Amelka robi ale tak sie rusza gddzies miedzy brzuchem a cipką i to tak boli; /
MEBLE PRZEWIEZIONE, RZECZY też więc zaczynam się rozpakowywać zaraz przyjdzie kumpela mi pomoc z tymi ☠☠☠☠☠☠☠ami roznymi.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości