|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
filorga ma jakiś BB...? Nie wiedziałam. na razie używam ich hyaluron serum + time filler krem.
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-03-07 o 09:46 |
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Chwila relaksu przy kawie. Poranek miałam dość intensywny. Przed pracą miałam kurs do Ustki. Pół zawodowy, ale byłam przy molo, zakupić rybę . Nic nie kupiłam i zimnoooooo.
Co planujecie na jutrzejsze święto? Moje psiapsióły zarezerwowały miejsca w lokalu, czyli będzie disco, jakieś pokazy no bal do rana Małżonek mnie wczoraj powalił. Informuję, że w piątek idziemy do lokalu, a on mi na to: kurcze ale ja wieczorem muszę podjechać gdzieś za miasto, ja oczy w słup. Szanowny myślał, że jak dzień kobiet i impreza to znaczy, że impreza w parach. O naiwny!
|
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
powiem, że impreza z okazji dnia kobiet w ogóle by mi nie przyszła do głowy
i koniec...No Lapi, napisz coś
|
|
|
|
#5014 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dybry
![]() Zacznę od kwestii formalnej ![]() Miszka , nie upieraj się z tym zakładaniem nowego wątku przez Moda ... Mod interweniuje , gdy wątek znacznie przekroczy 5000 postów ... Ale to jest interwencja ... Normalną procedurą jest tak , jak napisała chyba Irenka ... , że po upływie 5000 postów mamy obowiązek założyć nowy wątek i poprosić Moda o zamknięcie starego ... U mnie dramatyczna pogoda , zimno i buro .... Miszuś, pamiętaj o mojej sukience CZARNEJ .... Może będą ... Kiedy teraz jedziesz ? |
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
Juz mialam pytac jakie swieto jest jutro ale doszlam do tego .
Ja jakos nie swietuje . Mam na codzien - nieno tak powaznie nie robie jakis zbednych ceregieli z tego ,,swieta " i na nic nie licze .Kolega sie w tamtym roku wysilil i z kwiatkiem i zdziwiony , ze moj nie lecial jak wariat do kwiaciarni . Zdziwil sie ze mamy takie podejscie . Wole jak mi moj bez okazji cos kupi czy zrobi jakas niespodzianke a nie ,, bo jest dzien kobiet" . |
|
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Tig!
|
|
|
|
#5017 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam imprezowa jestem i każda okazja jest dobra
Spotkanie na dzień kobiet organizujemy od lat w tym samym lokalu. Fajnie jest, czasami jest szał :tańce, śmiechy i swawole. |
|
|
|
#5018 |
|
Zakorzenienie
|
TIG-nie upieram się.Pisałam dość długo na forum cosmelanowym i nigdy,żadna nic nie zamykała..Przychodziła Hexxana i miło informowała,zamykamy częśc 5 np i zapraszamy do nowej ,podając linka..Przecież założyc możemy,mnie wsio rawno
Nie ma czarnej, dzwoniłam do Kingi..i niestety nie będzie narazie Dwie paczki granatu zamówiłam |
|
|
|
#5019 |
|
Zakorzenienie
|
Gołych klat nie będzie. Panowie byli chyba z dwa lata temu. Nic ciekawego. Choć bardzo zainteresowała mnie reakcja niektórych pań. Szał, pisk i uwielbienie w oczach. Ehhhh co robią wydepilowane męskie pośladki
![]() W tym roku ma być pokaz barmański i inne atrakcje niespodzianki. A co do rury. Moja koleżanka prowadzi zajęcia tańca na rurze. Byłam na jednych zajęciach. Jest to niesamowity wsiłek fizyczny, dziewczyny mają wielkie siniaki na rękach , pod kolanami. Wyczerpujące zajęcia fitness. Jak mam być szczera to postałam i popatrzyłam sobie. Panom jednak nieodzownie taka forma aktywności kojarzy się z tańcem go go. |
|
|
|
#5020 |
|
Gang Iren
|
Dla mnie dzień kobiet,też dzień jak co dzień w sumie. Pewnie jakiegoś badyla dostanę
Ja tutaj akurat nie bardzo mam z kim imprezowac,na kilku pseudo-znajomych stąd już się zawiodłam i nie spieszno mi do nowych znajomości. Fajnych przyjaciół mam w Polsce i już nie mogę doczekać się kiedy ich zobaczę,spotkamy,się,naga damy,poimprezujemy
|
#5021 |
|
Zadomowienie
|
No i decyzja zapadla, jedziemy do Chorwacji. Ciesze sie
Szkoda, ze to dopiero w sierpniuWymienilam ten tusz Bourjois na Maybellinne, zolty, ten sam ktory teraz uzywam, lubie go. LKupilam tez blyszczyk Maybellinne i ta odzywke Aussie 3 Minute Miracle, spodobala mi sie bardzo po uzyciu probki
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2013-03-07 o 23:41 |
|
|
|
#5022 |
|
Gang Iren
|
Własnie obejrzałam po raz nie wiem,który z kolei Skazany na bluesa. Uwielbiam ten film!
Dobranoc
|
#5023 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika, spróbuj jeszcze szampon+odzywka volume, Aussie, wersja fioletowa chyba mi bardziej pasuje, niż kremowa...Mój ukochany środek na włosy
![]() Dziś idę do fryzjera, to umyłam w domu. i nie jest to kwestia higieny i tak dalej - po prostu nie znoszę mycia w głowa odchylona tak mocno, boli mnie kark, boli kręgosłup, tortura po prostu... A na all kupiłam ostatnio http://allegro.pl/nowa-maseczka-clin...081872824.html U mnie po prostu zmoczy włosy, co krócej trwa ![]() Zobaczcie, jaki apetyczny i prosty przepis na szampańską babkę, może się skusze w sobotę ![]() http://www.mojewypieki.com/ Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-03-08 o 08:41 |
|
|
|
#5024 |
|
Gang Iren
|
Ale miałam sen. Śniło mi się,że ktoś zamknął mnie w lochu i zmusił do palenia papierosów. No więcej tam się działo,ale głównie o te papierosy chodziło. I takie realne się wydawało,że jak się obudziłam to rozglądałam za papierosami. A nie pale już wiele lat ![]() Też nie lubię mycia włosów u fryzjera,ale zawsze jakoś myję,bo fryzjerka mówi,że lepiej ścina jej się po umyciu...
|
#5025 |
|
Konto usunięte
|
Najlepszego, dziewczyny
Czy dostałyście jakieś sms-y z Sephory np. o zniżkach?!? Bo ja żadnego, a fluid by mi się przydał, wolałabym z rabatem...Wydaje mi się, że zawsze były ![]() Kawa i winogrona. |
|
|
|
#5026 |
|
Zadomowienie
|
Kama , kupiłaś 1 kg maseczki za 99 zł ?!
![]() Ja dostałam SMS-a z Sephory -20% Nawet dwa razy ... ![]() Drugi przypominający ...
|
|
|
|
#5027 |
|
Gang Iren
|
Winogrona też właśnie wcinam
|
#5028 |
|
Konto usunięte
|
To widać mnie olewają...
![]() Jak ja olałam ich wcześniejsze sms-y...
|
|
|
|
#5029 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrych czasów Kobietki
Zakupiłam buty sportowe i mam silne postanowienie, że zaczynam swoją przygodę z siłownią. Tak bardzo chcę, żeby te silne postanowienie mi nie przeszło. Jestem leniwa, ale tak mi się podoba wysportowana damska sylwetka, więc motywację mam i życzę sobie w tym dniu, żeby motywacja była jeszcze silniejsza a ja mniej leniwa. Siedzę na allegro i chyba skuszę się na ten podkład Revlona w musie co reklamowała Miszka. Lubię Revlona, lubię ich podkłady, pędzle, błyszczyki. W Stanach ta marka to taniocha. Idę dziś na tę imprezę i cieszę się najbardziej z tego, że wieczorem z filiżanką kawy będę miała czas i okazję zrobić sobie porządny wieczorowy makijaż. Uwielbiam właśnie malowanie się przed "wyjściem". Rano makijaż oczywiście obowiązkowy, ale nie mam czasu się nim delektować, zawsze poranki mam dość nerwowe. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5030 |
|
Gang Iren
|
Zapomniałam wam się pochwalić
wczoraj,że musiałam dowód w sklepie pokazywać. Robiliśmy z tż zakupy i było na ladzie m.in piwo i kasjerka pyta kto płaci,bo jak on to nie trzeba,ale jak ja to musze dowód pokazac ![]() Chetnie dowód pokazałam,im starsza jestem tym bardziej to cieszy
|
#5031 |
|
Raczkowanie
|
Z okazji dnia- żebyśmy mogły być kobietami i żebyśmy mogły to lubić
![]() Cześć, Tig, chudniesz? |
|
|
|
#5032 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia Ty pewnie z tych kobiet co są malutkie, drobne i urodę masz anielską, do tego nie masz farbowanych włosów i makijażu ?
Ja tam w sumie też mała, mam prawie 1,60 wzrostu Dlatego kocham szpilki, ale i kocham: kosmetyki kolorowe, farbowanie włosów, papierosy, wódkę, karty i plugawe dowcipy... ) I pewnie dlatego nie mam takich niespodzianek jak Ty i pomijam fakt że +10 na liczniku
|
|
|
|
#5033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dostaję sms, ale pocztą. Beti, nie musisz czekać, po prostu idziesz, masz zniżkę w karcie. Akurat 1-10 .03 nie wybieram się do Szczecina/Koszalina, poza tym...naprawdę mam wszystko
A za tydzień już po promocji...Tigi, wagę paczki podali , maska to 100 ml, rzecz jasna Po gazetach miała dobre recenzje, więc chcę przetestować. Aczkolwiek maski do twarzy i włosów - to nie jest moje hobby. Oczywiście mam, gorzej z używaniem...Dobra, zaraz sobie zrobię piling i jakąś maskę z zapasów ![]() Dziś dostałam z all sensibio płyn micelarny, który bardzo lubię ( odwrotnie, niż Krop), zestaw miniatur kompletnie mi nie znanej firmy epionce https://wizaz.pl/search/index.php?fr..._type=kosmetyk W merlinie sa zniżki z okazji dnia kobiet Tym, które nie maja - polecam korektor la prairie, jak dla mnie najlepszy z dotychczas używanych. cena wysoka, ale to są dwa korektory, można zatem kupic na spółkę...No i taniej, niż w Douglasie...http://merlin.pl/La-Prairie-Light-Fa...20&qrtc_pos=10 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-03-08 o 13:28 |
|
|
|
#5034 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Ale się fajnie opisałaś. Ze mną tak nie do końca trafiłaś. Mam 168 cm,więc nie jestem jakaś mała,przecietna bym powiedziała. Jestem szczupła,50 kg. Maluje się,ale dyskretnie,trochę pudru,kredka i tusz do rzęs,a coś więcej to od wielkiego dzwonu,na wyjścia. Włosy mam blond,farbowałm ale ;przestałam,mam jeszcze resztki farby na końcówkach. Papierosy paliłam 9 lat ponad paczkę dziennie,ale jakoś złego wpływu na wygląd nie wywarło to Alkohol lubię,nawet bardzo,no ale z racji dzieciowych czasem muszę stopować mój nałóg
|
|
#5035 |
|
Zakorzenienie
|
Baby kochane -wspólną kawę proponuję
zakupiłam-http://allegro.pl/neostrata-zel-na-przebarwienia-pigment-probki-i3026119043.html oraz http://allegro.pl/avene-antirougeurs...060829504.html Ochronny Krem Na Dzień..Moja pięlęgnacja niestety,ulega zrewolucjonizowaniu Dziś jadę do rodzinnego lekarza po skierowanie do szpitala..i będę sobie częsciej teraz we Wrocławiu gościć..Beti poproszę rosółek, jakby co dla kuracjuszki![]() |
|
|
|
#5036 |
|
Zakorzenienie
|
z okazji dnia kobiet - dopieszczenie skóry
Ulubiony złoty piling, zielona maska nawilżająca od Ilany, serum super z IS clinical i na to krem nawilżający z IS clinical. moja skóra dostała, co najlepsze. Cóż, mnie o dowód już nikt nie pyta Jestem zupełnie usatysfakcjonowana, jak pytają, czy cały bilet ![]() Kawa, Miszuś! Czyli pani doktor Ci przypasowała...? Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-03-08 o 14:09 |
|
|
|
#5037 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, Miszka, dopracuje rosołek, bo coś mi ostatnio slabo wychodzi
![]() Czy ktoś mi może wyjaśnić, dlaczego coraz droższa poczta coraz wolniej działa?!? Szlag mnie zaczyna trafiać na żółwie tempo, nawet nie chce mi się na all kupować, bo mnie czekanie wnerwia
|
|
|
|
#5038 |
|
Gang Iren
|
Ale młody wygląd bywa też czasem powodem wkurzenia. Jak Młoda miała z 3-4 latka i idąc na spacerze coś do mnie mówiła i "mamo to" a "mamo tamto" przechodzące staruszki spojrzały ze zgorszeniem i jedna z nich splunęła mówiąc "patologia"
![]() Miszka oby leczenie przyniosło spodziewane efekty,a pani doktor zawsze była tak miła jak za pierwszym razem
|
#5039 |
|
Zakorzenienie
|
Miszuś, dzięki za płyty, czekam
![]() Właśnie zrobiłam ( na jutro) deser a la tiramisu. a la, bo część z proszku, nastawiam się na zużywanie zapasów. tak samo piekę właśnie babkę szampańska przy okazji zużyję właśnie mały szampan Ale kuchnia wygląda, jak pobojowisko, bo wcześniej robiłam karkówkę i polędwiczki. Z rozebraniem zmywarki i zmywaniem garów czekam na tz, rozbieranie to jego praca, więc póki nie wróci - naczynia się piętrzą w zlewie i na kuchence
|
|
|
|
#5040 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u rodzinnego,po skierowanie do szpitala..Muszę myslec pozytywnie..Na mnie szpital,działa destrukcyjnie.Potrafię płakać bez powodu,czuję się jak w klatce..Ale teraz mam zacięcie w sobie i ...laptopa z internetem
Może chce któraś Sensilis krem i serum?Z serii UPGRADE LIPO LIFTING..Krem na noc,serum na dzień..Odsprzedam tanio..Nie wolno mi teraz używać .. Kama jezeli maseczka Ci spasuje,sprobuj sobie podkladu z tej serii,kolor 02 dla Ciebie ..Lekki,nawilzający,na lato idealny..https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...15.html&next=1 Jestem zła na siebie,ze nie umiem zwalczyć pokusy..---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Kama co to za deser ala-tiramisu?Babka szampańska tez brzmi nie zle..Poproszę przepisy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

Dwie paczki granatu zamówiłam