Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 15:44   #5011
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ja kiecki (takie dzianinowo - wełniane) noszę namiętnie Bardzo wygodnie - a mam wersje codzienne i eleganckie więc są jak znalazł
Do tego rajstopy z "dupą z przodu" takie specjalne ciążówkowe i mogę tak spędzić całe życie - nic nie gryzie, nie uwiera

A propos rajstop - nie wiem jakim cudem kupilam ostatnio w Auchan takie 40 i 20 DEN po 4zł Normalnie ceny min. 3x większe Aż wzięłam 4 pary!
to ja co do ubioru identycznie się noszę A teraz jak brzuszek juz duży to te kiecki nadal super wygodne
Co do rajstop to ja ze 3 tyg temu tez w auchanie nabyłam ale po 5 zł ciążowe 40den Adriana - bardzo ładnie zapakowane w pudełeczko, itp Wzięłam dwie pary czekoladowych i grafitowe Były jeszcze fioletowe, ale nie preferuję A Ty jak teraz kupowałas to jakie kolorki były? Może znowu się wybiorę dokupić
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny, bardzo mi pomoglyscie
pozostale mamy rowniez prosze o podzielenie sie doswiadczeniem z kaftanikami, pajacykami i spioszkami

I prezentuje Wam moj brzuszek w 21 tygodniu w granatowej sukience (dla porownania brzuszek sprzed 4 tygodni - w brazowej sukience )
wow... ale lasencja A taki brzuszek yo ja miałam w 8 tyg może Tylko Ci zazdrościć
Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Co do koszuli to ja nienawidzę koszul w domu mam tylko 2 ale jedna ledwo przykrywająca tyłek a druga na biuście cała z koronki więc do szpitala odpadają. I tak sobie pomyślałam, że w razie czego jak bym wcześniej (odpukać) w szpitalu wylądowała to nie miałabym w czym i wczoraj kupiłam pierwszą i jest fajnie rozpinana na biuście po dwóch stronach na karmienie idealna.
tylko niby te koszyle rozpinane po bokach maja taką wadę, że z tego względu że te guziczki często sa do karmienia rozpinane, to się dziurki szybko wyrabiaja i potem same się rozpinają Kolezanka mi opowiadała, że nieraz jej się zdarzyło że nawet nie wiedziała że łazi po szpitalu z cycem na wierzchu, bo się jej rozpieło i nawet nie czuła
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

no właśnie wiem, mam połowę 27 tygodnia i 1100 waga
więc idealnie

bo tu 27-28 -1100

http://dzieci.civ.pl/waga-dziecka-w-ciazy

i nie tylko na tej stronce, na każdej podane jest 1100 na ten tydzień.

A na pomiarach wychodziło na każdym 18.02 także nie wiem czemu komputer tak wyliczał.
strippi, ale Tobie lekarz powiedział że termin Ci o 2 tyg do przodu przesuwa? Czy Ty sama tak wydedukowałas na podstawie tego co komputer pokazal? No bo mi na kazdej wizycie komputer pokazuje różnicę kilku dni w sotunku do terminu z OM, ale mi gin nigdy terminu nie zmieniała
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szpitalu, nic się nie dzieje ale zostawili mnie na obserwacje dostałam zastrzyk. W du.pe i leze pod kroplowka . Napisze później

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Hej

Witam Was wszystkie Ja przepraszam,że tak się wtryniam nie na swoje forum Ale odrazu przyznaje,że bardzo lubię Was czytać i kibicuję każdej z Was! Fajnie jest wiedzieć co mnie czeka za miesiąc-dwa Bo pomimo,że mam 2 łobuzów w domu to już zapomniałam jak to jest być w ciąży
Spodziewam się malucha na początku czerwca 2013

Gdzieś prędzej u Was czytałam coś o związku płci dziecka z ilością uderzeń serca malucha
Że niby poniżej 140 uderzeń /min to chłopak, a powyżej 140 uderzeń/min to dziewczynka..

Czy którejś z Was się to jednak sprawdziło???

Pozdrawiam Was serdecznie!
witaj color U mnie to się nie sprawdziło Naszemu synkowi zawsze pikawa szybciej chodzi
Stary 2012-11-30, 19:34   #5012
bmma
Zadomowienie

Witam wieczorkiem.
Byłam dzisiaj w pracy, 1-szy dzień po 14 dniach L4... ależ zmęczona jestem.
za wizyty i tygodnie.
U mnie dzisiaj 1 dzień 27 tygodnia

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-01, 17:31   #5013
misiulka06
Rozeznanie

witam co tutaj tak cicho?
misiulka06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości