|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- nie nadrabiam Was kochanie, bo siedzę i płacze ;( moje dziecko oszalało, drugi dzień krzyczy mi w niebogłosy, jest cała zalana łzami, pręzy się, wygina, robi purpurowa i w ogóle wygląda jakby szatan w nią wstąpił ;( w żaden sposób jej nie mogę uspokoic ![]() ![]() normalnie straszne uczucie takiej bezsilności ![]() ![]() to zaczęło się tak nagle ![]() sylwester i nowy rok boski,w domku aniołek. W środę byłą już troche marudna i cały czas wpychała rączki do buzi, denerwowała się. Myślałam, że odreaguje tak święta i sylwestra w dużym gronie. Ale wczoraj przeszła samą siebie ![]() ide bo sie obudziła, spała 5 minut ;( ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- myslelismy,ze to zabki ale nie,bo wczoraj juz tak piastek nie wkladala i nie wyglada na to by tam cos sie dzialo. Tam gdzie 3beda dolne ma zaczerwienione ale watpie by taki placz to wywołalo ![]() brzuszek miekki, kupka bez problemow ![]() ![]() wczoraj o 20zjadla dwie butle-150 i 120mm,bo mezul sie uparl,ze moze glodna jest...awantura byla dalej ![]() odstawiam deserki i kaszke i zobacze czy przejdzie ![]() ![]() gorączki tez nie ma ...
![]() |
#5012 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
matko ale sie ciesze,moja silaczka podniosła glowke na 90 stopni!!!!!!!!!!!!UDALO SIE!! ćwiczyc,cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc a wszytsko sie uda,mała ma 18 tyg,9 korygowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muminku ogromnie się ciesze z Waszego sukcesu ![]() ![]() ![]() uciekłyśmy już do kolejnej części kochana ![]()
![]() |
#5014 |
Zadomowienie
|
a ja sie dziswilam ze tu tak cicho,to musze wiadomosc przekopiowac :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
Żegnamy kolejny wątek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.