Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-05-08, 23:19   #5011
agatka606
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
Dot.: Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D

pisze bo mam wielki problem ;( jestem z ch³opakiem ju¿ zaraz bêdzie pó³roku, miêdzy nami jest 3 lata ró¿nicy on ma 20 a ja 17 przed chwil± siê dowiedzia³am ¿e wyje¿d¿a na rok do Irlandii.. jestem w nim mega zakochana nie wyobra¿am sobie zycia bez niego... on stwierdzi³ ¿e to jego ostatnia szansa ¿eby sobie dorobiæ...ale chce siê na ten czas rozstaæ bo stwierdzi³ ¿e to nie jest zwi±zek jak jeste¶my tyle od siebie tylko ze ja nie bede potrafi³a ¿yæ bez niego, powiedzia³ ¿e jak wróci bêdziemy mogli to naprawiæ ale boje siê ¿e on ju¿ nie bêdzie chcia³... chce go zatrzymaæ przy sobie... jest pierwszym ch³opakiem któremu w ch&j mocno zaufa³am co ja mam teraz zrobiæ? proszê o szybk± pomoc ;(
agatka606 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-09, 10:08   #5012
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807

Cytat:
Napisane przez agatka606 Poka¿ wiadomo¶æ
pisze bo mam wielki problem ;( jestem z ch³opakiem ju¿ zaraz bêdzie pó³roku, miêdzy nami jest 3 lata ró¿nicy on ma 20 a ja 17 przed chwil± siê dowiedzia³am ¿e wyje¿d¿a na rok do Irlandii.. jestem w nim mega zakochana nie wyobra¿am sobie zycia bez niego... on stwierdzi³ ¿e to jego ostatnia szansa ¿eby sobie dorobiæ...ale chce siê na ten czas rozstaæ bo stwierdzi³ ¿e to nie jest zwi±zek jak jeste¶my tyle od siebie tylko ze ja nie bede potrafi³a ¿yæ bez niego, powiedzia³ ¿e jak wróci bêdziemy mogli to naprawiæ ale boje siê ¿e on ju¿ nie bêdzie chcia³... chce go zatrzymaæ przy sobie... jest pierwszym ch³opakiem któremu w ch&j mocno zaufa³am co ja mam teraz zrobiæ? proszê o szybk± pomoc ;(
To jest stary w±tek, zapraszam do nowego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686043&page=90
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:05   #5013
c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 514

Heej! ?
Mogê do³±czyæ? Wczoraj mój ukochany T¯ wyjecha³ do Niemiec. Serce mi pêka z ¿alu, tym bardziej ¿e w t± niedzielê dosta³ telefon ¿e mo¿e jechaæ a nie planowali¶my tego w najg³êbszych my¶lach, wczoraj zakupy na wyjazd za³atwienia i bolesne po¿egnanie. Oboje p³akali¶my Dzi¶ rano wyjecha³ a ja p³acze jak g³upia, juz jest poza granic± Polski i nie bardzo mo¿e pisaæ. Wyjecha³ na miesi±c no 1,5. jak ja to wytrzymam, wiem ¿e przechodzicie to co ja i potrzebuje waszego wsparcia. I jeszcze jak mamy dzwonic i pisac do siebie ¿eby nie straciæ maj±tku
c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:08   #5014
sylwusiach
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 684
Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez Twoje Slodkie Marzenie Poka¿ wiadomo¶æ
Heej! ?
Mogê do³±czyæ? Wczoraj mój ukochany T¯ wyjecha³ do Niemiec. Serce mi pêka z ¿alu, tym bardziej ¿e w t± niedzielê dosta³ telefon ¿e mo¿e jechaæ a nie planowali¶my tego w najg³êbszych my¶lach, wczoraj zakupy na wyjazd za³atwienia i bolesne po¿egnanie. Oboje p³akali¶my Dzi¶ rano wyjecha³ a ja p³acze jak g³upia, juz jest poza granic± Polski i nie bardzo mo¿e pisaæ. Wyjecha³ na miesi±c no 1,5. jak ja to wytrzymam, wiem ¿e przechodzicie to co ja i potrzebuje waszego wsparcia. I jeszcze jak mamy dzwonic i pisac do siebie ¿eby nie straciæ maj±tku

nowy watek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686043&page=90

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.