|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
ja brałam udział w gymboree, dostosuję się do decyzji reszty dziewczyn
|
#5012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Meg, a Old Navy będziesz robić? nie musi być już. Może być przyszły miesiąc
|
|
|
|
|
#5013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Old Navy/Gap chcę zrobić, tylko czekam na jakieś 40/30%
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wolała gymboree lotniczą, cartersa obojętnie - chociaż w sumie jak do początku kwietnia gymbo dotrze, to też mi spokojnie wystarczy, bo tam mam legginsy na wiosnę itp.
![]() na old navy się piszę, ale w marcu - na razie za dużo wydałam, a muszę jeszcze kurtki pokupić wiosenne i na gymbo nową kolekcję zresztą też
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-02-20 o 11:38 |
|
|
|
#5015 |
|
Konto usunięte
|
A dużo drożej ta lotnicza?
|
|
|
|
#5016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5017 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym optowała za lotniczną, ale nie będę sie strasznie upierać i rzucać fochami jeśli decyzja większości bedzie inna
|
|
|
|
#5018 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5019 |
|
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4524155 0]A dużo drożej ta lotnicza?[/QUOTE]
Nie wiem ile morska kosztuje
|
#5020 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie jest obojętne może być lotnicza jak i morska ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że i ja przypilnuję GAPa, bo mam już kurteczkę dla małego upatrzoną
|
||
|
|
|
#5021 |
|
Rozeznanie
|
Ja dostosuje się do reszty.
|
|
|
|
#5022 |
|
Konto usunięte
|
To wychodzi na to że lotnicza
Ja byłam za lotniczą
|
|
|
|
#5023 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że nie macie nic przeciwko lotniczej
|
#5024 |
|
Raczkowanie
|
Ja wolę morską, bo mi się zupełnie nie spieszy, ale jeśli większość jest za lotniczą to się oczywiście dostosuję.
Do Old Navy też bym się chciała dołączyć, ale ceny mi upatrzonych rzeczy poszły dużo w górę od Walentynek. Edytowane przez KatarzynaD Czas edycji: 2014-02-20 o 13:33 |
|
|
|
#5025 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłabym za marska dlatego ze bralam tylko letnie rzeczy, ale oczywiscie dostosuje sie do wiekszosci
|
|
|
|
#5026 |
|
Raczkowanie
|
Megaan dla mnie nie ma różnicy jaka bedzie przesyłka, może być lotnicza
dziewczyny jest next preview na lato 2014 |
|
|
|
#5027 | |
|
Zakorzenienie
|
preview nexta na lato - wrzuciłam przed chwilą małe dziewczynki - dużych na razie nie mam
![]() http://pokazywarka.pl/vzhk6o/ http://pokazywarka.pl/j9d3dd/ http://pokazywarka.pl/zhmzs3/ jeszcze to http://pokazywarka.pl/1powin/ ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- mi po preview się podoba - koszulka z żółwiem, spódnica i sukienka taka różowo-kremowa, sandałki takie intensywnie różowe z tych brakujących stron, sukienka jeansowa z kotem, strój kąpielowy z kokardką z tyłu. Jeszcze parę rzeczy bym pewnie znalazła, ale te co napisałam to pewnie kupię
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-02-20 o 17:14 |
|
|
|
|
#5028 | |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie też może być lotnicza
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#5029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja również zamówię sukienkę z kotkiem chociaż wiem że 5-6 może być juz na styk mi sie podobają jeszcze trampki z kotkiem i kilka koszulek, a na 100% to zamówię kolekcję marynarską i strój kąpielowy ze spódniczką tutuciekawe co jeszcze będzie na dużych dziewczynkach
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#5030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wezmę ten mocno różowy strój na pewno z kokadką- Małej się podoba, chociaż ja ogólnie szukam jakiegoś fajnego tankini w takich koralowych -różowych odcieniach- świetne było na gymboree, ale wymietli
|
|
#5031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Alicja skąd zamawiasz? nextdirect?
|
|
#5032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moją uwagę zwróciły trampki z kotkiem- idealne do przedszkola. W sumie kilka innych rzeczy też mi wpadło w oko. |
|
|
|
|
#5033 | |
|
Rozeznanie
|
Ja również dostosuję się do reszty dziewczyn.
Cytat:
|
|
|
|
|
#5034 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wy i tak macie szczęście bo dla dziewczynek są takie piękne ubranka i większy wybór niż dla chłopców
|
#5035 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5036 |
|
Zadomowienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4525762 5]Nie powiedziałabym. Nie chciałabym zbankrutować na głupich ciuchach, które i tak pójdą w końcu "weg"
![]() Jednak chłopak jest bardziej ekonomiczny [/QUOTE]Racja, też bym nie chciała zbankrutować na ciuchach ![]() ale chłopaka też można fajnie ubrać, poza tym tak naprawdę, niektóre rzeczy są drogie, sama noszę buty w stylu DC czy Etnies i Młodemu w tamtym roku też kupiłam takie - genialne, kolorowe, wszyscy tylko się pytali gdzie takie kupiłam. Akurat jeszcze w tym roku powinne być dobre, bo wyciągnę wkładkę grow with me, ale za rok trzeba będzie nowe kupić. Do tego w tym roku chcę mu kupić już "dorosłego" snapbacka fakt na parę lat, ale ktoś by powiedział - tyle kasy na czapkę dla dziecka ![]() dlatego też cieszę się, że nie muszę mu kupować nie wiadomo ile ciuchów
Edytowane przez ankham Czas edycji: 2014-02-21 o 10:20 |
|
|
|
#5037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak kiedyś wrzuciłaś zdjęcie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zeszłym roku z letniej kolekcji kupiłam tylko 2 pary sandałek i 3 sukienki, bo rozmiary tak znikały jak coś ładniejszego było - teraz powinno być lepiej, bo zaczęli dokładać na polską stronę. Wydaje mi się, że ładna będzie taka kremowa sukienka na dole z jakimiś kwiatami kolorowymi - jest na fotce obok dziewczynki w innej różowej i 3 sweterków - nie widać jej wyraźnie. W zeszłym roku były piękne sukienki na nexcie z motylami i kwiatami taka szara i malowana z zamkiem z tyłu w kwiaty i dwie jeszcze w kwiaty.motyle, które weszły gdzieś w maju - do dziś żałuję, że tylko 2 dopadłam. Ogólnie to sandałki dużo słabsze niż w zeszłym roku, na all się pojawiają te corsage z zeszłego roku nowe i chyba się skuszę na jedne... w zeszłym roku z 5 par wybierałam, które kupić, a teraz to tylko jedne może kupię... niestety na razie nextdirect- chyba, że ktoś znajdzie jakiegoś pośrednika, to chętnie skorzystam szukałam, ale na razie nikogo nie znalazłam. Ogólnie to chętnie bym zamówiła coś przez UK - bo mniej rozmiary znikają i jednak przy kilku rzeczach powinno korzystniej wyjść
|
|
#5039 |
|
Zadomowienie
|
Ja nieopatrznie weszłam na TCP i poza nową stroną jest dużo nowych ciuszków na lato
Dużo bluzeczek mi się podoba - zdecydowanie za dużo... Są akurat takie jakich szukałam. Czekam tylko aż ceny spadną i będę czatować na zamówienie Ostatnio zmieniłam taktykę kupowania ciuszków - już nie kupuję wszystkiego co mi się podoba, tylko to co pasuje do innych rzeczy, które już mamy i jest potrzebne. Dzięki temu kupuję znacznie mniej, bo nawet jak mi się coś bardzo podoba, ale do niczego nie pasuje albo jest totalnie niepraktyczne to tego nie kupuję - a kiedyś bym kupiła Dużo ciuszków mam jeszcze dobrych z poprzedniego roku, więc muszę do nich tylko kilka koszulek dokupić i wystarczy
|
|
|
|
#5040 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...bo najważniejsza jest taktyka, muszę przyznać dobry pomysł
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

mi sie podobają jeszcze trampki z kotkiem i kilka koszulek, a na 100% to zamówię kolekcję marynarską i strój kąpielowy ze spódniczką tutu