![]() |
#5011 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. V
Dziewczyny takie pytanie trochę z innej beczki. Poleci ktoś jakiś elegancki lokal na SYLWESTRA w Tarnowie i okolicy ? Cena praktycznie nie gra roli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie!
![]() ja tak jeszcze nieśmiało dołączam do Waszego grona, ponieważ ja sale będę rezerwować dopiero w marcu, na co dzień mieszkam w Szwecji więc to będzie organizacja na odległość ![]() ![]() Takie głupie pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Raczkowanie
|
Hej;-)
Ja mam w Brzozowym Dworku;-) polecam ten lokal najbardziej z tych co wymieniłas;-) rezerwowalismy końcem sierpnia 2014 na października 2015 i były miejsca tylko w październiku i kwietniu;-) oblegany jest bardzo ;-) Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy w Taurusie ![]() A co do fryzjera- nie wiem, ale bardzo dobry fryzjer męski to Michał Bochenek z os. Ablewicza przy Jana Pawła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Rozeznanie
|
tak myślałam, że w Dworku i Taurusie będzie ciężko z terminem ale niestety nie mam innej możliwości bycia w Polsce dopiero w marcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Ale możesz zadzwonić do lokali i może uda się jakiś termin zarezerwować na dłuższy okres, do marca..
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Raczkowanie
|
Ja mam do odsprzedania jak coś
#5018 |
Zakorzenienie
|
Zadzwoń i zapytaj. Ja tak rezerwowalam przez telefon w taurusie i pani mówiła że nawet rodzice lub inna rodzina może podpisać - udało się ze Tż był na urlopie i podpisał osobiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dopiero będę rezerwować termin ślubu, ale często przeglądam wątek ![]() Chciałabym poznać Wasze zdanie w jednym temacie. Czy mając piegi na całej górnej połowie pleców zdecydowałybyście się na suknię z odkrytymi plecami? ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Jakiś czas temu akurat gdzieś rozmawiałam z Geminixem i też krzyknęli sobie 5500 a z poprawinami 7500!!!
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bo się trochę zagalopowałyśmy, nawet nie zauważyłam. Ten wątek powinien być już zamknięty. Nowy wątek Tarnowskich PM TUTAJ, zapraszam!
![]() |
#5022 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ale na początek chce powiedzieć że dzięku video z mojego wesela mogłam posłuchać jak grał zespół Alfa z Tarnowa. I powiem szczerze że grali mega świetnie. Nowa wokalistka po prostu wymiata. Aż mi się chce ich słuchać co dziennie. Na prawde wam ich serecznie polecam. Miałam wiele obaw i różne opinie o nich do mnie dochodziły przed ślubem. Teraz wiem że to był strzał w 10. Wiele osób prosiło o namiary do nich, a koleżanka ze śląska powiedziała że w porównaniu z zespołami w jej okolicach to wcale nie zapłaciłam dużo za taką dobrą jakość muzyki. No a opinia o kamerzyście niestety już nie będzie taka pochlebna. Gdybym mogła wrócić do momentu wyboru usługi video to z pewnością zdecydowałabym się na "fokus" ze Szczucina. No ale niestety wyszło jak wyszło. Pan Bogdan Spala jest bardzo sympatycznym człowiekiem i naprawde bardzo go lubie. Ale niestety brakuje mu na wszystko czasu, przekłada oddanie filmu z tygodnia na tydzien. Moim zdaniem fimy powstają bardziej z przymusu niż z pasji i to widać na efekcie końcowym niestety. Nie będę opowiadać szczegółów naszej niezbyt udanej wspólpracy ale na filmie nie spodobały mi się nagłe przejścia między scenami, niedoprasowanie ścieżki audio łączonej z podkładami w tle, no i fakt że na błogosławinach został uwieczniony tylko tata mojegą męza. Na filmie nie ma niestety błogosławieństwa przez moją mame, teściową i mojego tatę. Czemu? nie wiadomo. Wizja osoby montującej film nie podlega dyskusji - taki zapis widnienie w umowie.
#5023 |
Zakorzenienie
|
Woncia gratulacje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
#5024 |
Zakorzenienie
|
Zamykam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.