Tarnowskie Panny Młode cz. V - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-07, 15:12   #5011
myszunia11
Przyczajenie

Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. V

Dziewczyny takie pytanie trochę z innej beczki. Poleci ktoś jakiś elegancki lokal na SYLWESTRA w Tarnowie i okolicy ? Cena praktycznie nie gra roli
myszunia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:07   #5012
_MarlenA_
Rozeznanie

Witam wszystkie!

ja tak jeszcze nieśmiało dołączam do Waszego grona, ponieważ ja sale będę rezerwować dopiero w marcu, na co dzień mieszkam w Szwecji więc to będzie organizacja na odległość Zastanawiamy się nad lokalem Hotel Dunajec, Marion, Taurus oraz Brzozowy Dworek, najbardziej zależy mi na tym ostatnim, ślub planujemy na 2016 nie mam parcia na żaden specjalny dzień może to być kwiecień czy październik więc mam nadzieję że z terminem nie będzie masakry

Takie głupie pytanie mój TŻ goli się na łyso i tak się zastanawiam czy jakiś fryzjer by go zgolił bez żadnych zacięć hehe:P
_MarlenA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:26   #5013
zuzka171015
Raczkowanie

Hej;-)

Ja mam w Brzozowym Dworku;-) polecam ten lokal najbardziej z tych co wymieniłas;-) rezerwowalismy końcem sierpnia 2014 na października 2015 i były miejsca tylko w październiku i kwietniu;-) oblegany jest bardzo ;-)

Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app
zuzka171015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:53   #5014
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _MarlenA_ Pokaż wiadomość
Witam wszystkie!

ja tak jeszcze nieśmiało dołączam do Waszego grona, ponieważ ja sale będę rezerwować dopiero w marcu, na co dzień mieszkam w Szwecji więc to będzie organizacja na odległość Zastanawiamy się nad lokalem Hotel Dunajec, Marion, Taurus oraz Brzozowy Dworek, najbardziej zależy mi na tym ostatnim, ślub planujemy na 2016 nie mam parcia na żaden specjalny dzień może to być kwiecień czy październik więc mam nadzieję że z terminem nie będzie masakry

Takie głupie pytanie mój TŻ goli się na łyso i tak się zastanawiam czy jakiś fryzjer by go zgolił bez żadnych zacięć hehe:P

My mamy w Taurusie . Rezerwowalismy w maju 2013 na lipiec 2015, we wakacje 2013 ponoc juz nie było zadnych wolnych terminów od kwietnia do września 2015. Ogolnie mam wrazenie czy Taurus czy Dworek Brzozowy to wypadałoby sie mocno juz pytac o terminy, bo w tych lokalach moze byc ciezko. W pierwszych dwóch, ktore wymieniłaś mysle, ze bedzie łatwiej z terminami.
A co do fryzjera- nie wiem, ale bardzo dobry fryzjer męski to Michał Bochenek z os. Ablewicza przy Jana Pawła . Aczkolwiek ja mam z nim doswiadczenie tylko przy moim M, gdzie włosy jednak ma i tylko je strzygł i lekko układał .
Stary 2015-01-06, 15:21   #5015
_MarlenA_
Rozeznanie

tak myślałam, że w Dworku i Taurusie będzie ciężko z terminem ale niestety nie mam innej możliwości bycia w Polsce dopiero w marcu ale może mnie gdzieś upchnął w jakimś miesiącu i znajdą jakąś lukę :P bo 2017 rok to mi nie bardzo odpowiada....
_MarlenA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:35   #5016
joasia-a
Zakorzenienie

Ale możesz zadzwonić do lokali i może uda się jakiś termin zarezerwować na dłuższy okres, do marca..
Stary 2015-01-06, 15:36   #5017
Blondi10
Raczkowanie

Ja mam do odsprzedania jak coś

Alex & Nero

Blondi10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-06, 15:40   #5018
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
tak myślałam, że w Dworku i Taurusie będzie ciężko z terminem ale niestety nie mam innej możliwości bycia w Polsce dopiero w marcu ale może mnie gdzieś upchnął w jakimś miesiącu i znajdą jakąś lukę :P bo 2017 rok to mi nie bardzo odpowiada....
Zadzwoń i zapytaj. Ja tak rezerwowalam przez telefon w taurusie i pani mówiła że nawet rodzice lub inna rodzina może podpisać - udało się ze Tż był na urlopie i podpisał osobiście.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:42   #5019
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, jak dziewczyny mówią- zadzwoń i w ogóle popytaj, jak lokale stoją z lokalami. W razie czego może Ci przytrzymają, albo niech ktoś z Rodziny podejdzie . Nie ma co zwlekać do marca z choćby informacjami . Z umową myślę, że ok, ale warto się dowiedzieć co i jak .
Stary 2015-01-06, 19:16   #5020
malinowamamba90
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Ja dopiero będę rezerwować termin ślubu, ale często przeglądam wątek
Chciałabym poznać Wasze zdanie w jednym temacie.
Czy mając piegi na całej górnej połowie pleców zdecydowałybyście się na suknię z odkrytymi plecami?

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez by_mistake Pokaż wiadomość
Wesele mamy 23 lipca Dziś się okaże odnośnie zespołu - mam nadzieję, że ten który chcemy będzie wolny!

Blondi, na jaką kwotę podpisałaś umowę z Geminixem? bo u mnie zażyczyli sobie 5.5 tys plus 500 za granie pod domem, co uważam za duuużą przesadę że tak się cenią i że co roku tak dużo się podnoszą

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Dzięki! od razu wysyłam maila

Jakiś czas temu akurat gdzieś rozmawiałam z Geminixem i też krzyknęli sobie 5500 a z poprawinami 7500!!!

malinowamamba90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 19:32   #5021
magda_mjt
Zakorzenienie

Dziewczyny, bo się trochę zagalopowałyśmy, nawet nie zauważyłam. Ten wątek powinien być już zamknięty. Nowy wątek Tarnowskich PM TUTAJ, zapraszam!
Stary 2015-01-10, 12:09   #5022
woncia
Raczkowanie

Witam dziewczyny Dawno tutaj nie zaglądało ale dużo się działo w moim życiu. Teraz to częściej będę bywać na forum ciążowym i dla mam bo własnie zaczoł mi się trzeci miesiąc. Ale wracając jeszcze do mojego wesela z sierpnia to nie napisałam mojej opinii o kamerzyście.
Ale na początek chce powiedzieć że dzięku video z mojego wesela mogłam posłuchać jak grał zespół Alfa z Tarnowa. I powiem szczerze że grali mega świetnie. Nowa wokalistka po prostu wymiata. Aż mi się chce ich słuchać co dziennie. Na prawde wam ich serecznie polecam. Miałam wiele obaw i różne opinie o nich do mnie dochodziły przed ślubem. Teraz wiem że to był strzał w 10. Wiele osób prosiło o namiary do nich, a koleżanka ze śląska powiedziała że w porównaniu z zespołami w jej okolicach to wcale nie zapłaciłam dużo za taką dobrą jakość muzyki.
No a opinia o kamerzyście niestety już nie będzie taka pochlebna. Gdybym mogła wrócić do momentu wyboru usługi video to z pewnością zdecydowałabym się na "fokus" ze Szczucina. No ale niestety wyszło jak wyszło. Pan Bogdan Spala jest bardzo sympatycznym człowiekiem i naprawde bardzo go lubie. Ale niestety brakuje mu na wszystko czasu, przekłada oddanie filmu z tygodnia na tydzien. Moim zdaniem fimy powstają bardziej z przymusu niż z pasji i to widać na efekcie końcowym niestety. Nie będę opowiadać szczegółów naszej niezbyt udanej wspólpracy ale na filmie nie spodobały mi się nagłe przejścia między scenami, niedoprasowanie ścieżki audio łączonej z podkładami w tle, no i fakt że na błogosławinach został uwieczniony tylko tata mojegą męza. Na filmie nie ma niestety błogosławieństwa przez moją mame, teściową i mojego tatę. Czemu? nie wiadomo. Wizja osoby montującej film nie podlega dyskusji - taki zapis widnienie w umowie.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140809581017.html
woncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 23:11   #5023
kreciorek85
Zakorzenienie

Woncia gratulacje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:56   #5024
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Zamykam

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości