W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 14:55   #5011
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Widzę, że już nowy wątek i pojawiły się w nim dezerterki a stary wątek jeszcze nie do końca wykończony

za dzisiejsze wizyty
Witam nową mamusię z małym Edzikiem i gratulacje dla pani magister

Ja dzisiaj miałam paskudną noc. Obudził mnie niesamowity ból brzucha- niby trwał krótko ale mocno się wystraszyłam Poczłapałam do łazienki i naszły mnie dwie myśli- jeśli tak mają wyglądać bóle porodowe to ja pierniczę swój plan zagryzania dębowego konaru w ramach walki z bólem i chcę epidural, o którym wcześniej nawet myśleć nie chciałam a potem przucupnęłam na wannie i uświadomiłam sobie, że jeszcze Adasiowe ubranka nie są uprane i ja rodzić nie mogę (taaa.... jakby to było najważniejsze a nie, że dopiero powoli wchodzimy w 33tc). Dlatego dzisiaj rano mąż wychodząc do pracy zarządził pranie ciuszków Małego- już nawet nie patrzę na pogodę- jak będzie deszczowo to do suszarki wrzucę i już
Komoda z ubrankami Adasiowymi do 6mcy i łóżeczko stoją już w naszej sypialni od ubiegłego tygodnia

I tutaj muszę coś zaznczyć- nie pamiętam kto kilka tygodnie temu pytał o składanie łóżeczka ale wiem, że ja pisałam o tym, że my łóżeczko dopiero pod koniec czerwca będziemy składać bo po co ma się kurzyć Jednak po złożeniu komody stwierdziłam, że ten zapach nowości jest irytujący więc i łóżeczko mąż złożył żeby się spokojnie wietrzyło i przeszło domowym zapachem

I w ramach moich bezsenno- zgagowych nocy wpadł mi tytuł na kolejny tytuł wątku - "Margoś już z Gluciątkiem gania, reszta nie mieści się w swoje ubrania"
ja pisałam o łóżeczku już jakiś miesiac temu, i ciesze sie bo już teraz nie śmierdzi i spokojnie bym już włożyła tam Zuzie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:01   #5012
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Malinka spakowałaś się już w końcu? Potrzebuję natchnienia
Nie spakowałam Dziś mnie za bardzo nogi bolą Może jak Ty się zaczniesz pakować to i ja się zbiorę w sobie w końcu

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Nie to nie - foch!
Zmieniam w takim razie propozycję swojego tytułu: "Malinka już z Malwinką gania, reszta nie mieści się w swoje ubrania"
Ale Malwinka to ja malinka

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Malinka to Ci może wybaczy ale Milenka tej Malwiny to nie bardzo
No Milenka może się obrazić, że ktoś ją imieniem matki potraktował

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości