|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam na miescie kupiłam ten Vita-miner z DHA... rewelacyjna cena, dziekuje Wam, ze mi go poleciłyście ![]() ![]() Kupiłam Maksymkowi niedrapki sliniak i czpeczki, a w lumpku skarpetusie 4 pary za 2 zlote porostu idealy jak nowe! Sobie kupilam 2 bluzeczki... a i taka wkladke do wozka ozdobna za cale 1,85... dzis byla promocja przy kasie naliczyli mi -70 % ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Domi- gratuluję
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- acha, zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#5013 |
Raczkowanie
|
hej
Nawet nie próbuje nadrabiać jesteście niemożliwe w produkcji stron ![]() Mam nadzieję, że wszystkie dzidziusie zdrowe a mamy dobrze znoszą upały. Ja na ironię losu się przeziębiłam ![]() Jutro mam osławioną glukozę a w czwartek wizyta, czujemy się poza tym ok, gdzyby nie to przeziębienie. Satram się maksymalnie wykorzystywać pogodę i spędzać czas na świeżym powietrzu. Jeszcze trochę ponad miesiąc i wybieram się na L4, myślę, że do początku 8 miesiąca to już starczy i trzeba się wziąć za zakupy, urządzanie pokoiku itp. bo na razie jestem zielona co i jak kupić. Tż zobowiązał się poszukać furę dla Krzysia, więc mam to z głowy ![]() ![]() ![]() Tygodnie lecą jak szalone, brzuszek rośnie, ale na razie mam zamiar na maksa cieszyć się tym, ze Małego mam pod kontrolą w brzuszku i można go "wziąć ze sobą" wszędzie bez tony pierdołków ![]() ![]() Gratuluje ślubów, ślubnych planów i życzę duuuuużo szczęścia we troje, zdrówka, wzajemnej wyrozumiałości i szacunku ![]() Mam nadzieję, ze na L4 będę bardziej na bieżąco.
#5014 |
Zadomowienie
|
Ja rowniez nie dam rady nadrabiac.
Moja panna Zuzanna skutecznie zajmuje mi wolny czas, w dni wolne zawsze moc roboty a w dni kiedy pracuje prawie nie siadam do kompa. Mam nadzieje, ze u was wszystkich ok. Jak tam u swiezo upieczonych malzonek?? U nas zaczal sie szosty miesiac. Nesamowiecie ten czas leci. Ale o jego uplywie przekonacie sie jak wasze maluchynprzyjda na swiat. Ja dopiero co bylam z Zuzia na porodowce a tu juz prawie trzy lata minely... |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
halooo, dziewczyny mamy nowy wątek!!
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post41924882
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.