Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 14:12   #5011
budowniczka
Rozeznanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Oj tak, topola ze mnie! Całe 160cm wzrostu
Ale czekaj czekaj, my mówimy o cm w talii czy na wysokości pępka?!

No tuż tuż może nie, ale już bliżej niż dalej

Zatem za tę silną bestię!
Zależy w ktorym miejscu masz talie, i czy w 6 (dobrze mowie) miesiacu jeszcze masz? ja mam jeszcze zarys, wiec tam mierzę

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
budowniczka trzymam kciuki za udany związek

czytam właśnie że księżna Kate urodziła syna. A taka nagonka była na dziewczynkę hahhaha to się niektórzy pewnie zdziwili

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
za tydzień

Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu
No i kolejna impreza na wątku, studnióweczka... teraz to już zleci niewiadomo kiedy

W sumie może tak być
Budowniczko w ogóle doczytałam że powolutku z TŻtem próbujecie odbudować Wasz związek, mocno trzymam za Was kciuki !

Super że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko w porządku
Duży już ten Twój maluszek

No więc miałam Wam napisać jak dzisiaj wszystko wypali więc piszę...
Mój TŻ zaproponował żebyśmy poszli dzisiaj do Urzędu Stanu Cywilnego
Ustaliliśmy datę ślubu na 24.08 Nawet nie wiecie jak się cieszę !!

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Dziś nowego wątku raczej nie będzie bo Rybka pisała że jej nie będzie do jutra więc musimy na nią cierpliwie czekać
Zobaczymy jak to bedzie, przynajmniej sie nie boje i nie wstydze mowic tego co czuje... stawiam sprawy jasno.

Byłam na miescie kupiłam ten Vita-miner z DHA... rewelacyjna cena, dziekuje Wam, ze mi go poleciłyście

Kupiłam Maksymkowi niedrapki sliniak i czpeczki, a w lumpku skarpetusie 4 pary za 2 zlote porostu idealy jak nowe!
Sobie kupilam 2 bluzeczki... a i taka wkladke do wozka ozdobna za cale 1,85... dzis byla promocja przy kasie naliczyli mi -70 %
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:26   #5012
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Domi- gratuluję))) my też planujemy ślub cywilny. Powiedz mi, jak to jest z formalnościami? Jak biore ślub w gdańsku gdzie się urodizłam, nie musze mieć odpisu aktu urodzenia? ile kosztuje ślub????

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

acha, zapomniałam))w piątek mam usg 4d)))) na godz 14.40 i w tej klinice co miałam amnio i będzie mi robił usg ten sam lekarz co robił mi zabieg) ciesze się bo ten lekarz jest całkiem fajny
Stary 2013-07-23, 17:44   #5013
kruszynka86
Raczkowanie

hej
Nawet nie próbuje nadrabiać jesteście niemożliwe w produkcji stron
Mam nadzieję, że wszystkie dzidziusie zdrowe a mamy dobrze znoszą upały.

Ja na ironię losu się przeziębiłam masakra upał a czlłwiek chory

Jutro mam osławioną glukozę a w czwartek wizyta, czujemy się poza tym ok, gdzyby nie to przeziębienie. Satram się maksymalnie wykorzystywać pogodę i spędzać czas na świeżym powietrzu.
Jeszcze trochę ponad miesiąc i wybieram się na L4, myślę, że do początku 8 miesiąca to już starczy i trzeba się wziąć za zakupy, urządzanie pokoiku itp. bo na razie jestem zielona co i jak kupić.
Tż zobowiązał się poszukać furę dla Krzysia, więc mam to z głowy No i od września do szkoły... rodzenia oczywiście mam nadzieję, że zdążymy pójść na wszystkie zajęcia
Tygodnie lecą jak szalone, brzuszek rośnie, ale na razie mam zamiar na maksa cieszyć się tym, ze Małego mam pod kontrolą w brzuszku i można go "wziąć ze sobą" wszędzie bez tony pierdołków W ogóle tak jeszcze nie za bardzo do mnie dociera, że w niedzielę zaczynam 7 miesiąc

Gratuluje ślubów, ślubnych planów i życzę duuuuużo szczęścia we troje, zdrówka, wzajemnej wyrozumiałości i szacunku

Mam nadzieję, ze na L4 będę bardziej na bieżąco.

ślub kościelny 2.06.2012 r.

II 23.02.2013 r.
Krzyś

kruszynka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 19:32   #5014
rusalka12
Zadomowienie

Ja rowniez nie dam rady nadrabiac.
Moja panna Zuzanna skutecznie zajmuje mi wolny czas, w dni wolne zawsze moc roboty a w dni kiedy pracuje prawie nie siadam do kompa.

Mam nadzieje, ze u was wszystkich ok.
Jak tam u swiezo upieczonych malzonek??

U nas zaczal sie szosty miesiac. Nesamowiecie ten czas leci. Ale o jego uplywie przekonacie sie jak wasze maluchynprzyjda na swiat. Ja dopiero co bylam z Zuzia na porodowce a tu juz prawie trzy lata minely...
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 20:07   #5015
lineczka1989
Zakorzenienie

halooo, dziewczyny mamy nowy wątek!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post41924882
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości