|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
now or never
|
Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV
ja pracuję nadal na pełen etat i ale zasuwam za dwie, przełożona za zwolnieniu dzieciowym, wiec 10 -12 godz pracy to nadal norma
a druga, która zdegradowali i dali do mojego zespołu chce rządzić nie pracować wiec jest jak jest. ![]() studia podyplomowe, więc czasem nie wiem na czym świat stoi
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV
Mi się sesja zaczyna, ale cały semestr był tak męczący, że momentami nie wiedziałam jak się nazywam. Nie miałam czasu jeść, spać. Spałam po max 3-4 godz na dobę, żeby jako tako funkcjonować. Zaliczenie pracy semestralnej z charakteryzacji już miałam, z efektu końcowego jestem bardzo zadowolona
Ze szkoły w sumie jestem średnio zadowolona, ale już mi się nawet o tym gadać nie chce, jedyny plus jest taki, że już wiem co chcę robić w życiu. Chcę zostać kostiumologiem i kostiumografem w jednym. Pokochałam to i to chcę robić w życiu. Na razie ciężko pracuję i mam nadzieję, że kiedyś mi się to wszystko jakoś odpłaci bo na razie jest zero jakiejkolwiek sprawiedliwości :/ Jeśli ktoś chce zobaczyć pracę to jest na FB, ewentualnie jak chcecie mogę wstawić tutaj
|
|
#5013 |
|
DOMator
|
Hop, hop
Naszło mnie na odszukanie wątku, bo od dawna na niego nie trafiałam. Czyżby już wszystkie sparowane? Przed chwilą po paru miesiącach weszłam kontrolnie na sympatię i... pełna załamka. Na 20 mężczyzn stanu wolnego, bez dzieci, w wieku 30-36 lat z mojego miasta dwóch to moi koledzy Mogłoby być więcej, ale nie każdy ma zdjęcie. Co wchodzę na ten portal to znajduję przynajmniej dwóch kolegów i to takich, którymi nie jestem zainteresowana w kontekście znajomości innej, niż kumpelska.Wygadałam się, więc mogę iść spać. Może jakiś singiel mi się przyśni
|
|
#5014 |
|
now or never
|
ja jestem
tydzień temu zakończyłam pewną (3letnią) znajomość, nie szło wytrzymać nie mam konta na portalach randkowych - myślicie, że warto założyć ? póki co trzeba nowy watek założyć - ktoś chętny ?
jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się Edytowane przez juli_jka Czas edycji: 2015-08-14 o 09:38 |
|
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem i drugiej połówki nadal nie mam
![]() Za to obroniłam 27 czerwca dyplom na 5! U mnie w sumie nic ciekawego, myślę nad swoją przyszłością i szukam jakiejś wartej uwagi szkoły o kostiumografii
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#5017 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja chętna na kolejną część wątku
![]() Czy warto zalożyć konto na portalu? W zasadzie nie szkodzi spróbować, ale nie można się szybko zrażać.
nie można być szczęśliwym spoglądając wciąż za siebie Edytowane przez doriiska Czas edycji: 2015-08-15 o 21:03 |
|
|
|
|
#5018 |
|
now or never
|
oki. to założę
za moment będzie link ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- NOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post52425441 a niech się któraś nie odmelduje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

Ze szkoły w sumie jestem średnio zadowolona, ale już mi się nawet o tym gadać nie chce, jedyny plus jest taki, że już wiem co chcę robić w życiu. Chcę zostać kostiumologiem i kostiumografem w jednym. Pokochałam to i to chcę robić w życiu. Na razie ciężko pracuję i mam nadzieję, że kiedyś mi się to wszystko jakoś odpłaci bo na razie jest zero jakiejkolwiek sprawiedliwości :/
Mogłoby być więcej, ale nie każdy ma zdjęcie. Co wchodzę na ten portal to znajduję przynajmniej dwóch kolegów i to takich, którymi nie jestem zainteresowana w kontekście znajomości innej, niż kumpelska.