Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-29, 12:55   #5011
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Ale numer, nikogo nie ma

Cala noc odciagalam fridą katar, ale maly byl bardzo dzielny i dal rade
Oczywiscie z mojego spania nici, ale coz.

Po wczorajszych usg mam takie oto wiesci...
-Bioderka super
-usg brzucha - slad zastoju w miedniczce lewej. To moze byc problem jesli posiew wyjdzie zly, wiec czekamy...
- usg glowy - lewa komora szersza od prawej.. Do obserwacji..

I tyle, generalnie powiedzmy ze ok, ale do kontroli za 8 tygodni

Troche tylko martwie sie posiewem...

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Hej

Margos i co pojechalas do lekarza?

Bylysmy we wtorek na szczepieniu Niunia wazy 7100 i 66cm...plalala strasznie ale byla glodna to dodatkowo to...ale przezylysmy hi

wszyscy sie chwala ile dzieci spia w nocy to ja tez:-P mloda zasypia ok 20... i spi albo do 7/8 rano albo do 4zje szybko i do spania i spimy do 7...

chociaz ostaynio wstala wyspana o 4!stwierdzilam ze przeciez nie bede z nia sie bawic bo to pora na spanie no i (wrazliwe-prosze nie czytac dalej...)wlaczylam jej tv ona sobie ciumkala smoka bawila sie paluszkami a po 40minutach usnela a ja drzemalam podgladalam co robi i pozniej tez poszlam spac kocham strasznie moje dziecko !

Bylam dzis w kauflandzie po te sloiczki ludzilam sie ze moze ziemniaczek z dynia bedzie na promocji ale nieztwty nie:-(pare deserkow wzielam i tyle...
I uwaga..zrobilam dzis malej kompocik z jablek bo stwierdzilam ze soczek ktory ma na jeden dzien kosztuje 3,50!!to troche drogo wychodzi...i co?Pila taaak ze szok tak jej smakowalo ze w szoku bylam..druga rzecz dzis jadla zupke marchewkowa z ryzem i jadla i zaczela sie smiac na glos moja kochana tak jej smakowalo..

Lekarka nam mowila ze za jakies 2tyg mozemy miesko zaczac dawac i tu mam pytanie do dziewczyn co maja dzieci juz ..ale tez do wszystkich bo jak bylam "mala" mama mowila ze gotowala mi zupki na golebiu i ze super zdrowe i wogole..no i mamy dostep do takich "golebi"i zastanawiam sie czy faktycznie moge za jakis czas zupki na golabku robic..?(nie mowie ze za

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

2tyg ale w pozniejszych czasach)?

perse co do zwiekszania ilosci jedzenia to ja nie trzymalam sie "schematu"(jak z duza iloscia rzeczy) no ale pierwsza dalysmy marchewke i niby trzeba dawac lyzeczke i codziennie zwiekszac ta ilosc itp...a moja jak sprobowala to sie ppplakala ze nie chce jej wiecej dac i na dzien dobry zjadla pol sloiczka a pozniej caly..wiec u mnie to wyglada tak ze nowej rzeczy daje pol sloiczka a na nastepny dzirn drugie pol a pozniej jak kupuje po paru dniach ten sam "smak"to juz caly je..chyba ze to jakas rzecz ktorej sie boje np sliwki jeszcze nie dalam ale dam pare lyzeczek i zobaczymy...

co do zlobkow itp to ja na szczescie niemam tego dylematu bo mimo to ze moja mama i tesciowa pracuja rano to maja elastyczne godziny a tata jest na emeryturze wiec nie musze sie o to martwic

Wspolczuje Wam tych noce dziewczyny...

Wszystkie dzieciaczki sliczniutkie

Cynamonki tak strasznie sie ciesze ze Adasiowi juz lepiej i ze moze wrociciecdo domu!
Za wage

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Tari... jesteś Bogiem, wyobraź to sobie sobie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Wszystkie zmienily watek, czy przeniosly sie na facebooka?
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości