|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Wczoraj z tż rozdaliśmy pierwsze zaproszenia nie licząc, rodziców i rodzeństwa. I usłyszeliśmy od ciotki Tż "już zaproszenia?" Przypominam, że ślub mamy 29.08. zostało dokładnie 3m-ce i 4dni. Powiedziała, że zaproszenia rozdaje się 6 tygodni przed ślubem
No ciekawe jak mamy wszystkim dać 6 tygodni przed ślubem, chyba że hurtem wyślemy do wszystkich przez pocztę polską No i oczywiście usłyszeliśmy, że moglibyśmy robić wesele dla młodzieży, ciotka ma około 40 pare lat, bo przecież dorośli są zmęczeni itp. Ja się QWA pytam czym ona jest zmęczona???? Ma dwie córki jedna 13lat a druga córka na studiach Ta 13 latka nawet słowa wstydzi się zamienić z nami, więc problemów wychowawczych nie stwarza. A ciotka nigdy nie pracowała i nie pracuje.WAŻNE!!! Proszę Was o wszelkie inspiracje na przystrojenie auta, muszę się do kwiaciarni wybrać a inspiracji brak
|
#5013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
odpowiem tu i skopiuje do nowego wątku
![]() Cytat:
masakra Teściowa mi opowiadała wczoraj, że babka w kauflandzie się z nią kłociła, że pudełko plastikowe na salatki waży 7dag Cytat:
![]() ale cała reszta to moja samoocena jest równa zeru ![]() chociaż oczywiście na co dzień staram sie tego nie pokazywać ![]() Cytat:
![]() no 0,5 litra ten Stock ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#5014 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wracam jako żona Dziękuję za wszystkie życzenia To takie cudowne uczucie! Relację naskrobię później bo jeszcze nie odespałam 3-dniowej imprezy ![]() Zero stresu i uśmiech na twarzy do rana. Goście zachwyceni salą, Djem i fotobudką. Ceremonia w kościele bardzo romantyczna - sporo osób płakało a ja nic. Płakałam na każdym ślubie poza swoim ![]() Pierwszy taniec - znów goście się nam popłakali ![]() Jedzenie bardzo dobre, prawie nic nie zostało. Najlepsza impreza w moim życiu. Goście mówili że ich też ![]() Sukienka nie sprawiła żadnych kłopotów. Wszystkim się podobała i to, jak zachowywała się w tańcu - BAJKA! Z minusów: -pogoda - deszcz zaczął padać jak wyszliśmy z kościoła, a potem w drodze na salę weselną złapała nas burza -dostałam zapalenie pęcherza więc często chodziłam do łazienki
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka gratulacje
wspolczuje zapalenia pecherza ale sie pewnie znieczuliłas troszke ![]() Dziewczyny mam głupie pytanie Czy przy stosowaniu Long4lashes malowałyście rzesy? Odzywke stosuje od tygodnia wg zalecen producenta- na noc a w dzien normalnie pelny makijaz...nie wiem czy tak mozna bo moja kumpela uzywajac drozszego revitalash nie malowala rzes przez cala kuracje i efekt byl mega
|
|
|
|
#5016 |
|
Zadomowienie
|
Kochane,, mamy nowy wątek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761588 Szczeperka, gratuluję!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

No ciekawe
jak mamy wszystkim dać 6 tygodni przed ślubem, chyba że hurtem wyślemy do wszystkich przez pocztę polską
No i oczywiście usłyszeliśmy, że moglibyśmy robić wesele dla młodzieży, ciotka ma około 40 pare lat, bo przecież dorośli są zmęczeni itp. Ja się QWA pytam czym ona jest zmęczona???? Ma dwie córki jedna 13lat a druga córka na studiach Ta 13 latka nawet słowa wstydzi się zamienić z nami, więc problemów wychowawczych nie stwarza. A ciotka nigdy nie pracowała i nie pracuje.

Teściowa mi opowiadała wczoraj, że babka w kauflandzie się z nią kłociła, że pudełko plastikowe na salatki waży 7dag