Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 14:23   #5011
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Sezon ślubny u nas w toku, żonami będziemy wszystkie w tym roku!

Ślubów u nas teraz moc, co tydzień bawimy się całą noc!

Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki.

Miłości ogromnej u nas czas, niedługo żonami, będą wszystkie z nas.

Żony szczęśliwe, panny ze stresem, sezon ślubny rusza z rwetesem!

Morze wódki, tańce do rana - na naszym weselu, zabawa murowana.

Ostatnie szczegóły dogrywać czas, by żoną już niedługo, została każda z nas.
mi te dwa sie podobaja, a najbardziej to podkreslone :P

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 14:40   #5012
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Wczoraj z tż rozdaliśmy pierwsze zaproszenia nie licząc, rodziców i rodzeństwa. I usłyszeliśmy od ciotki Tż "już zaproszenia?" Przypominam, że ślub mamy 29.08. zostało dokładnie 3m-ce i 4dni. Powiedziała, że zaproszenia rozdaje się 6 tygodni przed ślubem No ciekawe jak mamy wszystkim dać 6 tygodni przed ślubem, chyba że hurtem wyślemy do wszystkich przez pocztę polską No i oczywiście usłyszeliśmy, że moglibyśmy robić wesele dla młodzieży, ciotka ma około 40 pare lat, bo przecież dorośli są zmęczeni itp. Ja się QWA pytam czym ona jest zmęczona???? Ma dwie córki jedna 13lat a druga córka na studiach Ta 13 latka nawet słowa wstydzi się zamienić z nami, więc problemów wychowawczych nie stwarza. A ciotka nigdy nie pracowała i nie pracuje.

WAŻNE!!!
Proszę Was o wszelkie inspiracje na przystrojenie auta, muszę się do kwiaciarni wybrać a inspiracji brak
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 15:12   #5013
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

odpowiem tu i skopiuje do nowego wątku

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Naturze - pytałam o Long 4 Lashes bo chciałam kupić mamie na Dzień Matki.
Pani mnie zapytała: a co to jest?

masakra uwielbiam ludzi, którzy nie znają się na czym co robią Teściowa mi opowiadała wczoraj, że babka w kauflandzie się z nią kłociła, że pudełko plastikowe na salatki waży 7dag na kasie wybiło 0,007 kg a ona sie kłoci z Teściową że to 7dag a nie 7 gram i stwierdziła, że ona nie ma w umowie znajomości miar

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
pysia A jakiś psychodietetyk? Albo terapeuta, który zna się na podobnym problemie? Mógłby Ci pomóc chociaż z Twoją samooceną - po zamieszczanych przez Ciebie zdjęciach widać, że jesteś śliczną dziewczyną. Szkoda, żeby złośliwe komentarze Cię dołowały
wiem, że musze gdzieś iść ale ciężką mi sie zebrać. Mam mnóstwo kompleksów generalnie, ale nie na punkcie twarzy
ale cała reszta to moja samoocena jest równa zeru
chociaż oczywiście na co dzień staram sie tego nie pokazywać

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Co do teściowych i komentarzy także od innych osób, to ja też słyszę na temat swojej wagi, ale to, że jestem ZA CHUDA. I uwierzcie mi, to również nie jest fajne ("a sprawdzałaś plecy, może nie powinnaś mieć odkrytych pleców w sukni, na pewno masz wystające łopatki", "dobrze, że masz długą suknię, nie będzie widać tych okropnych chudych nóg", albo tekst mojej babci "na pewno tż wyżera ci całe jedzenie"). Także nie jesteście w gorszej pozycji

cena bardzo okej, jak za 0,5l , dzięki za cynk
no to też masz nieciekawie, chociaz uwierz wolałabym być za chuda niż za gruba

no 0,5 litra ten Stock

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Sezon ślubny u nas w toku, żonami będziemy wszystkie w tym roku!

Ślubów u nas teraz moc, co tydzień bawimy się całą noc!

Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki.

Miłości ogromnej u nas czas, niedługo żonami, będą wszystkie z nas.

Żony szczęśliwe, panny ze stresem, sezon ślubny rusza z rwetesem!

Morze wódki, tańce do rana - na naszym weselu, zabawa murowana.

Ostatnie szczegóły dogrywać czas, by żoną już niedługo, została każda z nas.
Ty to masz talenta

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
nie wiem czy tylko ja tak mam że smakują mi tylko te tanie wina musujace
piłam niedawno prawdziwego szampana z Francji i był obrzydliwy
więc ja gustuje w tych dorato, michel angela :P więc nawet jakbym chciała to Ci chyba nie pomoge :P
mam to samo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 16:47   #5014
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dziewczyny wracam jako żona

Dziękuję za wszystkie życzenia:roza :

To takie cudowne uczucie! Relację naskrobię później bo jeszcze nie odespałam 3-dniowej imprezy

Zero stresu i uśmiech na twarzy do rana. Goście zachwyceni salą, Djem i fotobudką. Ceremonia w kościele bardzo romantyczna - sporo osób płakało a ja nic. Płakałam na każdym ślubie poza swoim

Pierwszy taniec - znów goście się nam popłakali

Jedzenie bardzo dobre, prawie nic nie zostało. Najlepsza impreza w moim życiu. Goście mówili że ich też

Sukienka nie sprawiła żadnych kłopotów. Wszystkim się podobała i to, jak zachowywała się w tańcu - BAJKA!

Z minusów:
-pogoda - deszcz zaczął padać jak wyszliśmy z kościoła, a potem w drodze na salę weselną złapała nas burza
-dostałam zapalenie pęcherza więc często chodziłam do łazienki Ale nawet to nie popsuło mi zabawy

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 22:23   #5015
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Szczeperka gratulacje
wspolczuje zapalenia pecherza ale sie pewnie znieczuliłas troszke

Dziewczyny mam głupie pytanie Czy przy stosowaniu Long4lashes malowałyście rzesy? Odzywke stosuje od tygodnia wg zalecen producenta- na noc a w dzien normalnie pelny makijaz...nie wiem czy tak mozna bo moja kumpela uzywajac drozszego revitalash nie malowala rzes przez cala kuracje i efekt byl mega

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 22:27   #5016
cude
Zadomowienie

Kochane,, mamy nowy wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761588

Szczeperka, gratuluję!!!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości