|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Coffee masz powera do spacerów
![]() Jak to panikują ? Fajnie, że masz mniej popularny język, chętni zawsze się znajdą, a przynajmniej będą chcieli się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Cytat:
![]() dołączam do klubu mega wypasionych nocek. Jak codzień milion pobudek i karmień... Mój TZ pzresypia całą noc i ANI RAZ się nie budzi jak Miki marudzi.... i tak jest od marca!! a rano gada, że taaaa jasne... na pewno marudził i ja na pewno wstawałam do niego ![]() ![]() że dziwne, że on nic nie słyszy!!!! ![]() ![]() a o 7 ha jak go budze zeby juz wział malego to mi gada że on się wyspać nie może!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dodam, że nie pracuje bo cały czas na L4 jest przez plecy! ARLETKA u mnie czasu brak przez tę działalność, co dzień 10 milionów rzeczy do zrobienia w sklepiku + zdjęcia nowych produktów + robienie zamówień+ sprawdzanie zamówień, do tego zwroty, wymiany, wiadomości, pytania i to wszystko w tym przejeynym języku... grrrrr.... do tego obiad, dom, sprzątanie, pranie, i oczywiście nie wymagajacy wysiłku i czasu MIKOŚ ![]() czasem wydaje mi się, że powinnam się sklonować! dziś od rana-> tworzenie nowych aukcji z nowymi produktami z Mikołajem na kolanach ![]() haah niech się mały przyucza fachu ![]() MIŁEGO DNIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zadomowienie
|
Najwięcej chętnych znalazłabym w stolicy, u mnie będzie niestety ciężko, tym bardziej, że sama gramatyka jest "olaboga". Tłumacz przysięgły dałby radę, ale za dużo znowu nauki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
Zlobek mamy od kwietnia bo ja wracam do pracy w maju wiec chce dac Natce miesiac na adqptacje. No dobrze ze jest miejsce mimo ze to zlobek prywatny ten o ktorym pisala Kluska wiec kasa nie mala za niego niestety ale opieka i warunki tworza tam domowa atmosfere i nie narzucaja niczego dziecku wiec ciesze sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny nie mam czasu Was tak dokladnie nadrabiać i cytować, bo mały ciagle taki marudny, wstaje i już marudzi ![]() ![]() Mu cześć ![]() ![]() ![]() Coffee warto spróbować, język nietypowy, więc i osób, które go znają nie jest tak dużo, a to mniejsza konkurencja ![]() Ruda ale emocje przedślubne, i do tego mały Kostello będzie z Wami, na pewno będzie cudownie ![]() ![]() ![]() Kluska mam nadzieję, że Hanulka dziś lepiej, oby ten skok już odszedł w zapomnienie ![]() Wszystkim współczuję nocek ![]() Ja już obiad wstawiłam rano, bo zaraz mamy jechać na wycieczkę do ojcowa, piękna pogoda, Tż w domu ![]() Pa ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Chyba specjalnie dla was założę fb, bo ciągle jestem do tyłu, ![]()
#5016 |
Zakorzenienie
|
Lilka zakladaj ja tak zrobilam z fb
![]() Ale super wycieczka a w Ojcowie tak piknie jest!!!zazdraszczam! |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
mu a czym się zajmujesz???
ja pierdziele doszłam do tego że mam nie zaktualizowany abobe flesh i temu mi nie działa fb i yt...zajefajnie, bo nic z tym zrobić nie mogę, yss ten program nie chce mi się ściagnąć...fak z tym wszystkim!!!! dziewczyny ale ja nie mam pomysłu na siebie, zaraz po szkole poszłam do pracy i tak pracowałam, nigdy się nie zastanawiałam żeby robić coś innego...na studia już raczej nie pójde (brak ochoty do nauki). nawet przeszło mi przez myśl praca w domu, ale jaka???co ja mogę robić???nic dla siebie nie widze...
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
Lila weź przykład z Gianki, specjalnie dla nas założyła fb więc teraz kolej na Ciebie
![]() Arletka, a może teraz póki siedzisz w domu to rób sobie szkolenia internetowe. Ja muszę się pochwalić bo właśnie wczoraj się zapisałam na szkolenie z BHP, jest całkowicie za darmo bo jest dofinansowane z unii. Niby jest to dla osób prowadzących działalność lub dla osób, które planują otworzyć firmę, ale wcale jej otwierać nie musisz bo wiadomo, że plany się zmieniają ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- A po zdanym egzaminie dostajesz certyfikat ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- https://www.akademiaparp.gov.pl/ tutaj masz stronę gdyby Ciebie zainteresowało ![]()
![]() |
#5019 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ARLETKA ja to z wykształcenia jestem inżynier informatyki stosowanej, potem pracowałam jako doradca finansowy, potem w holandii, potem tu w niemczech na magazynie zasuwałam prze ponad 2 lata i cały czas zastanawiałam się co z sobą zrobić ![]() i będąc w ciąży szukałam ciuszków dziecięcych tu w internecie i zobaczyłam że jest straszne zainteresowanie i skupywać tanio używki i fajne aukcje z nich robić, i z brzuchem zarabiać "na waciki" ![]() ![]() ![]() ![]() ale za to kupa roboty codzień jest i nie można wziąść sobie wolnego ![]() ![]() Pomyśl, może masz coś co lubisz robić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
Mu pieknie wam sie biznes rozkrecil,brawo!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
Migotka, fajne takie kursy
![]() Mu, no to nieźle Ci się działalność rozkręciła. Fajne! Gratuluje ![]() Za mną 3 dzień używania toniku i co zaobserwowałam - to , że buzia jest gładsza w dotyku a skóra lekko napięta, odczuwam takie ściągniecie. Kolejny tonik strzelę sobie nie z 10% a 20% kwasu ![]()
#5022 |
Zakorzenienie
|
Drogie Panie, proszę o założenie nowego wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
mu super ze interes sie rozkrecił
![]() migociu to raczej nie dla mnie, ja jestem zwykła sprzataczka tyle ze w przedszkolu i fachowo to sie nazywa pomoc nauczyciela przedszkola... nie wiem czym ja mogłabym sie zajac??? ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- yyy...gdzie jest basia???? chyba ze któras potrafi???
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która założy kolejny wątek ? Basia się na pewno nie obrazi. Ja od razu odpadam, bo prowadzę już jeden
#5025 |
Zakorzenienie
|
Nowy Wątek część XIII
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-10-09 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.