O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-09, 08:43   #5011
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Coffee masz powera do spacerów
Jak to panikują ? Fajnie, że masz mniej popularny język, chętni zawsze się znajdą, a przynajmniej będą chcieli się uczyć.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 08:46   #5012
12mu05
Rozeznanie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
dobry
na razie na szybko bo z mała na kolanach
kolejna noc do doopci, mała sie znowu budziła co chwile, po 5 tz pojechał do pracy i sie znowu pbudziła, wziełam ja do łózka, gadała sobie az zasneła ok 6 i do 8 pospałysmy. nawet kaszke ładnie zjadła

mu cudny Mikuś a z czasem wolnym to niestety tak jest

ziajka współczuje...
Dzien dobry

dołączam do klubu mega wypasionych nocek. Jak codzień milion pobudek i karmień...

Mój TZ pzresypia całą noc i ANI RAZ się nie budzi jak Miki marudzi.... i tak jest od marca!! a rano gada, że taaaa jasne... na pewno marudził i ja na pewno wstawałam do niego

że dziwne, że on nic nie słyszy!!!!:pa la:

a o 7 ha jak go budze zeby juz wział malego to mi gada że on się wyspać nie może!!!!!!!!!!!!:mur ::mur :

a dodam, że nie pracuje bo cały czas na L4 jest przez plecy!

ARLETKA u mnie czasu brak przez tę działalność, co dzień 10 milionów rzeczy do zrobienia w sklepiku + zdjęcia nowych produktów + robienie zamówień+ sprawdzanie zamówień, do tego zwroty, wymiany, wiadomości, pytania i to wszystko w tym przejeynym języku... grrrrr....

do tego obiad, dom, sprzątanie, pranie, i oczywiście nie wymagajacy wysiłku i czasu MIKOŚ

czasem wydaje mi się, że powinnam się sklonować!

dziś od rana-> tworzenie nowych aukcji z nowymi produktami z Mikołajem na kolanach

haah
niech się mały przyucza fachu

MIŁEGO DNIA
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 08:51   #5013
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Coffee masz powera do spacerów
Jak to panikują ? Fajnie, że masz mniej popularny język, chętni zawsze się znajdą, a przynajmniej będą chcieli się uczyć.
Najwięcej chętnych znalazłabym w stolicy, u mnie będzie niestety ciężko, tym bardziej, że sama gramatyka jest "olaboga". Tłumacz przysięgły dałby radę, ale za dużo znowu nauki.
Stary 2014-10-09, 09:06   #5014
Gianna M
Zakorzenienie

Zlobek mamy od kwietnia bo ja wracam do pracy w maju wiec chce dac Natce miesiac na adqptacje. No dobrze ze jest miejsce mimo ze to zlobek prywatny ten o ktorym pisala Kluska wiec kasa nie mala za niego niestety ale opieka i warunki tworza tam domowa atmosfere i nie narzucaja niczego dziecku wiec ciesze sie

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:12   #5015
Lila_27
Zakorzenienie

Hej
Dziewczyny nie mam czasu Was tak dokladnie nadrabiać i cytować, bo mały ciagle taki marudny, wstaje i już marudzi Ale nocka była naprawdę dobra, do północy były 3 pobudki, ale potem tylko koło 5

Mu cześć Domyślam się, jak wiele masz pracy z tym sklepikiem internetowym, a do tego mały, szacun Mikoś jest cudny

Coffee
warto spróbować, język nietypowy, więc i osób, które go znają nie jest tak dużo, a to mniejsza konkurencja Ty jesteś z Bielska?

Ruda ale emocje przedślubne, i do tego mały Kostello będzie z Wami, na pewno będzie cudownie Co do syfów, to może ze stresu? Kurczę nie wiem co doradzić, bo ja nie mam zbytnich problemów ze skórą, ale jak mi czasem coś wyjdzie to Natankowi sudocrem Kiedyś stosowałam tormentiol i naprawdę bardzo pomagał w nagłych przypadkach

Kluska mam nadzieję, że Hanulka dziś lepiej, oby ten skok już odszedł w zapomnienie

Wszystkim współczuję nocek

Ja już obiad wstawiłam rano, bo zaraz mamy jechać na wycieczkę do ojcowa, piękna pogoda, Tż w domu

Pa

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Chyba specjalnie dla was założę fb, bo ciągle jestem do tyłu,
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:22   #5016
Gianna M
Zakorzenienie

Lilka zakladaj ja tak zrobilam z fb
Ale super wycieczka a w Ojcowie tak piknie jest!!!zazdraszczam!

Stary 2014-10-09, 09:23   #5017
arletka1313
Zakorzenienie

mu a czym się zajmujesz???

ja pierdziele doszłam do tego że mam nie zaktualizowany abobe flesh i temu mi nie działa fb i yt...zajefajnie, bo nic z tym zrobić nie mogę, yss ten program nie chce mi się ściagnąć...fak z tym wszystkim!!!!

dziewczyny ale ja nie mam pomysłu na siebie, zaraz po szkole poszłam do pracy i tak pracowałam, nigdy się nie zastanawiałam żeby robić coś innego...na studia już raczej nie pójde (brak ochoty do nauki). nawet przeszło mi przez myśl praca w domu, ale jaka???co ja mogę robić???nic dla siebie nie widze...
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 09:35   #5018
89migotka
Zakorzenienie

Lila weź przykład z Gianki, specjalnie dla nas założyła fb więc teraz kolej na Ciebie
Arletka, a może teraz póki siedzisz w domu to rób sobie szkolenia internetowe. Ja muszę się pochwalić bo właśnie wczoraj się zapisałam na szkolenie z BHP, jest całkowicie za darmo bo jest dofinansowane z unii. Niby jest to dla osób prowadzących działalność lub dla osób, które planują otworzyć firmę, ale wcale jej otwierać nie musisz bo wiadomo, że plany się zmieniają

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

A po zdanym egzaminie dostajesz certyfikat

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

https://www.akademiaparp.gov.pl/ tutaj masz stronę gdyby Ciebie zainteresowało

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:47   #5019
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
mu a czym się zajmujesz???

ja pierdziele doszłam do tego że mam nie zaktualizowany abobe flesh i temu mi nie działa fb i yt...zajefajnie, bo nic z tym zrobić nie mogę, yss ten program nie chce mi się ściagnąć...fak z tym wszystkim!!!!

dziewczyny ale ja nie mam pomysłu na siebie, zaraz po szkole poszłam do pracy i tak pracowałam, nigdy się nie zastanawiałam żeby robić coś innego...na studia już raczej nie pójde (brak ochoty do nauki). nawet przeszło mi przez myśl praca w domu, ale jaka???co ja mogę robić???nic dla siebie nie widze...

ARLETKA ja to z wykształcenia jestem inżynier informatyki stosowanej, potem pracowałam jako doradca finansowy, potem w holandii, potem tu w niemczech na magazynie zasuwałam prze ponad 2 lata i cały czas zastanawiałam się co z sobą zrobić

i będąc w ciąży szukałam ciuszków dziecięcych tu w internecie i zobaczyłam że jest straszne zainteresowanie i skupywać tanio używki i fajne aukcje z nich robić, i z brzuchem zarabiać "na waciki" w czerwcu otwarłam działalność i postanowiliśmy spróbować z nowymi rzeczami w między czasie mężowi wysiadły plecy (wypadł dysk) i też ile pociągnie chorobowe to tyle będzie kasa, pózniej bezrobocie bo do starej roboty wrócić nie może już z tymi plecami. Tak więc ruszyliśmy z kopyta i w ciągu 3 miesięcy się już tak rozkręciło, że i ja nie muszę już wracać do starej roboty

ale za to kupa roboty codzień jest i nie można wziąść sobie wolnego coś za coś

Pomyśl, może masz coś co lubisz robić?
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 09:58   #5020
Gianna M
Zakorzenienie

Mu pieknie wam sie biznes rozkrecil,brawo!!!

Stary 2014-10-09, 10:11   #5021
mysia1986
Zakorzenienie

Migotka, fajne takie kursy Może sama się na jakiś skuszę. Musze w wolnej chwil usiąść i poczytać o tym.

Mu, no to nieźle Ci się działalność rozkręciła. Fajne! Gratuluje

Za mną 3 dzień używania toniku i co zaobserwowałam - to , że buzia jest gładsza w dotyku a skóra lekko napięta, odczuwam takie ściągniecie.
Kolejny tonik strzelę sobie nie z 10% a 20% kwasu
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 10:20   #5022
shonyen
Zakorzenienie

Drogie Panie, proszę o założenie nowego wątku
shonyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 10:23   #5023
arletka1313
Zakorzenienie

mu super ze interes sie rozkrecił a dokładnie to jak to wyglada???

migociu to raczej nie dla mnie, ja jestem zwykła sprzataczka tyle ze w przedszkolu i fachowo to sie nazywa pomoc nauczyciela przedszkola... nie wiem czym ja mogłabym sie zajac???

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

yyy...gdzie jest basia???? chyba ze któras potrafi???
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 10:24   #5024
mysia1986
Zakorzenienie

Dziewczyny, która założy kolejny wątek ? Basia się na pewno nie obrazi. Ja od razu odpadam, bo prowadzę już jeden
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 10:30   #5025
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Nowy Wątek część XIII

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-10-09 o 10:32
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości