Panny Młode 2015, część 31 - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 14:43   #5011
dotuniek
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015, część 31

Majsterka jeszcze nie wróciła z tego co wiem
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:45   #5012
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Nie ma czego gratulować, właśnie ta praca jest największym problemem. Przez nią wyszło chyba mnóstwo kwesti, które do tej pory nie rzucało mi się tak w oczy. Lub nie chciałam o nich myśleć. Praca jest beznadziejna, czuję się w niej gorzej niż śmieć, właśnie napisałam wypowiedzenie, które dzisiaj wręczam. Problem rocznicy pracującej "rozwiązał" się sam- po prostu będę bezrobotna.
A już miałam gratulowac

A co do tych domków to chodziło mi o załatwianie że tragedia - my tez sie zastanawialiśmy nad domem dla dziadzia bo nie daliśmy rady - całkowicie to rozumiem...
U mnie tata w tarnowie pytal o opiekunke do babci bo tez juz ciężko jej a wszyscy pracują i powiem wam że nie takie duże usłyszał. Mogę zapytać go dokladnie - moze u ciebie też znajdziecie coś podobnego - bo to była jakaś instytucja chyba. ..
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:48   #5013
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma czego gratulować, właśnie ta praca jest największym problemem. Przez nią wyszło chyba mnóstwo kwesti, które do tej pory nie rzucało mi się tak w oczy. Lub nie chciałam o nich myśleć. Praca jest beznadziejna, czuję się w niej gorzej niż śmieć, właśnie napisałam wypowiedzenie, które dzisiaj wręczam. Problem rocznicy pracującej "rozwiązał" się sam- po prostu będę bezrobotna.
nie było Cie kilka dni..2tyg max...ale przesadzam z wesołej pełnej opytymizmu dziewczyny wrocila niezadowolona ogolnie istotka... Madzia! rezygnuj jak Ci sie nie podoba... dlaczego w ogole tam trafiłas?!
co do kwestii z M. to licze ze sobie wszystko wyjasnicie i ze bedziesz z nim (i samą sobą) szczesliwa a jak dietka Panience idzie?

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Tak bo tam jest przelicznik jakiś i im więcej dzieci i więcej one zarabiają to tym więcej się za taką osobę płaci
żenada! bo i babcia i dziadek placili zusy srusy jak inni... a z tego co zostało musieli wiecej wykarmic dzieci to jeszcze te dzieci musza wiecej na nich dokladac (bo emeryture oczywiscie całą chca + dopłata wg tego na ile nas stac;/)!!!
Powinno byc cos takiego zakazane.. to jest jak nieuczciwa konkurencja tylko w 2ga strone
-dzien dobry ile te ziemniaki...
- ooo oPAni u mnie kawior kupila kiedys..to Pania stac... jak dla Pani kochaniutka to 6zł za kilogram

no abstrakcja!!
Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Majsterka jeszcze nie wróciła z tego co wiem
spokojnie nie zbanuja nas za pisanie po 5000 poscie
Stary 2014-11-05, 14:55   #5014
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
lekarz kazał załatwiać dom opieki bo powiedział, że nie damy sobie rady bo ona potrzebuje teraz specjalistycznej opieki. Powiedział też, że ona w najbliższym czasie umrze ale może to się stać jutro, za tydzień, za miesiąc a do tego czasu my się wykończymy opieką bo trzeba ją oklepywać, dawać zastrzyki 3 razy dziennie. Tylko na dom opieki też się czeka bardzo długo, a my nie mamy tyle pieniędzy by dać ją do prywatnego (to kosztuje ok 2,5- 3 tys miesięcznie jak się dowiadywaliśmy)

A hispicjum?
Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
musiałby być rak udokumentowany (same markery nie wystarczą),a do tego trzeba byłoby się wkuć przez nogę co lekarz powiedział, że w tm przypadku nie wchodzi to w grę więc hospicjum odpada
Ok. Doczytałam.

Może jakieś fundacje. W szpitalu powinien byc pracownik, który pomaga takie rzeczy zalatwic. Przynajmniej nam pomógł jak dla babci zalatwialismy.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:55   #5015
Anabele23
Zakorzenienie

co za ulga myślałam że wyrzucą nas
Stary 2014-11-05, 14:57   #5016
gr8ania
Zakorzenienie

ugryzłam się w policzek i najgorsze że rozgryzłam go mam nadzieję że nie jestem jadowita

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
co za ulga myślałam że wyrzucą nas
zablokują dostęp do wizażu! i jak my śluby zorganizujemy?!
Stary 2014-11-05, 14:57   #5017
pati0090
Zakorzenienie

ja na razie jestem w pracy więc nie mogę nic takiego sprawdzić. Pojadę do babci do szpitala to się dowiem

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:58   #5018
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam/ mam poważny kryzys w związku z samą sobą. Do tego wyniknęły pewne problemy między mną, a M. Ja kryzys mam dalej, ale między nami wszystko ok, długo rozmawialiśmy i chyba wyjaśniliśmy wszystkie niepokojące nas kwestie. Będziemy spędzać razem więcej "cennego" czasu. Z tego też tytułu zrobimy coś "szalonego" na naszą nadchodzącą 9 rocznicę. Właśnie zarezerwowałam nam indoor skydiving na najbliższy piątek .
Z rzeczy ślubnych? dostałam ostatnio muchę "do rzucania" dla M z ebay. I od wczoraj jestem zakochana w nowych butach .
Magda, Kochanie, ja też mam kryzys ze sobą, w dużej mierze przez brak pracy... I też momentami wyładowuję swoją frustrację na innych... Mam nadzieję, że u Ciebie się to szybciutko poprawi I dobrze, że z Tż już sobie wszystko wyjaśniliście

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Zahaczyłam przy okazji o biedronkę wyprzedażową i kupiłam za 5 zł 3 dziurkacze dekoracyjne
Gdzie w Lublinie jest Biedronka wyprzedażowa?

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Na 17:30 idę na szkolenie z uczelnianego savoir-vivre. Kto to w ogóle wymyślił
Co niektórym wykładowcom by się takie szkolenie przydało...
Czytałam ostatnio artykuł nt. jacy to studenci jednej z lubelskich uczelni są niekulturalni i niewychowani
Stary 2014-11-05, 14:58   #5019
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
ugryzłam się w policzek i najgorsze że rozgryzłam go mam nadzieję że nie jestem jadowita

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

zablokują dostęp do wizażu! i jak my śluby zorganizujemy?!
o nieeee
Stary 2014-11-05, 15:02   #5020
MajsterkaANB
Zakorzenienie

zapraszam

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 15:03   #5021
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Gdzie w Lublinie jest Biedronka wyprzedażowa?
Na pewno na Jana Pawła i chyba na Diamentowej
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Co niektórym wykładowcom by się takie szkolenie przydało...
Czytałam ostatnio artykuł nt. jacy to studenci jednej z lubelskich uczelni są niekulturalni i niewychowani
Dokładnie

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości