![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VIII
Dobry
![]() Lilijka miałam to samo przy "dwójce" spanikowana już chcialam biec do szpitala Eirene :klaski: za alergologa. Karoloo bo jeszcze Ty pierwsza pojdziesz ![]() ![]() ![]() Ma.ko oo Twoj chłop jak mój - jesli chodzi o składanie , prasowania itd. Ostatnio go poprosilam zeby z suszarki pranie ściągnął i schował. Schował - zawiniete w kulki ![]() Maritxell brawa za wizyte ![]() Misia ja właśnie wczoraj skonczylam 80 dni żółtych, a dzisiaj zabiore sie za nastepna cześć. Ale masz racje - wszystko na jedno kopyto... Ja kocham ksiazki tess gerritsen ! I wszystko zwiazane z thillerami medycznymi Simonee kochanie zobaczysz ze z serdusiem bedzie ok ![]() Misia , a o czym ten "the following" znaczy jaka tematyka ? Kleoska kuruj sie ![]() Ellyunia pfff co tam lalka . ostatnio moja 8 miesieczna bratanica tak sie zesrala ze szacun dla bratowej za przebranie hahaha. Charliss ja tak co rano mam
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
Ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.