![]() |
#5011 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
ałaaaaa
![]() łał, ale malutko, świetny wynik ![]() o rany to ja już nic nie wiem.... ![]() ![]() aika, my "dojrzałe" też nie najbrzydsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kaczuszka, jesteś taka śliczna na tym zdjęciu że sie napatrzeć nie moge ![]()
![]() |
#5012 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem teraz na etapie wydawania pieniędzy na szkolenia i konferencje, drogie dodatki poczekają, aż dorobię się domu, super samochodu i mieszkania dla syna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na parapetówce koledzy z pracy oglądali mieszkanie. W pomieszczeniu gospodarczym mam półki ze szpilkami, jak je zobaczyli kazali mi w nich do pracy przychodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój też pomaga, chociaż efekty różne ![]() Ja też mało conversowa, za to czaję się na te buty https://www.desigual.com/de_DE/mobil...1C2/color/5024 Cytat:
![]() Cytat:
Uffff ciężko Was nadrobić! |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
U mnie w mieszkaniu tez zadnego fotela, a tym bardziej do karmienia. Syna karmilam na poczatku tylko na lezaco na lozku, nie umialam inaczej, potem siedzac na wersalce bo lezenie juz mi sie nudzilo a on non stop chcial wisiec na mnie. W fotelu tylko u rodzicow zdarzalo mi sie karmic ale na takim z miekkim oparciem z kazdej strony. Te wiklinowe czy drewniane po bokach nie wydaja mi sie wygodne zeby trzymac na tym reke i dziecko, zaraz by mi cierpla. Nie widzi mi sie tez siedzenie w nocy nad dzieckiem na fotelu, ja zbyt zmeczona bylam, wolalam do lozka wziac..
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę was nadrobić co naskrobalyscie od rana Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2015-05-05 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.