|
|
#5011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
ałaaaaa
![]() łał, ale malutko, świetny wynik ![]() o rany to ja już nic nie wiem.... ![]() aika, my "dojrzałe" też nie najbrzydsze już sie tak nie postarzaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kaczuszka, jesteś taka śliczna na tym zdjęciu że sie napatrzeć nie moge
|
|
#5012 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem teraz na etapie wydawania pieniędzy na szkolenia i konferencje, drogie dodatki poczekają, aż dorobię się domu, super samochodu i mieszkania dla syna ale jak kogoś stać i chce to proszę bardzo, chociaż MK przez to, że mają ją wszyscy wydaje mi się oklepana. Bardziej niż Guess, na który też jest szał.Cytat:
pocieszycielko ty dzisiaj już lepiej, choć trochę boli. Dostałam namiary od położnej na jakiegoś magika, który robi drenaż limfatyczny (to na puchnięcie) oraz masaże pomagające na rwę. Muszę zadzwonić i się umówić.Cytat:
![]() Cytat:
na parapetówce koledzy z pracy oglądali mieszkanie. W pomieszczeniu gospodarczym mam półki ze szpilkami, jak je zobaczyli kazali mi w nich do pracy przychodzić i już sobie wyobrażałam siebie w szpilkach, na drabinie, ze śrubokrętem w zębach... na szczęście 90% czasu spędzam przy komputerze, ale jak się coś zepsuje... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój też pomaga, chociaż efekty różne ![]() Ja też mało conversowa, za to czaję się na te buty https://www.desigual.com/de_DE/mobil...1C2/color/5024 Cytat:
którego swoją drogą nadal nie widzę....Cytat:
Uffff ciężko Was nadrobić! |
|||||||||
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w mieszkaniu tez zadnego fotela, a tym bardziej do karmienia. Syna karmilam na poczatku tylko na lezaco na lozku, nie umialam inaczej, potem siedzac na wersalce bo lezenie juz mi sie nudzilo a on non stop chcial wisiec na mnie. W fotelu tylko u rodzicow zdarzalo mi sie karmic ale na takim z miekkim oparciem z kazdej strony. Te wiklinowe czy drewniane po bokach nie wydaja mi sie wygodne zeby trzymac na tym reke i dziecko, zaraz by mi cierpla. Nie widzi mi sie tez siedzenie w nocy nad dzieckiem na fotelu, ja zbyt zmeczona bylam, wolalam do lozka wziac..
|
|
|
|
#5014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Idę was nadrobić co naskrobalyscie od rana Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2015-05-05 o 16:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

już sie tak nie postarzaj 

pocieszycielko ty
dzisiaj już lepiej, choć trochę boli. Dostałam namiary od położnej na jakiegoś magika, który robi drenaż limfatyczny (to na puchnięcie) oraz masaże pomagające na rwę. Muszę zadzwonić i się umówić.