![]() |
#5011 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cześć
![]() ![]() Gratuluję wszystkim biegającym i ćwiczącym ![]() Zaczął się nowy miesiąc, więc postanowiłam, że w tym miesiącu przejdę szybkim chodem/przetruchtam (bo trudno to nazwać bieganiem) 100 km. Będzie taki wrześniowy challenge, żeby w końcu zacząć regularnie się ruszać ![]() Udanego dnia wszystkim! ![]()
![]() |
#5012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyzwanie ![]()
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
Sysa-haha biedne chomiczki 😁
Madzia-trzeba było zabrać dokumenty od tej durnej baby jeśli nie wywiązała się z umowy i dać gdzie indziej gdzie ceny nie będą doliczane. ..głupia baba😕 Andzia86-bedziemy miały kolejna dziewczynę na forum😁 masz już imię? Jak mały w przedszkolu? KasDi-jak ty masz na imię? 😊 jakim cudem straciłam tyle kg w tydzień? ! Waga ci się nie popsula? Ja po wizycie u lekarza😊 nie mam anginy tylko ostre zapalenie gardła. Dostałam tabletki i coś do psikania na gardło poprosiłam żeby mi nie dawała antybiotyku😊 przy okazji zrobiłam wynik na helikobakter i w czwartek odbiore😊 siedzę teraz na działce na hustawce😊 mam trochę roboty ale nic nie robię. .. muszę wyzdrowiec ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5014 |
Zakorzenienie
|
Ania86, gratulacje kochana !
![]() ![]() Aga, dobrze, ze to nic powaznego mala ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5015 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po pierwsze pierwszy tydzień odchudzania, po drugie, 8 dzień bez łykania sterydów - więc pewnie woda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Aga - jak dobrze, że obyło się bez antybiotyku
![]()
#5017 |
Zakorzenienie
|
Trzeba założyć nowy wątek. Ja nie założę bo nie mam siły i ochoty na nic. Idę sobie lepiej palnąć w łeb
![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-09-02 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia co jest mała?
![]() |
#5019 |
Zakorzenienie
|
Madzia, co sie stalo? Nie mysl tak.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5020 |
Zakorzenienie
|
Madziu co jest ? Nie dostałaś kursu?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
Madzia- jak ty marudzisz babo! !
![]() Kasdi- no to szybko Ci polecialo. ..niezle😊 Ciekawe jak szybko będziesz chudla☺ Zuza-dzieki ![]() Pospalam na działce na lezaku i obudziłam się mega osłabiona i poce się jak wieprz...ale za to gardło lepiej trochę 😊 Teraz jem rosołek a później idę do teścia na wedzona rybke😊 zlowiona i uwedzona u niego w ogrodku😊mniam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5022 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Agafisia pracuję w trybie zmianowym 12-sto godzinnym. Wiele osób mi zazdrości, że mam sporo czasu wolnego na tygodniu, ja jednak osobiście wolę 8 godzinny tryb pracy. Witam nowe dziewczyny ![]() Bejata440 Miałam kiedyś króliczka, był przepiękny ![]() ![]() Więc jeśli sobie go od małego wychowasz i oswoisz to będziesz zadowolona ![]() Ania86 Ale ja Ci zazdroszcze!!! ![]() Ja dzisiaj zeszłam z nocki, wstąpiłam do Lidla i kupiłam jakiś chlebek BIO na wypróbowanie, koleżanka z pracy mówiła, że jest bardzo sycący i smaczny. ![]() Wróciłam do domu i się zaczęła depresja.... i płacz! Nie mogę poradzić sobie ze świadomością, że osoba, którą strasznie kocham wyjeżdża... a co najgorsze to nie zapowiada się, aby czuła do mnie tak wielkie uczucia jakie czuje ja do niego ![]() Nie ma to jak MIŁOŚĆ ![]() Ps. zrobiło mi się szkoda mojego rowerka, przeniosłam go do swojego pokoju przed duży telewizor, może nie będę na nim jeździć, ale niech przynajmniej śpi ze mną w jednym pokoju - będzie mu raźniej ![]()
CHANGES!!! ![]() Chudniemy! 64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54 ![]() ![]() Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2016-09-02 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
Aguś wg Ciebie to ja marudzę, no świetnie. Stawiają mnie pod ścianą nie dając żadnego wyboru a wg Ciebie to jest marudzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Zakorzenienie
|
Malbora-nie trac czasu i sił na kogoś kto na to nie zasługuje
![]() 12 godzinny system niefajny. .. mój mąż pracuje na 3 zmiany -to jest fajne 😊 Biedny krolinio 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5025 |
Raczkowanie
|
Aga... sama wiesz jak to jest z kobietami i ich uczuciami
![]() Bo ja to mam rozum piękny tylko serce głupie ![]()
#5026 |
Zakorzenienie
|
Malbora, wspolczuje Ci sytuacji z facetem. Badz silna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5027 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze, że już weekend ![]() jakoś nie ma chętnych ![]() może niech zakłada największa spamerka wątku? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() macie typy imion? Mi dla dziewczynki ostatnio najbardziej podoba się Julia i Wiktoria ![]() poradzi sobie! ![]() Cytat:
![]() na początku zawsze najszybciej spada, z czasem będzie mniej ![]() Cytat:
![]() a Ty zamiast na działce to powinnaś siedzieć w łóżku i się kurować, żeby być w formie na wyjazd Cytat:
![]() Cytat:
![]() także 12h ok, ale na zmiany nie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Zakorzenienie
|
Ja melduję godzinkę z Orbim - ależ ja lubię to uczucie po treningu
![]()
#5029 |
Zakorzenienie
|
Malbora-biedo współczuję
![]() Andzia89-to może na jakiś kurs dodatkowy się zapisz? Dziś 2 razy spalam w dzien-zbieram siły ☺ ładna pogoda gorączki nie mam to mi się w domu nie chce siedzieć. .. Mój ma fajne zmiany typu 3 ranki, 2 popołudniowki, 3 nocki 3 wolne itp w różnych kombinacjach. . W sumie ma sporo wolnego ☺ Zuza-pozdrow orbiego😊 Ja po grilu u tescia☺ zrobił rybę ale jakoś mu nie wyszło dzisiaj to wedzenie-zawsze przepyszne robił a dziś mi nie smakowała ryba...ale zjadłam i pochwalilam bo więcej by nie zaprosil😊 wypiłam do niej karmi... i stluklam na koniec talerz niechcący. .. ale było fajnie☺ Zaraz myju i do łóżka 😊 dziś spalam 2 razy a nadal mogę spać. .. i poca mi się plecki mocno... ale środek na gardło dużo pomaga☺ Spijcie dobrze dziewczynki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5030 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Super Zuza!
Ja dzisiaj po pracy skręcałam ostatnia szafkę do łazienki. Zrobiliśmy małe zakupy na naszego mini grilla. Wypiliśmy po piwku. Jestem mocno wykończona psychicznie i fizycznie. Dlatego juz leżę w łożku mimo ze piątek.. Rano tz obudzi mnie na trening biegowy. Jutro mamy jechac tez na imprezę, na volksfest, ale ja w ogole nie mam ochoty. Tz tez nie. Jestem zmęczona. On tez. Chce pomieszkać troche w domu. No i na volksfest szaleństwa sie dzieją, a ja w poniedziałek mam mega ciężki dzien w pracy.. Chce byc skoncentrowana i wypoczęta. Ps. Jaka roślina do łazienki pasuje? I sie ładnie prezentuje i jej dobrze tam? Tfu tfu ! Moje rośliny póki co żyją i są piękne ![]() Fisia - wyśpij sie ;*! Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-09-02 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 |
Zakorzenienie
|
Beatka-papirus😊 takie cienkie palemki😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5032 |
Zakorzenienie
|
Zuza
![]() Aga może przez chorobę masz trochę zmieniony smak i dlatego nie smakowało jak zawsze ![]() Beata odpoczywaj ![]() Tez jutro rano planuję biegac ![]() ![]() ![]() Chce sobie tez karte sportową z pracy zamówić, to od przyszlego msc dolacze siłownię, jakies fitnessy i moze basen ![]() Ja pije piwko i ogladam film z tztem ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Zakorzenienie
|
No i żaden leń nie chce założyć nowego wątku
![]() Gdzie ja mam teraz marudzić? ![]() O tutaj sobie ponarzekam ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post64882496 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.