![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 9 ;)
Właśnie się dowiedziałam, że moja godzina w kościele jest już zajęta. Ksiądz się teraz kapnął. Mamy do dyspozycji 15 i 17. Jestem wkurzona, bo ta 16 byłaidealna dla nas pod wieloma względami. Czarę goryczy przelał fakt, że przed nami jest dziewczyna, która jest siostrą cioteczną dziewczyny, z którą chodziłam do przedszkola, szkoły, liceum...bynajmniej przyjaciółkami nie byłyśmy i wiele krzywd mi wyrządziła plotkami, oskarżeniami. Defacto jest narzeczoną brata mojej dobrej koleżanki z liceum (chodziłyśmy do jednej klasy). Matka tej dziewczyny jeszcze kilka lat temu plotkowała, że na prawo dostałam się po znajomości (mój wujek był sędzią NSA, nie wiedział, że poszłam i skończyłam prawo nawet, aż do teraz, a prawda była inna, ja miałam świetne wyniki matur, a ona dostała się z odwołania 3go-tak, też poszła na prawo, na szczęście na inny uniwersytet). Ogólnie chodzi mi o to, że nie mam ochoty oglądać ich twarzy w dniu ślubu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do godziny, to ja bym brała 17 bo jak dla mnie im krocej wesele bedzie trwalo tym lepiej ![]() ![]() ps. mamy juz nowy watek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.