|
|
#5011 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
|
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Ann chodzę na pobranie tam, gdzie sobie radzą i od razu mówię jak jest, żeby nie gmerali w 10 miejscach
Teraz się tylko boję jak się z tą sztywną ręką będę kociakiem zajmować póki mi tego nie zdejmą, bo to przecież trzeba go sobie jakoś podnieść, przełożyć, nakarmić... Hmm może jakieś supermoce we mnie wstąpią? Mierzyli mi jeszcze miednicę i w sumie miałam nadzieję, że może jednak za mała jestem i od razu na stół pójdę? Nie musiałabym latać z cewnikami, kroplówkami i innym szajsem, ale niestety - nadaję się cisnąć
|
|
|
|
#5013 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Aaa zaraz klikne nowy watek. Sekundo
|
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
Dali mi oxy na rozruch z pól godziny temu i antybiotyk dla malej bo wody dalej się ze mnie leja jak z wiadra, więc żeby żadnego zakażenia się gwiazdka nie nabawiła. Poza tym na razie luz. Czekam na skurcze po oxy
|
|
#5015 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nowy watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59778356 Jade zaraz do labu wiec pierwszego posta uzupelnie pozniej. Mona przywitaj sie w nowym watku
|
|
|
|
#5016 |
|
Zadomowienie
|
kocie po porodzie prawie od razu wyjmują wenflon jak tylko widać, ze wszystko jest ok. Mnie zakładała studentka i był strasznie kiepsko założony.
Przy operacji zatok z kolei w ogóle mi nie przeszkadzał. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Teraz się tylko boję jak się z tą sztywną ręką będę kociakiem zajmować póki mi tego nie zdejmą, bo to przecież trzeba go sobie jakoś podnieść, przełożyć, nakarmić... Hmm może jakieś supermoce we mnie wstąpią?